Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
U gecc, olyan ér van a karomba, tudjátok, amit Hushovdnak is szétvágtak, pfff, élõbe még nem láttam ilyet. De barátkozok vele, nagyon teccik :bananadan

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Vigasztalásul minikukacnak öhömm bocs, fakukacnak :) szóval vedd meg Peti a jövõ havi bikemag-et, megvagy említve benne!!! -hacsak az ottani tördelõk nem vágnak ki a szövegbõl... :)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Uu gecc, tuti cigó vagy kínai lopta el.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Részvétem,Kukuc :(
a kezeit kéne letörni a gennyládának és a hátába állítani:rocketman
így jártam anno én is a Balatonnál,persze rá pár hónapra a rendérek küldtek egy levelet h sorry ,nincs meg semmid....
ez a Való világ.....

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Hena B.

Hena B.

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Na ezèrt utàlom ùgy ezt a retyü, mocsok orszàgot. Mert tele van ilyen genya alakokkal, akik a màsik kàràn akarnak meggazdagodni, ahelyett hogy dolgoznànak. A szemèt disznòk. Semmi moràl.
Ameddig megtehetem nem fogok oda visszamenni tuti (csak làtogatòba).
Az ilyen ganèjokat meg egyesèvel lönèm fejbe.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Négy magyar elment nyaralni... a buksza, a buksza bazmeg az egybõl leakadt

Balkánbazmegbalkán

Mikor iszunk???

Ja, meg mikor törtöént a "baleset"?

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Négy magyar elment nyaralni... a buksza, a buksza bazmeg az egybõl leakadt

Balkánbazmegbalkán

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Bassza meg az összes RETEK!
Nem lesz itt sose európa, amíg az emberek ilyenek.
Nagyon sajnállak titeket, én már biztos valami idegosztályon lennék ha ez történne.

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Élménybeszámoló?

Faember dolgozott egész évben, termelt, majd összeszedte kis családját oszt elindult nyaralni. Oda is értek a tett helyszínére, majd abban a bizonyos strandfürdõben 1 óra leforgása alatt mindenét elrabolták (kis családján kívül).
De olyan szinten, hogy se pénz, se üdülési csekk (mindebbõl az összes), se telefon, se slusszkulcs, de ez a rihesgeci nemelég, hogy még ezeken felül a szemüvegemet is ellopta még a legkedvencebb pólómat is.
így hát ügyeletes após riasztva lett pótkulccsal (autó reggel megtankolva, tehát maradt benzin a hazaútra). Eddig tartott a nyaralás.
Hát gyerekek, ez a nagy magyar valóság!
(Pénztárcámban benne volt a licenc is)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Mit vártá? Rohadt sárgák. Na ott kéne atomot robbantani. Nekem egyse hiányozna. Ó mer ezek a ferdeszemû paraziták má versenyt is rendeznek? GUSZTUSTALAN. A kerékpársport szégyene. Qrva sárgák :rocketman

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Upsz:

http://www.cyclingne...6/qinghai066/17

Ez fájhatott...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Az úgy ér, hogy nem bicajjal megyek a gyülekezõre, hanem kocsival Rónafalura? Este 6 elõtt nem tok indulni Egerbõl, aztán anyáméknál még le kell rakni a külyköt alvósba, 1szómint100 este 9 elõtt nem szabadulok. Meddig tervezitek a fekvehányást Sanyinál?

Nincs terv... de ha biciklivel elindulsz 9kor, akkor legkésõbb 10re kintt vagy Sanyinál... Onnan szerintem éjfél elõtt nem indulunk...

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Az úgy ér, hogy nem bicajjal megyek a gyülekezõre, hanem kocsival Rónafalura? Este 6 elõtt nem tok indulni Egerbõl, aztán anyáméknál még le kell rakni a külyköt alvósba, 1szómint100 este 9 elõtt nem szabadulok. Meddig tervezitek a fekvehányást Sanyinál?

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Hi mindenkinek!

Kaptam sms-t, hogy holnap lesz az éjszakai túra! De ez a 18:15-ös pavilonsor nagyon korai még, addig haza sem érek meg még nincs is sötét! Szóval mi az új idõpont??
Ja, és még valami: kérek fajin egyesületi inget!!

ciao

Szóval. 18:15 - GYÜLEKEZÕ!!! évek óta így van, -bele van számolva hogy ugysem ér oda mindenki így csak szerintem legelõbb 18:45-kor indululnk... De ha 19:00-t írtam volna gyülekezõre, akkor meg nem indulnánk csak este 8kor... Szóval ez a vezércsel... ingre meg mondj méretet! Csövi

ZaskarLe

ZaskarLe

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Hi mindenkinek!

Kaptam sms-t, hogy holnap lesz az éjszakai túra! De ez a 18:15-ös pavilonsor nagyon korai még, addig haza sem érek meg még nincs is sötét! Szóval mi az új idõpont??
Ja, és még valami: kérek fajin egyesületi inget!!

ciao

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
A "g.ci Bálna" is ironikus/gúnyolódós beszólás volt :) De tényleg naiv vagyok...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Ó, ti férfiak, nagyon sajnállak benneteket!

Hallod Szabi! Te nagyon naiv vagy, mert ez itt ilyen ironikus/gúnyolódós beszólás volt!!! -nem vetted észre??? :)

Szabi! Nem a küllõk lesznek feszültek, hanem te, mert ma voltam pesten, és fekete felni sajna még mindig nincs az nagy magyar kerékpár-nagykereskedelemben... -sajna... :(

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
A "kétmagyar"os dolgokat elbasztátok amúgy, réges rég...

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
vagymi

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Bálna! Ne Te legyél FESZÜLT, hanem a küllõk a kerekeimben, amikért megyek szombaton! :)