Mindenkinek, akit érdekel:szótár nincs a közelemben.
http://szotar.sztaki...rchplugins.html
Nagyon okos dolog. Beírod a keresõbe a szót, kiválasztod hogy ne a Google, vagy Yahoo-val keresse, hanem a Sztaki szótárban és kész. Egyszerû és mûködik.
Mindenkinek, akit érdekel:szótár nincs a közelemben.
Ja, márciusban kérdeztelek a nadrágól, azt mondtádok, hogy ne aggggódjak, majd lesz.... szal azzal is úgy jártam, mint az SL felnivel... Akkor se kéne, ha igyen lenne
A mezre meg szponzor helyett azt irnám, hogy "mugy little cunts"
Hurrá! De nadrág is legyen ám! De komolyan!
Szóval a jövõ szezonban egy új designos mezt szertnénk, mivel ez már 11 éves, s új igények vannak.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
a bálna védett állatfaj,nagybetûvel írva meg ritka is,úgyhogy nagyobb tiszteletet kérlekSzia Cet/Bálna! Ha megvártatok volna,akkor most ketten lennétek +sértõdve!Így azért jobban jártatok.... azért 1 nõtõl kikapni...szóval elég gáz!!! :-)Szerencsétek volt!
-=B.B.B.=-
pedig tudhatnád.... de majd ha beöltözök "népviseltbe" akkor nem lesz kétségedBocsi Barnus, nem tudtam hogy ilyen érzékenyen érint téged ez a téma...
-=B.B.B.=-
Etnikum a körösztanyád :D
-=B.B.B.=-
barnultál,Szabi? én eléggé Barna vagyok így is :-)
Bgyarmaton voltam én is rövidben indultam,de vittem hosszú felsõt és 3/4-es nadrágban mentem
7 körül jöttem haza,már rendesen sötét volt :S villogó persze volt,meg szembõl fényszóró....