Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Posted 2006. March 09. - 01:48
"I've noticed DomInNick signs off his posts with the word rasclats.
I've looked it up and it means arse cloth, which I think translates as "Flannel you wash your bum with" or "bum-wipe". Now call me old fashioned but I don't think that's very polite calling us all bumwipes?
Thoughts?
http://www.peevish.co.uk/slang/r.htm
I'm thinking of changing my nic to "Craptabulous Thrucket""
És méghogy az angoloknak nincs humorérzéke:kissmyass
Posted 2006. March 09. - 00:45
Posted 2006. March 08. - 09:57
Én mentem kb. másfél órát vasárnap. Elindultam Egercsehi felé, mentem amíg járható volt az út, aztán mikor többet mentem keresztbe, mint hosszába, akkor visszafordultam. Folytattam Szilvás felé, aztán arra is járhatatlanná vált az út, visszafordultam. A végén levezetésképpen kimentem Tárkányba.
Nem volt vészes, csak az autók miatt nagyon stresszes volt. Volt, hogy elõttem keresztbefordult egy teherautó, miután megelõzött.
Posted 2006. March 08. - 09:32
végülis vmit vmiért....
még jövõ hétre is ilyen genyo idõt mondanak :S
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2006. March 07. - 22:37
2. Uhhh, Nandi, nem értem vissza, 30as körön résztávoztam, szétütöttem mind a két kereket, és csak egy belsõ volt nálam. Mire visszaértem, elkértem Pistától a bicajt, hogy majd azzal lemegyek közgyûlni, de azt láttam már csak, hogy jöttetek el a busszal. Pffffff, na nem baj, holnap lemegyek, oszt megnézzük, mit tehetek:(
Posted 2006. March 07. - 21:06
És még valami!
BÁLNA MEGINT OTT VOLT 11ÓRAKOR VASÁRNAP A KÖRFORGALOMNÁL...
De le is tettem a dologról... Amúgy a hó nem lett volna baj, szépen le volt taposva, csak a fõúton kb 10centi víz volt, és abból igencsak került a kamáslira, ugyhogy mire fölértem addigra már átázott a cipõ is. Ugyhogy ha jött volna valaki sem mentem volna, de a lényeg hogy ott voltam...!
Posted 2006. March 06. - 10:09
Biznisz Üzenet Barnusnak:
Barnus, megcsináltam a telódat szombaton. Volt benne retkes olaj, még az ablakunkra is került belõle... Amúgy jó lett, mennyi nyomást szoktál beletenni ? Mást is kell rajta csinálni ?
nagyon faja,köszi,Nándi
az ablakot sajnálom,viszek ablaktisztítót...
kb 35-40 psi szoktt benne lenni,20 mm sag-ot szoktam beállítani
esett 25 centi haw,hogy verje bele...... :s
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2006. March 06. - 03:30
Posted 2006. March 05. - 18:10
Hol a tavasz, Nándi?Nálunk az egész család depressziós(fõleg Peti)még a Párizs Nizzát is elfelejtette nézniGondolom a vasárnapi tekerésbõl nem lett semmi... Mire leszedtem a kocsi elejérõl a havat, a háta megint havas lett... Ja, Domonkos Gyuri nyert tesztre itt a Bikemagtól egy Univega bringát, 249 ezer pénz az ára, ez a legdrágább, amit sorsoltak, de 15 "-ost kap... Szerintem kicsi lesz. Nem olvastam el, de talán egy szezont lesz nálunk, addig tesztelik. Nézem a Párizs Nizzát. Megy online játék is, a velo.hu-n. Fel a fejjel, már tavasz van !!!
Posted 2006. March 05. - 17:12
Barnus, megcsináltam a telódat szombaton. Volt benne retkes olaj, még az ablakunkra is került belõle... Amúgy jó lett, mennyi nyomást szoktál beletenni ? Mást is kell rajta csinálni ?
Posted 2006. March 05. - 17:10
Posted 2006. March 03. - 16:14
Posted 2006. March 03. - 09:54
Dehogy írom rá, hogy Internet Explorert ajánlom, csak jól beszedi mindenkinek a vírusokat. Inkább használjátok a Mozillát, egyszerû, ingyenes és nem támadják vírusok (legalábbis nem úgy mint az Internet Explorert). Egyébként ha már itt tartunk, az MSN helyett is érdemes valami kiszolgálóprogit használni. Pl. Miranda, ingyenes ez is, és a már meglévõ MSN címeddel jelentkezel be. Mert ha semmit nem csinálsz, az MSN akkor is forgalmaz, meg kommunikál valamit valakivel...Hiába no, Microsoft ez is... Ha valaki vírusokkal kínlódik állandóan, próbálja ki hogy tartózkodik mind az explorertõl (meg az Outlook expresstõl...), meg az MSNtõl is.
Posted 2006. March 03. - 09:51
Akkor nekem ez is kimarad. Aznap lesz a születésnapja az ivadéknak, maradunk Egerben...Hétvége!
ui:a márciusi tekerés, ugy néz ki 15.-e lesz, de pár nap és kaptok sms-t...
Posted 2006. March 03. - 02:56
http://www.phazeddl.com/dl359867.htm
Posted 2006. March 02. - 20:16
Posted 2006. March 02. - 19:16
Vasárnap!
11-körforgalom!
Megyünk!
Ennyi!
ui:a márciusi tekerés, ugy néz ki 15.-e lesz, de pár nap és kaptok sms-t...
Posted 2006. March 02. - 12:32
Posted 2006. March 02. - 12:05
Köszi! A Simpleviewert én a Picasa plug-in-jeként használom, kifejezetten webes mappát generál, 320 pixeles (emailhoz), 640 pixeles (webre), meg 2 további nagyobb méretben lehet választani. Elvileg én a 640et ixelem be de kisebbet jelenít meg, bele lehet zoomolni talán úgy adja a teljes méretet. Viszont az már nem fér el szépen, és nehézkes a görgetése is. Ez nézegetésre jó szerintem és még elfogadható a kész mappa mérete.
Ja, a márciusi Bringa magazint nézzétek meg, elvileg benne lesz a Mallorcáról írt sokoldalas cikkem (sose csináltam még ilyet...), meg Kreicsi Gabi interjúja Vertich Tomikával, sok-sok képpel.
Posted 2006. March 02. - 11:08
Meg tetszik ez a Simpleviewer is, jól mûködik, asszem kipróbálom majd én is. Nagyobb felbontású képeket nem lehet megjeleníteni vele? Vagy direkt nem akartál nagyobbakat felrakni?