Busz megy vasárnap, Gyurma vezeti, a buszban megy Nagy P. és Rena is, Babka Szabi is befér, Kis Gyufa, Lõrincz Bence, Hatházi Peti, Csontos Laci, meg T (küldtem sms-t, de T még nem kapcsolta be délig a telefonját...).
Külön kocsival mennek Papp Zoliék, meg Berecz Lacika viszi Tempe Zsoltit is. Találkozó az üzletnél 6.25-kor. Aztán mindent bele !
Nándi.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Indította
Bálna
, 2005. október 11. 20:15
Írta 2006. március 18. - 18:17
Írta 2006. március 17. - 23:52
Jó, holnap biztosodik le a busz sorsa is, de akkor szerintem megbeszéltük, köszi. Csak ne legyen senki ( pl. T...) feliratkozva mind2 helyre.
Írta 2006. március 17. - 17:50
Írta 2006. március 17. - 11:36
CsapatBusz nem megy? Én szeretnék menni de senki versenyzõtõl nem akarom elfoglalni a helyet.
Írta 2006. március 17. - 00:34
:bananadan hát, össze kell szedni egy ütõs stábot, és elverni a qrva fradisokat. Ott lesz ki is? NagyP, az egy, .... az kettõ, .... az három, T az négy.
Meg akko még mennek PappZoliék is, biztos, ász lenne, ha lemennénk egy zsákan
Meg akko még mennek PappZoliék is, biztos, ász lenne, ha lemennénk egy zsákan
Írta 2006. március 16. - 21:31
TÉ!
Hétvégén idõfutam, ha megyek saját gk-val jövöl-e? Meg a többi kétkerekû sporttársnak is üzenem, hogy van még 1 db hely.(Tén kívül persze)
Big vótam?
Hétvégén idõfutam, ha megyek saját gk-val jövöl-e? Meg a többi kétkerekû sporttársnak is üzenem, hogy van még 1 db hely.(Tén kívül persze)
Big vótam?
Írta 2006. március 15. - 16:56
Írta 2006. március 14. - 01:19
Lehet hogy lehet, csak nem érdemes. Láttam képeket tavajról, voltak jó bicajok, voltak nagyon jó bicajok, voltak annyira nem jó bicajok, de mtb az nem volt.
Eh, most néztem a honlapodat, nagyon ász, gratula.
Szabinak van honlapja, Rolynak van oldala, lesz majd egy T-portál is. Ribancokkal meg pudingfõzési tanácsokkal lesz tele, hehe (és rímel is, huhúúú, nagy király vagyok, na)
Eh, most néztem a honlapodat, nagyon ász, gratula.
Szabinak van honlapja, Rolynak van oldala, lesz majd egy T-portál is. Ribancokkal meg pudingfõzési tanácsokkal lesz tele, hehe (és rímel is, huhúúú, nagy király vagyok, na)
Írta 2006. március 13. - 18:50
Írta 2006. március 13. - 18:21
Áh, nem, bár reggel, fél5kor még Szabival msn-eltünk, olyanok voltunk, mint valami rossz baglyok. Bagoly. Bagolyok, baglyok. Áh, mindegy.
De halljátok, az, hogy március 15-én szakad ez a kibaszott hó, ha 1848-ba ilyen szar idõ lett volna, Petõfi tutira nem lázadt volta.
De halljátok, az, hogy március 15-én szakad ez a kibaszott hó, ha 1848-ba ilyen szar idõ lett volna, Petõfi tutira nem lázadt volta.
Írta 2006. március 13. - 07:11
nem,csak gázolnak és így is halnak meg emberek...Dehogy szar, örülj, hogy nem lõnek!
Té,köszi a bátorítást
frontérzékeny vagy?
