Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Started by
Bálna
, 2005. October 11. 20:15
Posted 2006. February 22. - 18:53
Tarján-Nádújfalu-Recsk-Sirok-Péterke-Cered-Tarján
Kb az amit mondtál... Nem tudom ki jön, hanormális idõ van Én meg T biztos, szerintem Pista is... Az én mobilszámom fennt van a klub honlapon, ha gondolod (asszem kapcsolatok menü...)! Én hétvégén (péntektõl) nem vagyok neten csak azért...
Kb az amit mondtál... Nem tudom ki jön, hanormális idõ van Én meg T biztos, szerintem Pista is... Az én mobilszámom fennt van a klub honlapon, ha gondolod (asszem kapcsolatok menü...)! Én hétvégén (péntektõl) nem vagyok neten csak azért...
Posted 2006. February 22. - 18:49
Melyik az a 106-os kör? Az a Pétervására, Sirok környéki?Emberek!
106-os kör!
Ha igen és ha nem kell melóznom a hétvégén, akkor innen Eger felõl csatlakoznék valahol.
Posted 2006. February 22. - 18:41
OK! Én is úgy gondoltam... Mert vagy Sopronból hazafelé, vagy valahogy... Majd még visszatérünk rá msn-en vagy valahogy...
Tényleg; voltatok / mentek Tarjánba Márkkak a Természetõri témával kapcsolatban?
És mindenkinek, akit érdekel a dolog, az kérdezzen nyugodtan mirõl van szó!
(118-as hozzászólás)
Tényleg; voltatok / mentek Tarjánba Márkkak a Természetõri témával kapcsolatban?
És mindenkinek, akit érdekel a dolog, az kérdezzen nyugodtan mirõl van szó!
(118-as hozzászólás)
Posted 2006. February 22. - 18:39
én a pénteki vagy a szombati nap megyek,mert a kedvesem ugye pesti.Pesten viszont megbeszélhetjük hogy ott találkozunkOk, semmi gond!
És elõreláthatólag mikor mész Sportkiállításra? Egyedül nem akarok menni...
Posted 2006. February 22. - 18:33
Elírtam,elnézést Pisti Author maratonra lesz ott és akkor annyi a nevezés ...
tavaly asszem hétszáz volt a beugró
Ok, semmi gond!
És elõreláthatólag mikor mész Sportkiállításra? Egyedül nem akarok menni...
Posted 2006. February 22. - 18:30
Elírtam,elnézést Pisti Author maratonra lesz ott és akkor annyi a nevezés ...KOMOLY?
Te mikor mész,Barnus?
meg nemtudod mennyi a belépõ?
tavaly asszem hétszáz volt a beugró
Posted 2006. February 22. - 18:23
Posted 2006. February 22. - 18:18
Varsanyban tuti idõ volt csak már szombat óta fetrengek lázzal,influenzaval... az a kevés állóképesség is elveszett,amit a görgõn összeszedtem
feladtam a lét a bükkmaratonra
az Author (bocsibocsi) maratonra a Sport kiállítás alatt 2e lesz a nevezés
feladtam a lét a bükkmaratonra
az Author (bocsibocsi) maratonra a Sport kiállítás alatt 2e lesz a nevezés
Posted 2006. February 22. - 17:59
Emberek!
106-os kör!
Vasárnap 11-kor a téren találkozó!
Nem megyünk gyorsan (ugyebár nincs itthon Vertich ), ugyhogy az is jöjjön aki leválik 30-as, 50-es, vagy 80-asra, csak legyünk végre egy páran!
Vasárnap 11!!!
106-os kör!
Vasárnap 11-kor a téren találkozó!
Nem megyünk gyorsan (ugyebár nincs itthon Vertich ), ugyhogy az is jöjjön aki leválik 30-as, 50-es, vagy 80-asra, csak legyünk végre egy páran!
Vasárnap 11!!!
Posted 2006. February 22. - 16:20
Hello mindenki!
