Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Indította
Bálna
, 2005. október 11. 20:15
Írta 2006. október 10. - 08:28
barnultál,Szabi? én eléggé Barna vagyok így is :-)
Bgyarmaton voltam én is rövidben indultam,de vittem hosszú felsõt és 3/4-es nadrágban mentem
7 körül jöttem haza,már rendesen sötét volt :S villogó persze volt,meg szembõl fényszóró....
Bgyarmaton voltam én is rövidben indultam,de vittem hosszú felsõt és 3/4-es nadrágban mentem
7 körül jöttem haza,már rendesen sötét volt :S villogó persze volt,meg szembõl fényszóró....
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. október 10. - 08:05
3.20 az a 3.45, most lett vége (8 óra).
Barnus ráfagytál? hol? tennap naplementéig rövid/rövidben mentem, még barnultam is
Bort, búzát, békességet Ráczéknak!
Barnus ráfagytál? hol? tennap naplementéig rövid/rövidben mentem, még barnultam is
Bort, búzát, békességet Ráczéknak!
Írta 2006. október 10. - 07:03
flusztrálttá tetted?szégyelld össze Magad most majd nem fog fényképezni Nektek és ez a TE lelkeden fog száradni,tudd meg!vond le a konzekvenciákat és monnyá le
tegnap majd ráfagytam a biciklire :s
tegnap majd ráfagytam a biciklire :s
-=B.B.B.=-
Írta 2006. október 10. - 00:00
Tegnap elfoglaltam Szabi várát Honfoglalóban!
-Megsértõdött és elment aludni... Valami olyan átlátszó kifogást talált este 11kor, hogy neki hajnal 3:45kor vagy mikor kell kelnie valami kenyérszállítás vagy mi miatt... Áááá, nem mehet ez így tovább... Én nem tudtam hogy ilyen ez a transzporter gyerek...
-Megsértõdött és elment aludni... Valami olyan átlátszó kifogást talált este 11kor, hogy neki hajnal 3:45kor vagy mikor kell kelnie valami kenyérszállítás vagy mi miatt... Áááá, nem mehet ez így tovább... Én nem tudtam hogy ilyen ez a transzporter gyerek...
Írta 2006. október 09. - 22:10
Szóval olasz az apja!
Rónay mondta: "Tiszta apja ez a gyerek, még szerencse, hogy nem rád hasonlít!"
Írta 2006. október 09. - 22:07
Írta 2006. október 09. - 21:38
Csatlakozok a gratulációs sorhoz Szabi! :cheers::beer:
Nagymedve köszönöm a képet (képeket)! :clap:
Nagymedve köszönöm a képet (képeket)! :clap:
Írta 2006. október 08. - 18:10
Írta 2006. október 08. - 07:42
Kösz a jókívánságokat!
Itt az ivadék:
http://www.2l.hu/szabi/bogi/
Kibújt, és azt mondta: "Kampanyóló!"
Szóval olasz az apja!:scared:
Igazi kis vasgyúró, gratulálok még egyszer, puszi a csajoknak!
(most már teljes a létszám)
Írta 2006. október 08. - 07:38
A kis édesKösz a jókívánságokat!
Itt az ivadék:
Jó egészséget és sok együtt töltött örömteli percet kívánok
ilyen képek láttam döbbenek rá, hogy vmi hiányozhat az életembõl
-=B.B.B.=-
Írta 2006. október 07. - 23:55
Kösz a jókívánságokat!
Itt az ivadék:
Itt az ivadék:
Írta 2006. október 06. - 12:06
heppi némdéjt,Rena
T , Te ilyen agresszív figura vagy? legközeleb gyere el ide szüreti bálba,elkel néha a segítség :-)
kész a Merida juhéjjjjj :-)
T , Te ilyen agresszív figura vagy? legközeleb gyere el ide szüreti bálba,elkel néha a segítség :-)
kész a Merida juhéjjjjj :-)
-=B.B.B.=-
Írta 2006. október 06. - 09:41
Na, így már érthetõ, hogy nem sok ír bringást ismerünk.Nekem most egyedül Sean Kelly jut eszembe, de õ sem mai gyerek már. Inkább pályán bicajozhatnak ilyen klimatikus helyzetben.
Írta 2006. október 06. - 05:23
Ciasztok Kispubik. Eddig angolul löktem, de már kinõttem belõle...
Elõször is köszönet a szülinapi köszöntésekért, jó hogy gondoltok rám Nos, jó nap volt. Aznap nagyon szép idõ volt, sütött a nap meg minden, el is mentem bringázni egy laza két órácskát... ahogy grand"Pistamester"master mondotta, a tengerparton. Hát úgy eléggé feszkós az ember, mikor olyan szélben teker, hogy az 2kilométerenként van benzinkút!!! az extra fogyasztás miatt, de nem vészes. Úgy is gyúrni kell az irammenõ képességemre, erre a 120km/h-s pofaszél úgy jó is lesz. Úgy mentem, mentem, mendegéltem, csináltam pár képet meg ilyenek, és eccer úgy sötét lett... na most ez 1óra 10perc körül volt, szal semmi esély, hogy visszaérjek a városba. Azé megrúgtam neki az akkor már holdfényes tájon. Érdekes élmény volt úgy az Ir tengerparton bicajozni, olyan tályakon kerekezni, amit inkább csak tévében lát az ember, és arra gondol, hogy mielõtt meghal, oda el kell mennie
Aztán, hála Istennek, a következõ napom is szabad volt, gondoltam elmegyek tegergészek megint... hát, reggelrõl olyan vihar volt, hogy a kikötõben a hajókat úgy kellett visszaborigatni, de szerencsére délutánra kisütött a nap, és indulhattam. Ugyanarra vettem az irányt, de észbentartottam azt, hogy sötétben nem jó a két és fél tonnás BMW-k meg LandRoverek között kacsázni. Most jön a funny part... az a monkey szél, még reggelrõl, meg az esõ is, hát úgy még a környéken tanyázott, megkeseritve az odautat. Úgy fújt, hogy ilyen Malacka szerû rajzfilmhõsöket tuti nem engedték volna forgatni. A változatosság kedvéért eleredt az esõ, amirõl azt kell tudni, ha Irországban elkezd esni, akkor KUKA. Nembaj, ami a csövön kifért hazafelé... 40alatt csak a dombokra felfelé mentem, végülis alig áztam meg.
