Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2011. július 05. - 12:31
A frissítéseket elnézve, vízhordóra amúgy sem lesz szükségetek.
Írta 2011. július 05. - 10:25
Írta 2011. július 05. - 10:22
Jó kis felvezetés volt, köszönet mindenkinek... ott voltam a gyászmenetben ...
De egyébként nem értelek. Nem csak rozsdás GT-vel lehet jönni, lehet jönni mindenféle mûanyag vackokkal is, mi tart vissza?
Írta 2011. július 05. - 10:15
Örömmel olvasom, hogy más is ilyen módját választotta a legénybúcsúnak. Én a Te akciódról nem is hallottam anno, de szintén bringázással "búcsúztam", a legényélettõl. Nekünk (Roy, Ispán Pisti, Zolika) akkor egy Gödöllõ k100 teljesítménytúra volt a kör.
Nagyon szép a kör, csodás az útvonal!
Hátszelet!
Írta 2011. július 04. - 23:28
Írta 2011. július 04. - 21:50
Írta 2011. július 04. - 13:27
Most lesz 10. évfordulója a legénybúcsúmnak, a hétvégén szeretném megismételni, ehhez keresek jelentkezõket
Namost a legénybúcsúm a következõképpen zajlott: reggel hárman (Hegedûs Karesz, RTamás bátyja és én) útra keltünk, mentünk egy egészséges kört országúton, estére hazaértünk. A kör a következõ volt:
Salgótarján - Cered - Domaháza - Ózd - Uppony- Dédestapolcsány - Mályinka - Bánkút - Nagymezõ - Felsõtárkány - Eger - Pétervására - Nemti - Salgótarján, kb. 200 km
És ezt tervezzük most vasárnap (július 10.) is. Indulás reggel 9:00-kor a körforgalomtól, érkezés ahogy sikerül. Frissítés elõször a dédestapolcsányi nébboltban, aztán Eger-Berva-völgyben a mákostészta-háztartás helyreállítása.
Most még azt mondják, hogy jó idõ lesz. De ha ilyen trágya idõ lenne, mint most vasárnap volt itt, akkor halasztós.
A három fõs törzsgárda most is adott. Aki nem jön, legközelebb majd csak 10 év múlva pótolhatja!
Írta 2011. július 04. - 08:06
Holnapra jó dagonyázást minden megjelenõnek! Robi saras verseny lesz mint a Buda, fékbetéteket ne hagyd otthon!
Nem hagytam otthon. Na de majd a következõ versenyre már tényleg összeszedem magam és útól érlek. Ez nem ígéret....
Mindenkinek gratulálok a jobbnál jobb eredmények eléréséhez. Nem tudom feltûnt-e nektek de kezd kialakulni egy stabil középtávos mezõny aki már több versenyt követõen is szép eredményt ér el. Nekik is gratulálok és lelkesen szurkolok neki a mezõny hátsó részébõl.
Lehet egy privát kérésem - legközelebb ha kérhetem amikor én még versenyen vagyok (szóval ott a mezõny végén cammogok) és vannak kik már hazafelé mennek autóval akkor ne dudáljanak rám mert most is nagyon elszomorodtam Inkább gyorsan álljanak meg - transzparenseket elõ; ujjongás, üdvrivalgás, esetleg pompon lányok is jöhetnek. Szóval ezt ha kérem ne feledjétek és elõre is köszi.
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
Írta 2011. július 02. - 22:20
Írta 2011. július 02. - 09:42
Írta 2011. július 02. - 09:13
hogyne hogy összesározzam !!Ugyan már, azért van a szuper könnyû mûanyag bicajod, hogy ilyen esetben a válladra kapod és trappolsz tovább!
Vagyok annyira úriember, hogy meghatározhatod mennyit is fizessek érte.Vasárnap viszem, nem szeretném potyára!
Ez így volt, a Speci bicaj három hetes volt talán, a Speci cipõ meg vatta új, nem is akartam reggel elindulni a versenyen, de Te nem hagytál békében így muszáj volt és így lettem életem elsõ maratonján kat. 3. Ezért mos hétvégén joggal elvárom a megjelenésedet a versenyen a vadi új sárga Mavic cipõdben!!!
Írta 2011. július 02. - 00:58
Ugyan már, azért van a szuper könnyû mûanyag bicajod, hogy ilyen esetben a válladra kapod és trappolsz tovább!most sem vagyok ilyen csak óvatosság . mentem már olyan dunamarcin ahol a bicót tolni sem lehetett .
Vagyok annyira úriember, hogy meghatározhatod mennyit is fizessek érte.Vasárnap viszem, nem szeretném potyára!Érdekel ! A szakadt peremû helyett jó lehet ! Mit fizetsz ha megszabadítalak az eldobás környezevédelmi költségei tõl? Holnap ha tarján ba jársz hozd be mert akkor felteszem , vagy hozd magaddal vasárnap.
Ez így volt, a Speci bicaj három hetes volt talán, a Speci cipõ meg vatta új, nem is akartam reggel elindulni a versenyen, de Te nem hagytál békében így muszáj volt és így lettem életem elsõ maratonján kat. 3. Ezért mos hétvégén joggal elvárom a megjelenésedet a versenyen a vadi új sárga Mavic cipõdben!!!Látod Taki a Robi dörzsöltebb mint Te ! Sõt ha esik akkor átnevezek a középtávra mert van egy ismerõsöm aki akor kezdte a maratonozást a Szilváson amikor a legjobban esett. Rajtam röhögött a Szilvás teljes rendezõ gárdája amikor szombaton a szakadó esöben a legdrágább nevezésidíjjal neveztem be a Szécsényi csapatot.
Írta 2011. július 01. - 21:58
MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!
További részletek:közös megeggyezéssel várhatók
Írta 2011. július 01. - 20:46
Írta 2011. július 01. - 20:45
Írta 2011. július 01. - 20:38
Jönni fog csak kéreti magát -- Készüljél Taki sokat edzettél ugye?
Látod Taki a Robi dörzsöltebb mint Te ! Sõt ha esik akkor átnevezek a középtávra mert van egy ismerõsöm aki akor kezdte a maratonozást a Szilváson amikor a legjobban esett. Rajtam röhögött a Szilvás teljes rendezõ gárdája amikor szombaton a szakadó esöben a legdrágább nevezésidíjjal neveztem be a Szécsényi csapatot.
Írta 2011. július 01. - 20:34
János van egy szabad Noby Nick 2.1 UST-m, ha kell.
Érdekel ! A szakadt peremû helyett jó lehet ! Mit fizetsz ha megszabadítalak az eldobás környezevédelmi költségei tõl? Holnap ha tarján ba jársz hozd be mert akkor felteszem , vagy hozd magaddal vasárnap.
Írta 2011. július 01. - 20:31
Ha nem esik... Ejjj János, nem voltál Te ilyen régen!
most sem vagyok ilyen csak óvatosság . mentem már olyan dunamarcin ahol a bicót tolni sem lehetett .
Írta 2011. július 01. - 19:38
Írta 2011. július 01. - 18:51
Jönni fog csak kéreti magát -- Készüljél Taki sokat edzettél ugye?
Nekem nem kell, olyan öreg vagyok, már rutinból nyomom...:cool2: