Hát, SubBass, tervszerint, jövõre.... visszatérsz. Addigra a hajad is nagy lesz
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Started by
Bálna
, 2005. October 11. 20:15
Posted 2006. August 26. - 15:58
Posted 2006. August 26. - 11:20
Posted 2006. August 26. - 10:57
Huhúú, nemtom, mennyire vágjátok, melyik naccerû kispubi lett feltéve a Szabi által küldött linken... Segítségül, karbon(színû) váz, piros mavic kerekek... hmmm, csak nem a legnaccerûbb "nõk bálványa T" az? Dehogynem :bananadan Dedikált fényképek korlátozott számban eladók
Posted 2006. August 25. - 19:12
Na, majd megírom wordpad-ban, aztán bevágom, csakhát megint össze kell szedni az gondolataimat...
Posted 2006. August 25. - 16:35
Úgy látom szólnunk kell Zsoltinak, hogy meglegyenek a vasárnapi eredmények.
Majd õ intézkedik.
Majd õ intézkedik.
Posted 2006. August 25. - 09:59
Ez mekkora:
VDB in Italian amateur races under false name
The latest story on Frank Vandenbroucke, once an exceptionally strong talent in Belgian cycling, truly makes one wonder. After the pro peloton waited in vain for his come-back this spring, VDB is now reported to have participated in several amateur races in Italy. Not under his real name, of course, nor in the colours of Unibet.com.
Italian Gazzetta dello Sport on Thursday published photos of Vandenbroucke racing in an Italian 28-32 years category race wearing an ordinary blue jersey, and claims that he used a license under the name Francesco Del Ponte showing, moreover, the photo of... Tom Boonen!
Röviden: Frank Vandenbroucke, akinek a visszatérésére az egész profi mezõny várt a tavaszi pro-tour versenyeken, amatõr versenyeken indult Olaszországban, nem saját a neve alatt. A licensze Francesco Del Ponte névre szólt, a fénykép a licenszen kié volt? ... Tom Boonen-é!
Tanulság: ha csalunk, akkor csaljunk stílusosan!
VDB in Italian amateur races under false name
The latest story on Frank Vandenbroucke, once an exceptionally strong talent in Belgian cycling, truly makes one wonder. After the pro peloton waited in vain for his come-back this spring, VDB is now reported to have participated in several amateur races in Italy. Not under his real name, of course, nor in the colours of Unibet.com.
Italian Gazzetta dello Sport on Thursday published photos of Vandenbroucke racing in an Italian 28-32 years category race wearing an ordinary blue jersey, and claims that he used a license under the name Francesco Del Ponte showing, moreover, the photo of... Tom Boonen!
Röviden: Frank Vandenbroucke, akinek a visszatérésére az egész profi mezõny várt a tavaszi pro-tour versenyeken, amatõr versenyeken indult Olaszországban, nem saját a neve alatt. A licensze Francesco Del Ponte névre szólt, a fénykép a licenszen kié volt? ... Tom Boonen-é!
Tanulság: ha csalunk, akkor csaljunk stílusosan!
Posted 2006. August 25. - 09:14
A szombati Tarján Kupa dobogós képei az archívumban vannak, mert ugye idõrendileg nem az a legfrissebb.
Ja, OK, megvan. Tegnap kerestem, akkor még nem találtam...
A rena1.jpg csúcs király!!! Fakukac! Büszke lehetsz az asszonyra!
Posted 2006. August 25. - 08:43
Szabi! Meg mindenki akit érdekel!
A szombati Tarján Kupa dobogós képei az archívumban vannak, mert ugye idõrendileg nem az a legfrissebb. Sajnos menetközbeniek nincsenek mert menet közben voltam én is
Egyébként György Zsolti szombaton a hármas csapat OB-n is indult, Huszár Lacival és Sztruhár Józsi bácsival, 120 év feletti kategóriában...
A szombati Tarján Kupa dobogós képei az archívumban vannak, mert ugye idõrendileg nem az a legfrissebb. Sajnos menetközbeniek nincsenek mert menet közben voltam én is
Egyébként György Zsolti szombaton a hármas csapat OB-n is indult, Huszár Lacival és Sztruhár Józsi bácsival, 120 év feletti kategóriában...
Posted 2006. August 25. - 08:23
Jól látom, hogy György Doki indult MTB-vel és országútival is!?! Ráadásul országútival nem is rossz idõt ment, az évtizedei és a gyerekei számához viszonyítva mindenképpen !!! (Én most biztos nem tudnék ilyen idõt.)
Biztos bead magának valamit, ami a teheneknek járna
Biztos bead magának valamit, ami a teheneknek járna
Posted 2006. August 25. - 08:19
Transzporter!
Nagyon jó a vasárnapi fotóalbum, de hiányolom a szombati képeket. Azokat nem töltöd fel?
Nagyon jó a vasárnapi fotóalbum, de hiányolom a szombati képeket. Azokat nem töltöd fel?
Posted 2006. August 25. - 08:18
Remélem az okt. 1-i SHKE által kezdeményezett versenynek pozitív kimenetele lesz és legalább úgy kiforrja magát, mint a 20-i hegyifelfutó, sõt egy kicsit felül is fogja múlni aztat.
Szvsz az a baj, hogy az aug.20-i idõpont tökéletes... Októberben már vízszintesen esik az esõ, meg amúgy is mindenki unnnya már.