Milyen idõ volt ma otthon? Mert itt lennt Sopronba a tegnapi örömbiciklizés után (~12°C + verõfényes napsütés...) ma olyan idõ lett, hogy nem tudtam magam rávenni hogy elmenjek biciklizni... van kb 1-2 fok, de úgy fúj a szél, hogy elvette a kedvem... Ugyhogy úgy dönötöttem megyek inkább este futni... Csak hogy ne maradjon teljesen ki ez a nap...
Milyen idõ volt ma otthon? Mert itt lennt Sopronba a tegnapi örömbiciklizés után (~12°C + verõfényes napsütés...) ma olyan idõ lett, hogy nem tudtam magam rávenni hogy elmenjek biciklizni... van kb 1-2 fok, de úgy fúj a szél, hogy elvette a kedvem... Ugyhogy úgy dönötöttem megyek inkább este futni... Csak hogy ne maradjon teljesen ki ez a nap...
Posted 2006. February 21. - 21:10
Jah,olcsón dolgozik a Posta...a héten befizetem,a neten kitöltöttem a jelentkezéstPostán... 2500 a nevezés, 245 a feladási díj... nevetséges...
a buszba pedig ha idõben szólsz akkor megoldjuk, természetesen...
Posted 2006. February 21. - 21:01
Postán... 2500 a nevezés, 245 a feladási díj... nevetséges...
Posted 2006. February 21. - 20:56
BálnaPisti,utaltad vagy postán fizetted be a bükkmaraton nevezését?
a másik dolog,hogy mennyi az esély hogy ha megyek beférek én is a buszba?
a másik dolog,hogy mennyi az esély hogy ha megyek beférek én is a buszba?
Posted 2006. February 21. - 20:10
Hogy érted hogy "van ahol..." - szövetség honlapja és kész, ott van az igaz. Amúgy 7 lesz,és abból 5 számít.
Posted 2006. February 21. - 18:18
Posted 2006. February 21. - 16:50
Bálna 5 fordulós lesz a mx magyar kupa? Mert van olyan versenynaptár ahol 6 van és van olyan ahol 7. Most akkor mi van?
Posted 2006. February 21. - 10:30
Info:
lehet nevezni a nagykovácsi maratonra is, március 31-ig van a legolcsóbb "turnus" náluk, www.crosskovacsi.hu !Nem Topmaraton futam, de magyar kupa futam igen, versenynaptárunkban benne van.
lehet nevezni a nagykovácsi maratonra is, március 31-ig van a legolcsóbb "turnus" náluk, www.crosskovacsi.hu !Nem Topmaraton futam, de magyar kupa futam igen, versenynaptárunkban benne van.
Posted 2006. February 20. - 23:44
T! Fogadjunk a tengelyig érõ vízre a Cered utáni részre gondoltál? -hát olyat ritkán lát az ember! Szóval aki nem járt volna arra (Magyarul T-n és rajtam kívûl mindenkinek szól... , ja és persze Frölich és Ptyikusz Ózdról - T: utánad mentek 5 perccel...) szóval azok azt képzeljék el hogy az útkeresztben lejt az egyik írányba, és a tetejérõl az alja felé kb 10méteres sávban ÖMLIK a víz... Szó szerint "megfogta" a gépet... Szóval poénra vetted a mondanivalómat, T... a hétvégém mérlege; 2 nap - 7 óra tekerés - ~180km.
De igencsak ideges voltam a víz miatt hogy finoman fogalmazzak...
De igencsak ideges voltam a víz miatt hogy finoman fogalmazzak...
Posted 2006. February 20. - 16:03
nekem meg már semmihez sincs kedvem....elmegyek kecskepásztornak az nyugodt munka
biciklit lassan már csak képen látok,a térdem szívat :S
biciklit lassan már csak képen látok,a térdem szívat :S
Posted 2006. February 20. - 15:41
Ne is mond, valahol tengelyig ér a hólé
De van egy sokkal nagyobb baj. Az elsõ kupafutam az Pilisvörösvár. Uh, valami qrva nagyot véthettem... mert rühellem azt a pályát, mint lite belsõ a 100as szöget
De van egy sokkal nagyobb baj. Az elsõ kupafutam az Pilisvörösvár. Uh, valami qrva nagyot véthettem... mert rühellem azt a pályát, mint lite belsõ a 100as szöget