Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Posted 2011. August 15. - 09:15
Posted 2011. August 13. - 17:19
Háát a tegnap este Ma reggel kicsit hosszúra nyúlt...finoman fogalmazva, nem örültem volna , ha reggel összefutok a rend éber õreivel, miközben kerózok le az autóhoz....Volt 1 kis idõm igy megreggeliztem...majd Go Gyöngyös. Rajt elõtt elpattant egy küllõm abba a fain kerékbe, de nem ment bele nyolcas igy ugy gondoltam indulok. De ez még nem volt elég. Miközben állitom a nyereg dõlésszögét elnyalódik a csavar és nem lehetett +húzni rendesen. Igy akkor abban a pillanatban nagyon úgy tünnt nem indulok. Sikerült szerezni egy jóhféhle kb 600 grammos ülés / nyeregcsõ kombót. Még villogó is volt rajta.) na mindegy azzal se lett volna még gondd mert pont odaértem rajt elõtt 1 perccel. Rajt után vettem észre h magas lett a nyereg. Mozogtam rajta nem kicsit...már egy kmnél éreztem a lábaim. De azé a lapos részen megpróbáltam széthúzni a mezõnyt. Mentem 50-el aztán megpihentem mert hamar fáradt a lábam a magasságtól :(aztán elengedtem egy sort és a 2.-al mentem esély nem volt ezzel a beállitással jól menni. Max ha végig kiállva mentem volna. Aztán sorra értük utol az élmezõnyrõl leszakadókat. Körülményekhez képest egész jól éreztem magam. aztán Háza után a meredek részen elpattant még 1 küllõ. Igy onnantól nem villogtam.. Leálltam próbáltam Marcinak segiteni. aztán oönnan is kiálltam... elengedtem kb 20 embert. és 00:47:26 alatt értem fel...2mint egy aids-es tolószékes csiga" idõrõl ennyit hogy 17 évesen is igy mentem fel az aluminium utimmal (11 kg) )
Posted 2011. August 12. - 15:17
A Gyurma-féle képek nálam voltak, de nem találom õket. Ma délután elhozom tõle újra.
Juhász Andris képei itt: Fotóalbum - VI. Tarján Kupa - Országúti kerékpárverseny és Bringamánia - Salgótarján, 2011. július 31.
Köszi Bálna!
Posted 2011. August 12. - 10:34
Már ha fotókról van szó, Te készítettél a Dunán a rámpánál, megosztanád?
Elõkotrom azokat is jaja!
Posted 2011. August 12. - 09:12
A Gyurma-féle képek nálam voltak, de nem találom õket. Ma délután elhozom tõle újra.
Juhász Andris képei itt: Fotóalbum - VI. Tarján Kupa - Országúti kerékpárverseny és Bringamánia - Salgótarján, 2011. július 31.
Már ha fotókról van szó, Te készítettél a Dunán a rámpánál, megosztanád?
Posted 2011. August 12. - 08:33
Posted 2011. August 12. - 07:47
Posted 2011. August 11. - 22:27
Posted 2011. August 11. - 15:31
Posted 2011. August 11. - 09:57
Posted 2011. August 10. - 23:06
Posted 2011. August 10. - 21:25
Posted 2011. August 10. - 08:37
Nem biztos, hogy versenyszituációra vonatkozik a "beszólás"...
Akkor viszont fogalmam sincs, hogy mire célozhatott!
Posted 2011. August 09. - 21:05
Hajolj le a szappanért, osztán megtudod...
Posted 2011. August 09. - 18:59
Hát igen, én erre minden versenyen ráébredek. De aztán meg megfeledkezem róla.
Posted 2011. August 09. - 15:49
Szabikám, nekem megvan videón(dvd-n) a 91-es verseny, ahogy megkapod a bringát, az is rajta van, meg még az elsõ verseny a Dolinkában, ott is azzal mentén. Nem csótány volt a neve ? Szép narancs/piros volt, arra is emlékszem. Na, kiviszem az ágytálat, szólt a nõvérke.
Na akkor ezekrõl kérek egy-egy kopit vasárnapra! Hány csomag üres dvd-t vigyek?