Posted 2006. August 25. - 08:16
Most írtam egy kib....ott hosszú levelet a Salgó kupáról, erre eltûnt !
No, fogj hozzá mégegyszer!
Posted 2006. August 24. - 21:57
Úgy várom, hogy most mindenki megharagszik rám, szerintem a Salgó-Kupa kib@szott jó volt (ja elnézést, Bombardier)
Naezazegész csak vicc volt.Volt rendezés( olyan, amilyen), volt verseny( olyan, amilyen), volt eredményhirdetés (olyan, amilyen), viszont errõl az egyenként indításos oú-i versenyrõl egyetlen egy dolog hiányzott: az országút, vagyis az aszfalt. Nem az bánt, hogy a második futamban defektet kaptam, hanem hogy ez a kib@szottretkesretyváspudvás város még kb. 2 ilyen volumenû szerpentinnel rendelkezik, amin legalább (ha nem is tökéletes) valamennyi aszfalt található. Remélem az okt. 1-i SHKE által kezdeményezett versenynek pozitív kimenetele lesz és legalább úgy kiforrja magát, mint a 20-i hegyifelfutó, sõt egy kicsit felül is fogja múlni aztat.
no csalódás, éljen a bicikli
gyááááááááááááááááááá
Naezazegész csak vicc volt.Volt rendezés( olyan, amilyen), volt verseny( olyan, amilyen), volt eredményhirdetés (olyan, amilyen), viszont errõl az egyenként indításos oú-i versenyrõl egyetlen egy dolog hiányzott: az országút, vagyis az aszfalt. Nem az bánt, hogy a második futamban defektet kaptam, hanem hogy ez a kib@szottretkesretyváspudvás város még kb. 2 ilyen volumenû szerpentinnel rendelkezik, amin legalább (ha nem is tökéletes) valamennyi aszfalt található. Remélem az okt. 1-i SHKE által kezdeményezett versenynek pozitív kimenetele lesz és legalább úgy kiforrja magát, mint a 20-i hegyifelfutó, sõt egy kicsit felül is fogja múlni aztat.
no csalódás, éljen a bicikli
gyááááááááááááááááááá
Posted 2006. August 24. - 19:27
Látode? Mer BBBBBBisztos olyat írtál benne!
Satis kezi messzi elér, már ezt is cenzúrázzák.
Salgókupáról csak jót vagy semmit.
http://sportforum.hu...61&newsid=28129
Ajánlom figyelmetekbe az utolsó mondatot.
De az eredmények is a teljesség igénye nélkül (teljes igénytelenség... ).
Nándi, azért ha van türelmed írd le még1x, kíváncsiak vagyunk rá!
Satis kezi messzi elér, már ezt is cenzúrázzák.
Salgókupáról csak jót vagy semmit.
http://sportforum.hu...61&newsid=28129
Ajánlom figyelmetekbe az utolsó mondatot.
De az eredmények is a teljesség igénye nélkül (teljes igénytelenség... ).
Nándi, azért ha van türelmed írd le még1x, kíváncsiak vagyunk rá!
Posted 2006. August 24. - 19:14
Posted 2006. August 24. - 11:45
Posted 2006. August 24. - 09:56
Jól emlékeszel Transzporter. Eddig általában szenior vagy veterán stb. kategórában egy korcsoportban voltak a montisok,az országútisok, talán 35 év felett. Azaz én is akár 10-14 évvel fiatalabbakkal küzdöttem meg. Most, hogy csináltak 50 év feletti kategóriát, elszúrták az erdményemet. Eredménylista hol van? Hol vannak a fotók?
Posted 2006. August 24. - 08:30
Köszi a dicséreteket, kedvesek vagytok!
Figyelj Nándi, leírom ami nekem feltûnt. Eddig azért olyan hogy külön 50 feletti MTB kategória, ilyenre nem emlékszem. Most volt, az gyõztese (egyébként a kategória egyetlen indulója...) a fõszponzor cég embere volt. Csináltak neki egy kategóriát, hadd kapjon egy olyan jósokezer forintos kupát õ is
Figyelj Nándi, leírom ami nekem feltûnt. Eddig azért olyan hogy külön 50 feletti MTB kategória, ilyenre nem emlékszem. Most volt, az gyõztese (egyébként a kategória egyetlen indulója...) a fõszponzor cég embere volt. Csináltak neki egy kategóriát, hadd kapjon egy olyan jósokezer forintos kupát õ is
Posted 2006. August 24. - 08:10
Posted 2006. August 24. - 08:08
24-39 éves MTB karegória? Nem is szerepelt a Nógrádban.
Én személy szerint nem szeretnék indulni S álltal szervezett
versenyen többet.Nincs érem a helyezetteknek:magyarázat
egy érdeklõdõ, nem helyi versenyzõnek/nyócezer Ft egy kupa/.
A mûsoros videókazi amit kaptam a kukában.
Szomorú vagyok!
Én személy szerint nem szeretnék indulni S álltal szervezett
versenyen többet.Nincs érem a helyezetteknek:magyarázat
egy érdeklõdõ, nem helyi versenyzõnek/nyócezer Ft egy kupa/.
A mûsoros videókazi amit kaptam a kukában.
Szomorú vagyok!