Fasza. Én csak egy 40es kört mentem ma, pont belefért az esõ elõtt. Mizserfánál Hegedûs Karcsiék szerelnek defektet, a haverja az oútival 3 defektet kapott...1 belsõ volt nála, egy kölcsön, a további lyukra meg TipTop. Persze nem ragadt meg...Mátraalmás felé már tényleg nagyon szar az út, lefelé évek óta nem jöttem rajta de már felfelé se lehet menni arra.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Indította
Bálna
, 2005. október 11. 20:15
Írta 2006. március 26. - 21:40
Írta 2006. március 26. - 20:50
Jó. Kimentem Galyára. Hála a kibaszott utaknak, a méteres hónak meg a lehordott törmeléknek két defektet kaptam, és csak egy belsõ volt. De semmi baj... a belsõt pótoltam fûvel meg levelekkel, de az eredmény nem lett valami fényes, 30körül már nagyon rángatott az eleje. Mindezek mellett szétáztam, eléheztem, megfagytam... és még egy kis bizbazt is kint hagytam, ami az 550es kerekek csapágyát védené. Gondolom hol lehet, holnap mehetek vissza. Fasza....
Írta 2006. március 26. - 18:11
Írta 2006. március 26. - 17:54
Írta 2006. március 26. - 16:50
T! Te nem alszol soha ? B..meg hajnal 3-kor internetelni, az nem rossz. Ettõl már csak bicajozni durvább olyankor. Nem csoda, hogy délbe kapcsolod be a telefonod. Papp Zoliék elmentek (talán) a Tihanyi versenyre, lehet hogy esett az esõ nekik. Képzeljétek, ma elõszedtem a montim, loporoltam, felfújtam gumikat, teló, összeszedtem a cuccaimat (cipõmet nehezen találtam), aztán terveztem, hogy megyek bicajozni. Mikor otthonról eljöttem, sütött nap, meg minden, mire bicajozni akartam, felhõk, szél. Na, azért gurultam 1,25 km-t forgácson! Idei elsõ bicajozás megvolt. Inkább kiganajoztam a buszt a múlt heti verseny után, meg kiszedtem belõle az ülés alatti fûtõtestet, mert engedte a vizet,aztán ne rohadjon már szét belülrõl a busz, meg nehogy megint elforralja valaki a vizet 140-es tempónál...ahogy Desca csinálta.
Az elsõ montis verseny amit tervezünk április 16, Balassagyarmat lesz, ami elméletileg megyei diákolimpia döntõ is. Kiírás a www.vitalitas-se.hu oldalon.
Szemétszedõ túra áprolis 2.-ára volt tervezve, de jó lenn késõbbre halasztani, mert az erdõ sem olyan még, meg akkor lesz eger rally, oda lemennénk T tesóval...
Az elsõ montis verseny amit tervezünk április 16, Balassagyarmat lesz, ami elméletileg megyei diákolimpia döntõ is. Kiírás a www.vitalitas-se.hu oldalon.
Szemétszedõ túra áprolis 2.-ára volt tervezve, de jó lenn késõbbre halasztani, mert az erdõ sem olyan még, meg akkor lesz eger rally, oda lemennénk T tesóval...
Írta 2006. március 26. - 04:13
Írta 2006. március 25. - 18:57
Írta 2006. március 25. - 16:29
Írta 2006. március 25. - 16:22
Bocs T! Utólagos isten éltessen! Durvára sikeredett a péntek estém, most tértem magamhoz. Sajnos nem edzéssel töltöttem.
Írta 2006. március 24. - 23:48
Jaja! Csatlakozom az elõttem kettõvel szólóhoz! :-) Boldog TÉ napot!BIG : Éljen T és a Gábornap érted gáBOR !
Írta 2006. március 24. - 22:18
Írta 2006. március 24. - 20:59
Írta 2006. március 24. - 18:46
Pffff, péntek este van, hat óra, nekem a héten senki semmit nem mondott, szal inkább felrugdosom Kékesre a Specit, oszt jóvan
Írta 2006. március 24. - 16:30
Hétvégén vasárnap lesz oúti verseny Tihanyban (5 kör a városban), Huszár Laci és Papp Zoli megy saját kocsival, üzenik hogy ha valakit érdekel még befér.
Írta 2006. március 24. - 14:59
Holnap délelõtt megyek bicajjal Egerbõl Tarjánba (Bakta, Bükkszék, Péterke). Nem akar valaki szembejönni?
Írta 2006. március 24. - 14:57
Bizony-bizony, meg még egy jópár híresség évtizedek óta.Láttad hogy a Tom Boonen is ilyennel (fehér) nyomja?
Írta 2006. március 23. - 22:58
Meg tudlak érteni
Neked meddig bírja rajta a bõr? Nekem 4-5 évente újat kell vennem, mert a szélén elkopik. Remélem gyártják még egy darabig...
Hát az acél pálcás az 93as, én persze nem mentem sose annyit mint Te, de kb 30-35ezer km-t ültem rajta. azok a kis pikkelyszerû bevonatok felpolírozódtak de igazából csak a sarkain kopott ahol leér :-( meg letámasztja az ember. A téli bicajon van a titánpálcás regal, az gyárilag sima felületû, 98as, de csúnyább állapotban van meg hiányzik az egyik szegecs róla :-) így vettem ezer forintért...De mindenképp jobbak mint Neked volt pl a fehér, ami már inkább barna/fekete lett...Mentem egy darabig Flite nyereggel, rövid távokon (100km alatt) nagyon jó de utána érzed a nyeregcsõ végén a bilincset. A Fizik Pavé meg kemény. Mindig visszatértem ehhez a fotelhoz. Láttad hogy a Tom Boonen is ilyennel (fehér) nyomja?
Írta 2006. március 23. - 22:32
Nemmm, mert este olvastam, hogy megint mész, akkor meg már nem értem volna le (-13 perc alatt)
Jah, Bálnus, van egy ismerõsöm - Krisztián, ott van a tésztaboltja nem messze - tõle tudnánk lõni tésztát a táborba, hogy ne éhezzünk. Ehetnénk levárostésztát, ilyen milánói makarónit, kakaóstésztát, macskástésztát, meg ilyeneket. Kéne valami kedvezmény, de majd azt intézek
Jah, Bálnus, van egy ismerõsöm - Krisztián, ott van a tésztaboltja nem messze - tõle tudnánk lõni tésztát a táborba, hogy ne éhezzünk. Ehetnénk levárostésztát, ilyen milánói makarónit, kakaóstésztát, macskástésztát, meg ilyeneket. Kéne valami kedvezmény, de majd azt intézek
Írta 2006. március 23. - 21:20
T komám, nem jöttél félhatkor.Tényleg kurva nagy szél volt!
Azt hittem soha nem érek haza 30-as körrõl.7végén megyek sífutni
Galyára, szerintem még mindig nagy hó van a hegyen.
Azt hittem soha nem érek haza 30-as körrõl.7végén megyek sífutni
Galyára, szerintem még mindig nagy hó van a hegyen.
Írta 2006. március 23. - 18:41
Én, szegény kis pici T megtettem mindent, de ez is kevés volt. Olyan szél volt, hogy beszartok :bananadan azt meg nem mertem kockáztatni, hogy majd én is földhöz baszom a karbonbicajt, mint Bálnus régen az övét az ipari parknál. Majd hamarosan kinézek, de 50es körrõl még lehet látni "néhány" hófoltot