Posted 2011. August 09. - 15:48
Kiültek a vén emberek a padra, a padra! Szita Tomi feleségének legnagyobb beszólása nekünk: ,,Ti csak azt hiszitek még bírtok..." :cool2:
Hát igen, én erre minden versenyen ráébredek. De aztán meg megfeledkezem róla.
Posted 2011. August 09. - 14:00
Szabikám, nekem megvan videón(dvd-n) a 91-es verseny, ahogy megkapod a bringát, az is rajta van, meg még az elsõ verseny a Dolinkában, ott is azzal mentén. Nem csótány volt a neve ? Szép narancs/piros volt, arra is emlékszem. Na, kiviszem az ágytálat, szólt a nõvérke.
Kiültek a vén emberek a padra, a padra! Szita Tomi feleségének legnagyobb beszólása nekünk: ,,Ti csak azt hiszitek még bírtok..." :cool2:
Posted 2011. August 09. - 12:45
Nekem 91-rõl van egy emlék errõl a körrõl: Vidám Vásár volt, akkor még a Csotrogánnyal indultam (26-os 1-sebességes nõi Csepel bicaj, tuningolva 4-es Szputnyik sorral és váltóval, középhúzós Favorit fékekkel, behegesztve egy Szputnyik felsõcsõ, Sachs pedál vasból, darabja 1kg, gyári utcai gumik, kalapáccsal kiegyenesített gyári vaskormány, atyaég...), akkor nyertem életem elsõ MTB-jét (húúúú, valami rémség volt, valami papagájszínû 18kg-s nemtommi, annak árából lett a Woodlands). Én is hetekig jártam a pályát, esõben is, minden gyökeret, követ, nyomot tudtam, minden váltás elõre el volt tervezve, húdejó volt.
Most kapcsolok, hogy ennek épp 20 éve... jajjj...
Na, ez olyan volt, mint mikor az öregek otthonában beszégetnek a taták és bottal böködik egymást .
Posted 2011. August 09. - 09:05
Tudod Szabi, az örök klasszikus ! Nem felejtem el, valamikor, talán '92-ben vagy '94 ben, de inkább 92, valami városi, bár akkor még olyan nem volt, inkább Vidám Vásár, te meg én mentünk a leggyorsabban, 19.59 vagy mi volt. Sokat edzettem azon a pályán, tudtam melyik fánál mikorra kell lenni, hogy jó legyen az idõ... Na, tegnap mentem egyet, na lett is 32.30... felfelé még elment egy darabig, de sáras is volt kicsit, vízmosásos, meg a lovak is kicsit adtak neki, régen 15 percre kellett a Tatár tetejére érni, akkor 5 perc le, s megvolt a 20 perc. Most felértem 23.30-ra, lefelé 9 perc ! Már sötét volt, nem igazán láttam, meg nem is mertem menni, csúszott is, szóval nagyon negatív volt az élmény. Legalább vasárnapig van honnan javulni !
Pár éve megcsináltuk ugyanezt egy városin, talán 2006-ban, ugyanígy egyenkénti indítás, klub honlapon megvan valahol az eredménylista, akkor már volt 17/18 körüli idp, de most 20 sem lesz szerintem. Ámen.
Nekem 91-rõl van egy emlék errõl a körrõl: Vidám Vásár volt, akkor még a Csotrogánnyal indultam (26-os 1-sebességes nõi Csepel bicaj, tuningolva 4-es Szputnyik sorral és váltóval, középhúzós Favorit fékekkel, behegesztve egy Szputnyik felsõcsõ, Sachs pedál vasból, darabja 1kg, gyári utcai gumik, kalapáccsal kiegyenesített gyári vaskormány, atyaég...), akkor nyertem életem elsõ MTB-jét (húúúú, valami rémség volt, valami papagájszínû 18kg-s nemtommi, annak árából lett a Woodlands). Én is hetekig jártam a pályát, esõben is, minden gyökeret, követ, nyomot tudtam, minden váltás elõre el volt tervezve, húdejó volt.
Most kapcsolok, hogy ennek épp 20 éve... jajjj...
Na, ez olyan volt, mint mikor az öregek otthonában beszégetnek a taták és bottal böködik egymást .