Hát, ennyi az élménybeszámoló. Mennék holnap is, de most olyan orkán van kint, hogy a villanyoszlopot kicsavarja a szél, komolyan, monkeybusiness
Ja, a verekedésrõl annyit, hogy gyakran van, és ha kell segitség... tudják hol találnak meg
Na emberek, Nektek is jó edzést, Renának ezúton is szok szok boldog névnapot :cheers:
Elõször is köszönet a szülinapi köszöntésekért, jó hogy gondoltok rám Nos, jó nap volt. Aznap nagyon szép idõ volt, sütött a nap meg minden, el is mentem bringázni egy laza két órácskát... ahogy grand"Pistamester"master mondotta, a tengerparton. Hát úgy eléggé feszkós az ember, mikor olyan szélben teker, hogy az 2kilométerenként van benzinkút!!! az extra fogyasztás miatt, de nem vészes. Úgy is gyúrni kell az irammenõ képességemre, erre a 120km/h-s pofaszél úgy jó is lesz. Úgy mentem, mentem, mendegéltem, csináltam pár képet meg ilyenek, és eccer úgy sötét lett... na most ez 1óra 10perc körül volt, szal semmi esély, hogy visszaérjek a városba. Azé megrúgtam neki az akkor már holdfényes tájon. Érdekes élmény volt úgy az Ir tengerparton bicajozni, olyan tályakon kerekezni, amit inkább csak tévében lát az ember, és arra gondol, hogy mielõtt meghal, oda el kell mennie
Aztán, hála Istennek, a következõ napom is szabad volt, gondoltam elmegyek tegergészek megint... hát, reggelrõl olyan vihar volt, hogy a kikötõben a hajókat úgy kellett visszaborigatni, de szerencsére délutánra kisütött a nap, és indulhattam. Ugyanarra vettem az irányt, de észbentartottam azt, hogy sötétben nem jó a két és fél tonnás BMW-k meg LandRoverek között kacsázni. Most jön a funny part... az a monkey szél, még reggelrõl, meg az esõ is, hát úgy még a környéken tanyázott, megkeseritve az odautat. Úgy fújt, hogy ilyen Malacka szerû rajzfilmhõsöket tuti nem engedték volna forgatni. A változatosság kedvéért eleredt az esõ, amirõl azt kell tudni, ha Irországban elkezd esni, akkor KUKA. Nembaj, ami a csövön kifért hazafelé... 40alatt csak a dombokra felfelé mentem, végülis alig áztam meg.
Hát, ennyi az élménybeszámoló. Mennék holnap is, de most olyan orkán van kint, hogy a villanyoszlopot kicsavarja a szél, komolyan, monkeybusiness
Ja, a verekedésrõl annyit, hogy gyakran van, és ha kell segitség... tudják hol találnak meg
Na emberek, Nektek is jó edzést, Renának ezúton is szok szok boldog névnapot :cheers:
Írta 2006. október 06. - 02:06
Írta 2006. október 05. - 19:39
Balu ! Nem zaklatott fel az F1, csak ment a videó, hogymajd mehgnézem ha hazaértem, aztán úgy mégse a legjobb, ha már tudom mi a vége... Legalább az a másfél óra hagy teljen jól... Hétvégén megint lesz, most Japánban, úgyhogy ez is reggel lesz, de most nincs semmi program, úgyhogy meg tudom nézni élõben. Nem vagyok elvakult F1 rajongó, mindegy csak ne shumi, ez a jelszó !
Írta 2006. október 05. - 11:54
Írta 2006. október 05. - 11:34
Újabb belépõ a Grand, Big, Nagy UGGGGGYANAZ klubba... :hehe::klony::kupa_smie Szevasz Balázs!
Írta 2006. október 05. - 10:56
Hello Mindenkinek
Csak sikerült beregisztrálnom nekem is. Nándi nem hittem volna hogy ennyire felzaklat a forma-1 vasárnap A városi nagyon tetszett, kár hogy nem volt itthon a bicajom, mentem volna egy-két bulikört. Majd jövõre. Na mentem suliba, písz.
Csak sikerült beregisztrálnom nekem is. Nándi nem hittem volna hogy ennyire felzaklat a forma-1 vasárnap A városi nagyon tetszett, kár hogy nem volt itthon a bicajom, mentem volna egy-két bulikört. Majd jövõre. Na mentem suliba, písz.
Írta 2006. október 05. - 00:19
Hi!
Koszi Knandi, az ugy pont jo.
T says: 15e komplett ami bent van nalatok.
Koszi Knandi, az ugy pont jo.
T says: 15e komplett ami bent van nalatok.