Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts
Holnap 17.00 után Tarján Kupás kör 2x - lehet csatlakozni - természetesen kerékpárral :-)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Hoznál nekem láncot?

Igen.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Dobj egy priviben tel számot megyek a héten St.

Gratula A.I.S.!

Hoznál nekem láncot?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Újra itthon. Rena, mi ez a nagy leállás? Én meg most mentem életem második leghosszabb etapját, 280 km-t, igaz majdnem sík terepen (azért kis szél volt). Hol vagytok ti régi játszótársak?
Hát már csak ilyen kevesen mennek az XCO OB-ra az SHKE tajai közül.
Hívnak a hegyek! :D

VéZSé

VéZSé

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Sziasztok!

A hétvégén Zalaegerszegen volt a 2011-es OB. Szombaton kicsi,/ Kispál Máté, Csikány Bianka, Sándor Enikõ és jómagam, / de mint vasárnap kiderült annál eredményesebb csapattal képviselte magát a Salgótarjáni HKE. A szombati leutazás mindenkit megviselt / 350 km, 5 óra ,35 fok / és ezt csak fokozta a pályabejárás, ami elég nehézre sikerült / erõ pálya volt, de a kicsik lefelé is tolták, dehát OB volt, és gondolták mindenki dolgozzon meg a címeres mezért / Vasárnap reggel az U15 lányok versenyében Csikány Bianka 2., Sándor Enikõ 3. lett. Ezen eredményen felbuzdulva indultunk mi 12 15-kor a legnagyobb melegben Mátéval, akivel közöltem, hogy érmet kell szereznie, amire elõször csak ingatta a fejét, majd késõbb azt mondta jó lenne megnyerni. Végül nem sikerült megnyerni a Másodosztály férfi kategóriát, mert Szécsi Tomi megverte õtt kemény 14 másodpercel. Ez is szép eredmény, ezen a nehéz poros pályán. Az egyetlen kakukktojás Én voltam a 10. helyemmel, de úgy éreztem hogy mindent kihoztam magamból . Gratulálok minden résztvevõnek, és végre megtörtük az egyesület mumusának számító OB eredménytelenséget. Köszönet a segítõnek Bianka anyukájának.
Röviden ennyi. A hazautazás szintén húzós volt, hazaérkezés 22.40.
Az egész nógrádi versenyzõnek gratulálok, aki elindult, majdnem mindenki érmet ill. bajnoki mezt szerzett.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Gratula PUBIII ;)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Valamiko' odadom :D

Dobj egy priviben tel számot megyek a héten St.

Gratula A.I.S.!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Hello! Emberek!
Szégyeljük magunkat! Hát a csapatunk egyik kiválló tagja, aki egyben vicces is, a hétvégi XCO
országos bajnokságon kategóriájában 2. helyet kaparintotta meg, alig fél percre az elsõtõl!!!
Nevezzük nevén: MÁTÉ KISPÁL, alias A.I.S.!
Szívbõl gartulálok!
A többi résztvevõt se feledjük el! Nekik is grat!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Valamiko' odadom :D

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

143 - nekem jobb volt a keskenyebb változat, de ezzel adták az E5öst

Érdekelhet ha kipróbálható és kedvezõ az ár...

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
143 - nekem jobb volt a keskenyebb változat, de ezzel adták az E5öst

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Ha valaki úgy érzni, egy Specialized Toupe nyereggel boldogabb lenne az élete (a popsikája legalábbis) szóljon - van felesleges, igen igen jó áron :)

Szélessége?

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Nagyon tetszett! Kb 70 km-ig :D Aztán kipurcantam :( Nem kevés szint volt benne...
Legalább két éve nem mentem ilyen hosszút, nagy harc volt saját magammal, néha úgy éreztem, felborulok :)
Ez a hétvégi is jól hangzik

Rena!
Örülök, hogy a gondolkodás az indulás felé hajlott! Remélem, hogy jól éreztétek magatokat!

Elõzõ este még bejelentkezett hozzánk Roy, akivel már négy éve nem tekertem együtt. Szegénynek, nem volt egyszerû ez a kör (4 év alatt tekert 500 km-t), de becsülettel végigküzdötte, ráadásul három defektje is volt. Balázs (budapesti "szerzõdtetés") pedig felmérte az útvonalat. Lehet, hogy jövõre megpróbálja három órán belül.

Most szombaton is lesz itt egy esemény, ha érdekelne.
Patai Mátra 45/30/16/6/3 / Patai kör kerékpáros 60K (Új résztáv!) | TTT

Szép hetet!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Ha valaki úgy érzni, egy Specialized Toupe nyereggel boldogabb lenne az élete (a popsikája legalábbis) szóljon - van felesleges, igen igen jó áron :)

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Rena!
Örülök, hogy a gondolkodás az indulás felé hajlott! Remélem, hogy jól éreztétek magatokat!

Elõzõ este még bejelentkezett hozzánk Roy, akivel már négy éve nem tekertem együtt. Szegénynek, nem volt egyszerû ez a kör (4 év alatt tekert 500 km-t), de becsülettel végigküzdötte, ráadásul három defektje is volt. Balázs (budapesti "szerzõdtetés") pedig felmérte az útvonalat. Lehet, hogy jövõre megpróbálja három órán belül.

Most szombaton is lesz itt egy esemény, ha érdekelne.
Patai Mátra 45/30/16/6/3 / Patai kör kerékpáros 60K (Új résztáv!) | TTT

Szép hetet!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Tegnap széthullott a Look pedálom, konkrétan szó szerint. Egy lábbal hajtva értem haza.

Nincs valakinek egy felesleges jobbos Look pedál? :)

Dobj fel képet!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Keresd meg Hegedûs Kareszt - õ nagy spíler az ilyenekben

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
És még veszett muffflonok is...

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Ez a két eddigi hegyi befutó meg olyan fos volt, hogy le is töröltem a 'csába!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Tegnap széthullott a Look pedálom, konkrétan szó szerint. Egy lábbal hajtva értem haza.

Nincs valakinek egy felesleges jobbos Look pedál? :)