Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Posted 2006. June 22. - 14:17
Posted 2006. June 22. - 12:18
Posted 2006. June 22. - 11:28
Ismerem a boltot. És köszi a választ. A várhoz felmegyek mindenképpen.Nah, végre valaki jön, és nem csak megy ebbõl a kib@szott városból :bananadan
Hát, ki kell kolbászolnod a Tóstrandra, onnan sok felé el lehet menni. A világon a legnagyobb király hely (leszámítva Kékest) Salgó. Ha van térképed, akkor nem lesz gond megtalálni a várat, és az út se vészes. Onnan átsurranhatsz Medves fennsíkra, elég csajozós hely, vagy Somosra.
Ha mindez megvolt, akkor mennyi vissza a Tóstrandig, ott ki a 21es útra, el a Toyata szalonig, fel balra. Széles köves út, fel Karancskilátóig vagy a Mária kápolnába. A kilátó is osztós hely, bár halálfélemem van, per picik a lépcsõfokok, de a világ végére el lehet látni. Onnan lefelé... hát, necces, ha visszagurlusz a köves úton, talán azzal jársz a legjobban, mert tegnap voltam azon a részen, a HATÁRSÁVon, 5 perc alatt 2X dobtam el... eléggé be van nõve meg vízmosásos is, horrorpálya egy országútisnak
De ha benézel a VeloSportba - Füleki út 8 a körforgalom után - lehet hogy lesz valaki, aki ép akkor indul
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Posted 2006. June 19. - 16:40
Posted 2006. June 19. - 11:45
Hát, ki kell kolbászolnod a Tóstrandra, onnan sok felé el lehet menni. A világon a legnagyobb király hely (leszámítva Kékest) Salgó. Ha van térképed, akkor nem lesz gond megtalálni a várat, és az út se vészes. Onnan átsurranhatsz Medves fennsíkra, elég csajozós hely, vagy Somosra.
Ha mindez megvolt, akkor mennyi vissza a Tóstrandig, ott ki a 21es útra, el a Toyata szalonig, fel balra. Széles köves út, fel Karancskilátóig vagy a Mária kápolnába. A kilátó is osztós hely, bár halálfélemem van, per picik a lépcsõfokok, de a világ végére el lehet látni. Onnan lefelé... hát, necces, ha visszagurlusz a köves úton, talán azzal jársz a legjobban, mert tegnap voltam azon a részen, a HATÁRSÁVon, 5 perc alatt 2X dobtam el... eléggé be van nõve meg vízmosásos is, horrorpálya egy országútisnak
De ha benézel a VeloSportba - Füleki út 8 a körforgalom után - lehet hogy lesz valaki, aki ép akkor indul
Posted 2006. June 19. - 10:40
Hétvégére megyek Salgótarjánba, és ha már megyek, viszem a bicajt is, és szombaton tekeregnék.
Viszont nem nagyon ismerem a környéken lévõ ösvényeket, ezért légyszi mondjatok néhány jó útvonalat!
Nem baj, ha van benne kemény meredek, és jó, ha van benne zúzósabb rész is.
Térképem van a környékrõl.
Elõre is köszi!
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Posted 2006. June 18. - 14:47
Szabi, a 6 közül az egyik csaj kérdezte, milyen a fütyid. Rena megmondja melyik volt az...
Rokkoncert tegnap is ment, lent aludtam a nappaliban, meg ment a tv, úgy el tudtam aludni.
Posted 2006. June 18. - 08:41
az elején megijesztettél,mondom sisak nuku stb és vmi történt,de heppi end lett gratulálok /me tapsol
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2006. June 17. - 22:32
Gratula :bananadan
Hoppá, ha már itt tartunk. Megnéztem azokat az igazolvány-arcképeket-tagságiigazolványba, amiket a közgyûlésen csináltunk. Nah, naon láccik az elfogyasztott ipari mennyiségû sör, meg a fél üveg pezsgõ, szal a hiúságom aszondja, hogy kéne csinálni egy másikat
Posted 2006. June 17. - 22:00
Jaja, rokkfeszt fasza. Péntek este 23kor (amikor feküdtem le) rikácsol a zénekes, hajnal 3kor (amikor keltem...) még mindig rikácsol a zénekes. A multkori motrostalákozón ugyanez volt. Ezek nem alszanak? more
De most legalább valami jó tempós zenét jáccanak úgy hallom.
Posted 2006. June 17. - 21:02
Posted 2006. June 17. - 20:59
és éljen a rock-fesztivál, én is hallottam az éjszaka, de persze a pécskõ úttal nem tudom ûberelni a besztercét... :peace:
Posted 2006. June 17. - 20:36
Látod, ha a DH géppel indultál volna, az lett volna az igazi retro fíling
Elképzelem a futamot, olyan lehetett mint a 90es évek elején a dolinkai versenyek
Az egészségDAY-re én is kinéztem de csak a csúszdáig jutottam
Posted 2006. June 17. - 20:34
Posted 2006. June 17. - 20:28
Súlyos dolog történt ma velem, Eresztvényben volt egy rendezvény, s megkértek, hogy csináljunk mtb versenyt (küldtem sms-t a tagoknak). Na, tegnap összecuccoztam a buszba, meg reggel betettem az asszony Trek 7000-esét (ami régen enyém volt, s T szeretné megszerezni), hogy nehogy má gyalog szalagozzam a pályát, a Cannondale-ért már nem esett jól bemenni reggel a boltba. Szóval Kovács Dénessel kiszalagoztunk. Olyan 15-20 fõ jött össze, s Dénes felvetette, induljunk el mi is. Elindultunk. Saját sisakomat nem vittem, csak a klub sisakokat, amit a sisak nélkül megjelenteknek szoktam adni, nehogy összetörjék magukat, szóval nekem nem jutott. A Trek-en klipsz, alacsony nyereg, rajtam edzõcipõ, piacos rövidgatya, póló. Az elején az élre álltam, elsõ kört nyertem (2 volt), aztán a másodikban utólért Dénes, de nem tudott leváltani egy dombocskán, így visszaelõztem, így nyertem! Szóval rég fordult elõ ilyesmi velem, de megesett... Szóval ennyi.
Posted 2006. June 16. - 21:37
Posted 2006. June 16. - 18:32
meg gyurcsany is
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2006. June 16. - 14:03
Posted 2006. June 16. - 13:19
Posted 2006. June 16. - 12:50
Tehát azé megy a gyerek XTR Specivel. ahhha... Kezd összeállni a kép. Vagy nem.