PappZoli bácsit meg kell kérdezni, nemtom mikor érek haza, ha szombaton, akkor szólok :bananadan
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Started by
Bálna
, 2005. October 11. 20:15
Posted 2006. May 12. - 21:58
Posted 2006. May 12. - 14:07
Vasárnap Gödöllõn országúti túra több távon. A leghosszabb 117 km, egészen Bercelig le kell jönni. Valószínûleg Kreicsi Gabival indulunk, de mi nem itthonról utazunk. Rajt: 8-kor, akinek van kedve, legyen ott. Délután Bon-bon koncert.
Posted 2006. May 12. - 10:40
Posted 2006. May 11. - 12:55
A Larsen szerintem jó. Használtam két garnitúrát, sárban is jól viselkedett.
Mindenféle terepen megállja a helyét.Tavaly salgói OB pályán is király volt,pedig az igazán vegyes terep volt, szerintem.
Egy ózdi srác,Pityikusz(Kovács István) is elõszeretettel használja.Az õ véleménye is az, hogy uni gumi.De tényleg nagyon gyorsan kopik, még terepen is.
Mindenféle terepen megállja a helyét.Tavaly salgói OB pályán is király volt,pedig az igazán vegyes terep volt, szerintem.
Egy ózdi srác,Pityikusz(Kovács István) is elõszeretettel használja.Az õ véleménye is az, hogy uni gumi.De tényleg nagyon gyorsan kopik, még terepen is.
Posted 2006. May 10. - 21:27
Posted 2006. May 10. - 10:38
Kösz mindenkinek a gumi tippeket. Erre az Ignitorra rápillantok.
Maxxis Larsen-rõl mi a vélemény? Ránézésre nagyon tetszik, de egyrészt veszettül gyorsan kophat, másrészt sárban lehet nem jó...
Maxxis Larsen-rõl mi a vélemény? Ránézésre nagyon tetszik, de egyrészt veszettül gyorsan kophat, másrészt sárban lehet nem jó...
Posted 2006. May 10. - 08:14
BÁLNA! Ma reggel hallottam, neked valók :
Isten mondja: Legyen világosság!
Chuck Norris mondja: Kérd szépen!
A férfiak egyik heréje nagyobb a másiknál.
Chuck Norrisnak mindkét heréje nagyobb a másiknál.
Chuck Norris nem úszik.
Chuck Norris a kezével a vizet utasítja maga mögé.
Na lefexek aludni, ez engem is lefárasztott. (meg a 3.20tól való transzportálás...)
Isten mondja: Legyen világosság!
Chuck Norris mondja: Kérd szépen!
A férfiak egyik heréje nagyobb a másiknál.
Chuck Norrisnak mindkét heréje nagyobb a másiknál.
Chuck Norris nem úszik.
Chuck Norris a kezével a vizet utasítja maga mögé.
Na lefexek aludni, ez engem is lefárasztott. (meg a 3.20tól való transzportálás...)
Posted 2006. May 10. - 08:09
87es a teknõ (még így is fiatalabb a 81es Golf után...). Láttam a múltkor a Tiédet, kék Colt vagymi ha jól tévedek.
A galériát 10bõl 8 ember látja de mindig van 1-2 aki nem. Biztos hogy nálatok van vele a baj, mert a neten ott van, én nem tudom máshogy felrakni. Mozillával és Explorerrel is látszódik, nem ez a baj. Hanem valami a böngészõ(TÖK)ben nem úgy van beállítva hogy megjelenítse ezeket a flash-alkalmazásokat. Vagy valami plug-in hiányzik, vagy valami le van tiltva, vagy hasonló ikszelõs/pipálós dolog. De már fejlesztés alatt van egy másik rendszerû megjelenítés, csak nem rajtam múlik mert én buta vagyok a webfejlesztéshez...
