Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Grandmaster ! A szlovák srác vitte el a villádat, akinek a piros Cannondale van, a Spinergy kerekekkel, 40 rugóért. Mennyit is akartál érte ? Bár most már mindegy...
T ! Mennyi lenne a Mali váz, mert nem mondtál árat, aztán így kicsit nehéz lesz eladni, ha nem tudjuk mennyi az ára.
Bálna jössz haza hétvégén ? Meg nem-e akarsz menni az Üveghutára ? Mert ha nem, sofõrt kell keresnem a buszra.

Megyek haza, ugy néz ki. Akarni még akarnék menni, de vissza kell jönnöm vasárnap, így nem tudom vinni õket...!

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Grandmaster ! A szlovák srác vitte el a villádat, akinek a piros Cannondale van, a Spinergy kerekekkel, 40 rugóért. Mennyit is akartál érte ? Bár most már mindegy...
T ! Mennyi lenne a Mali váz, mert nem mondtál árat, aztán így kicsit nehéz lesz eladni, ha nem tudjuk mennyi az ára.
Bálna jössz haza hétvégén ? Meg nem-e akarsz menni az Üveghutára ? Mert ha nem, sofõrt kell keresnem a buszra.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Akkor csatlakozok a T-t és a Rácz család legifjabb csemetéjét ünneplõk körébe...!:D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Happy Borzday,T :)
a nõkre pazarold a zenergiát ne akarj verekedni ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Szombaton voltunk egy szlovák BIG túrán. A Kraszna Horka melletti 999-es hágót másztuk meg. Összesen kb. 95 km-t tekertünk, 1600 m szinttel, a kishatáron mentünk át, volt erdei út is, aszfalt is, egy látványos kanyonban is jártunk. Sebes vizû patak, százméteres sziklafalak kétoldalt, érdemes megnézni, Torna vára közelében van.

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
:slimak:

Boldog szülinapot T-nek és Rácz Szabi kislányának (Boginak), aki ma hajnalban született!!!

:birth:

Nagymedve

Nagymedve

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Üdvözöllek Grandmaster! A villát nem mi vittük el az üzletbõl, mert egyenlõre nem lehetett. Olyan a helyzet mindenfelé, hogy nagyon óvatosnak kell lenni. Veled mi a helyzet?

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Ja, van itt egy srac romaniabol, es magaz engem. Total kesz!!

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Udv mindenkinek!
Udv Nagymedve! Remelem Te vitted el villamat a boltbol, mert ahogy hallottam mar nincs ott.
Kar h nem voltam a varosin, en kitartottam volna vegig. Vagy amig van mit inni. Legutobb is a Sportban kotottunk ki, Jonastelepen. Meg robogoztam is, elutottem egy kutyat a kerites mogott:-)
Az ir sunak shit like. Nincs normalis no. Ami itt a top, az otthon atlagos.
Mar bicajoztunk egyet, lent az oceaparton. Fujt a szel mint allat, de jo volt. Most pihengetek, de majd lassan kezdek edzeni. Novembertol mar kevessebb a melo. Miota itt vgyok, egy nap offom volt, a tobbin dolgoztam. Ez Balnanak cimzem, h ne tudjon nyugottan aludni.
Cyclo cross miko indul????
Lesz verseny nalunk????
Azt hallottam Zerge visszater a szezonra? Fakukac mi lesz igy?

A multkor box volt az etteremben, ott alltunk (Safranek, T meg En) felmosofaval (1,8m), de elmaradt. Pedig Tt alig lehetett visszafogni:-)

jo ejt, evribodri

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Köszönöm az üdvözlést. Szokott ilyen történni, hogy nem lehet elérni a szervert amin ez a beszélgetés folyik.?? Én egyébként nemrégiben kerültem ebbe a társaságba, alig ismerek valakit !!

szia

engedelmeddel, válaszolok én ;)
ahogy azt a lap tetején lévõ kiírásból tudjuk:
"A fórum próbaüzemre átkerült másik szerverre. Az átállás egy-két perces üzemszünetekkel és 'anomáliákkal' járhat. Köszi a türelmet."

tehát még egy ideig elõfordul az, hogy kapsz egy olyan üzit, hogy a fórum túlterhelt, de ez ne riasszon el, probálkozz kicsit (tényleg 1-2perc) késõbb, és minden jó lesz! :)

további jó fórumozást!

(ha netán szeretnél berakni képet, ám problémába ütközöl, keress nyugodtan.) (priv nekem: LINK)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Nagymedve

Nagymedve

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Köszönöm az üdvözlést. Szokott ilyen történni, hogy nem lehet elérni a szervert amin ez a beszélgetés folyik.?? Én egyébként nemrégiben kerültem ebbe a társaságba, alig ismerek valakit !!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
ezek szerint nem ismerjük egymást...
de sebaj,mkit nem ismerhetek a klubban :)
üdv a fórumon :)

-=B.B.B.=-

Nagymedve

Nagymedve

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Nekem még nem sikerült feltennem fényképet.A tiédet néztem a fénykép alapján nem vagy ismerõs. Én egy hobby kerékpáros vagyok,a gyermekeim kezdegetik próbálgatni szárnyaikat a kerékpározásban kisebb-nagyobb sikerrel.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

TripleB a te beazonosításod pedig nekem okoz gondot. Találkozhattunk már valahol?

van fényképem az adataim között ;)

-=B.B.B.=-

Nagymedve

Nagymedve

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
TripleB a te beazonosításod pedig nekem okoz gondot. Találkozhattunk már valahol?

Nagymedve

Nagymedve

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
A gyermekeim úgy készültek, hogy maradnak nyársalni, volt nálunk minden, de eljöttek velem , mert nem maradt senki fiatal!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
én viszont tudatlan vagyok
who's Nagymedve?:)

-=B.B.B.=-

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Bíztam benne ,hogy valahogyan beazonosítot a becenevet. A gyermekeim neveztek el így és mondták, hogy így regisztráltassam magam. Meddig tartottatok ki a dolinkában?

Nem sokáig, "szokás szerint" elhúzott mindenki, csak a szokásos banda maradt...

Nagymedve

Nagymedve

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Bíztam benne ,hogy valahogyan beazonosítot a becenevet. A gyermekeim neveztek el így és mondták, hogy így regisztráltassam magam. Meddig tartottatok ki a dolinkában?

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Szia Bálna! Volt értelme elindítani, mert ítgy nem csak személyesen tudunk információt cserélni !!! Sikerült elküldened az e-mail címet "Pityunak" ? Most éppen hol vagy a tartózkodási útvonalon ?

Jaja, már elküldtem neki... (olvass lejjebb:D) Én most Sopronba vagyok éppen, péntekig vagy jövõ hét péntekig, ez még majd kiderül... :(:)