Írta 2006. március 12. - 23:22
Áhh, nem így megy ez. Nemsokáig kell vonaton ülni, jön már a jóidõ. Tod hogy szól a mondás: Sándor-József-Benedek, szétrúgják a fejedet :bananadan
Meg hogy lõnek vagy nem? Hát, ha Bush-on múlna, holnap kitörne a III vh. Wáááááá, feszült leszek, ha majd nem lehet bicajozni, mert sugázró lesz a levegõ. Wáááááááá
Meg hogy lõnek vagy nem? Hát, ha Bush-on múlna, holnap kitörne a III vh. Wáááááá, feszült leszek, ha majd nem lehet bicajozni, mert sugázró lesz a levegõ. Wáááááááá
Írta 2006. március 12. - 19:27
Té,Te legalább csinálsz vmit...
most is a vonaton ülök és kesergek hogy miért ilyen szar az élet
Dehogy szar, örülj, hogy nem lõnek!
Írta 2006. március 12. - 18:58
Té,Te legalább csinálsz vmit...
Írta 2006. március 12. - 18:03
Wááááá, edzettem az idõfutamra, de olyan szél volt, hogy a fatelepen ott Bárna elõtt majdnem elkezdtem vérengzeni a helyi melósokkal.
Ahogy mondtam, feszült vagyok az idõjárás miatt, még mindig bazeeee
Ha így halad, májusig agyérgörcsöt kapok, wááááá:bananadan
Ahogy mondtam, feszült vagyok az idõjárás miatt, még mindig bazeeee
Ha így halad, májusig agyérgörcsöt kapok, wááááá:bananadan
Írta 2006. március 11. - 22:01
Ajjj ajj ajjjj, feszült vagyok, ez a qrva idõjárás, tönkretesz
Ne légy veszült Té! Majd májusban ledobjuk a pólóról a nagykabátot!
Írta 2006. március 11. - 17:02
Írta 2006. március 11. - 08:53
na jó,akkor én tíz perccel elõbb fogok indulni,mint a meccselõk ha war lesz :-)
Írta 2006. március 11. - 01:23
No problemo, Ts gonna be Fuckin untold, 53-12, U rasclats :bananadan
Im fuckin wasted, Im fuckin wasted :bananadan
Im fuckin wasted, Im fuckin wasted :bananadan
Írta 2006. március 10. - 21:27
Csá !
Ma kellemes meglepetés ért, megjelent az üzletben Peak Gyilkos (Csonka Gabi) és családja (Bogi + a 9 hónapos fiuk, Soma) amerikából, kanadából, 7 éve nem voltak itthon ! Emilen tartottuk a kapcsolatot, de jó volt már személyesen találkozni, bringáztunk együtt pár évig. A régi szép idõk... Kint is bringáztak, elég jól nyomták, Gabi is meg Bogi is megnyerte a Wiscounsin-i nemzeti bajnokságot 2 éve (10 futam, 800 induló, szóval elég erõs mezõny lehet). 2 hétig itt lesznek, majd adok Gabinak valami bringát, s akkor lehet, hogy eljön a 15.-ei tekerésre. Kint edzett Armstrong csapattársával is még pár éve... Úgyhogy gatyát felkötni !!!
Nándi.
Ma kellemes meglepetés ért, megjelent az üzletben Peak Gyilkos (Csonka Gabi) és családja (Bogi + a 9 hónapos fiuk, Soma) amerikából, kanadából, 7 éve nem voltak itthon ! Emilen tartottuk a kapcsolatot, de jó volt már személyesen találkozni, bringáztunk együtt pár évig. A régi szép idõk... Kint is bringáztak, elég jól nyomták, Gabi is meg Bogi is megnyerte a Wiscounsin-i nemzeti bajnokságot 2 éve (10 futam, 800 induló, szóval elég erõs mezõny lehet). 2 hétig itt lesznek, majd adok Gabinak valami bringát, s akkor lehet, hogy eljön a 15.-ei tekerésre. Kint edzett Armstrong csapattársával is még pár éve... Úgyhogy gatyát felkötni !!!
Nándi.