A galériát 10bõl 8 ember látja de mindig van 1-2 aki nem. Biztos hogy nálatok van vele a baj, mert a neten ott van, én nem tudom máshogy felrakni. Mozillával és Explorerrel is látszódik, nem ez a baj. Hanem valami a böngészõ(TÖK)ben nem úgy van beállítva hogy megjelenítse ezeket a flash-alkalmazásokat. Vagy valami plug-in hiányzik, vagy valami le van tiltva, vagy hasonló ikszelõs/pipálós dolog. De már fejlesztés alatt van egy másik rendszerû megjelenítés, csak nem rajtam múlik mert én buta vagyok a webfejlesztéshez...
Posted 2006. May 09. - 22:14
Miert nem tudom megnezni a kepeket amik itt vannak? http://bobek.homeip.net/szabolcs/
Van valami technikaja, vagy en vagyok tul gyagya?
Van valami technikaja, vagy en vagyok tul gyagya?
Posted 2006. May 09. - 22:04
@transzporter
Hànyszàz èves szegèny jàrgàny?
Majd ha megtanultam kèpet beszùrni, akkor megmutatom az enyèmet. Unokàja lehetne a tièdnek;-)
Jòccakàt!
Hànyszàz èves szegèny jàrgàny?
Majd ha megtanultam kèpet beszùrni, akkor megmutatom az enyèmet. Unokàja lehetne a tièdnek;-)
Jòccakàt!
Posted 2006. May 09. - 14:50
Nándi,BBB hez optikai keret.... mennyit kóstál és mikorra lenne? nem akarlak már Titeket naponta hívogatni
ma volt Hugi ügyében tárgyalás,siralmas a magyar jogrend
ma volt Hugi ügyében tárgyalás,siralmas a magyar jogrend
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2006. May 09. - 13:08
Gumik : Most a Maxxis gumik elég jók, amit Bosco mond, az Ignitor, többen mennek vele, 1.95-ös, de elmegy 1.9-esnek, de a Szmukktól (By Bakter) szélesebb, inkább az nem volt 1.9-es. Szóval Maxxis jó, nekem most Schwalbe Black Jack 1.9 van, gurul, de oldalt nem nagyon fog, Speci gumik szélesek, meg drágák.Joco most a Speci Houffalize 1.8-ast nyúzza, az olyan lightosabb gumi.
Posted 2006. May 09. - 12:14
Posted 2006. May 09. - 12:04
Szabi!
Én most vettem,Maxxis Ignitor 26x1,95 nekem tetszik.
Pista is használja,egynek elmegy.Orfûn saraskodtunk is vele.
Olcsó,nem túl nehéz,sokoldalú.
De Te tudod.
Én most vettem,Maxxis Ignitor 26x1,95 nekem tetszik.
Pista is használja,egynek elmegy.Orfûn saraskodtunk is vele.
Olcsó,nem túl nehéz,sokoldalú.
De Te tudod.
Posted 2006. May 09. - 09:21
Ámberek!
Még mindig várom az érdemi javaslatokat külsõ ügyben! Eddig egy értékelhetõ javaslat volt, a Z-Max. Nincs senki, aki elégedett lenne a gumijaival?
Nándi! Neked nincs vmi raktáron? Szombaton vsz Tarjánba megyünk, úgyhogy meg tudnám nézni.
Még mindig várom az érdemi javaslatokat külsõ ügyben! Eddig egy értékelhetõ javaslat volt, a Z-Max. Nincs senki, aki elégedett lenne a gumijaival?
Nándi! Neked nincs vmi raktáron? Szombaton vsz Tarjánba megyünk, úgyhogy meg tudnám nézni.
Posted 2006. May 08. - 16:24
Amúgy meg inkább ez a kincs:
http://campyonly.com...kes/2004/cl.jpg
EZTET FELISMEREM HE!
Ez a OláGizi a Zöldfa útró' more!! Kiengedték?
De azé jó a fara, muci