Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
láttad ezt -> :D a végén ?;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

megyek én helyetted és Rád íratom :D

Az ugy nem ér... Eddigis ugy volt, hogy minden pontot ugy gyûjtöttem be, hogy odamentem végig, otthonról indulva és otthonra érkezve... Valahogy még besûrítem, van rá két hétvégém...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Nagyon tetszett, legalábbis nekem igen... De még nem tudom leadni, mert egyetlen egy még hiányzik, és akkor meglesz mind. Ugyhogy még leugrok Hollókõre, és utána viszem is! :D

megyek én helyetted és Rád íratom :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás

Amúgy ha tetszett ez a "játék", akkor kitalálok valamit jövõre is, csak az ugye nem jubileumi lesz. :-))

Ja! Valami lövöldözõset!
Mindegy egyeznek, csak játszani meg/vagy agresszívkodni lehessen, akkor jól elvannak :)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Ha már szóba került a jubileumi mozgalom.
Legkésõbb, november 15-ig várom az igazolófüzeteket. (Kettõ már beérkezett.) Le lehet adni a lapon feltüntetett címemen vagy a Velosportban (errõl értesítsetek) vagy a munkahelyemen, a Megyeházán is.
Az idõpont fontos, mert utána annyi kitûzõt rendelek, amennyi értékelhetõ lapot kapok. Aki kimarad az lemarad.

Amúgy ha tetszett ez a "játék", akkor kitalálok valamit jövõre is, csak az ugye nem jubileumi lesz. :-))

Nagyon tetszett, legalábbis nekem igen... De még nem tudom leadni, mert egyetlen egy még hiányzik, és akkor meglesz mind. Ugyhogy még leugrok Hollókõre, és utána viszem is! :D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Ha már szóba került a jubileumi mozgalom.
Legkésõbb, november 15-ig várom az igazolófüzeteket. (Kettõ már beérkezett.) Le lehet adni a lapon feltüntetett címemen vagy a Velosportban (errõl értesítsetek) vagy a munkahelyemen, a Megyeházán is.
Az idõpont fontos, mert utána annyi kitûzõt rendelek, amennyi értékelhetõ lapot kapok. Aki kimarad az lemarad.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Emberek! Vasárnapra bár jó idõt nem mond, de hozzánk elvileg esõt sem... Mit menjünk évadzárónak? A szokásos 30ast Vizslásnak, vagy menjünk most 35öset Kisterenyének?

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Off

A Cyclocross OB ill. Budapest Bajnokság kiírása felkerült a velo.hu-ra!

On

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Majd elfelejtettem, vége felé jár a jubileumi jelvényszerzõ túra mozgalom. Én már teljesítttem , de 100 %-ot céloztam meg. Ebben vetélkedjünk egymással.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Egy: nem vagyok mai gyerek, de nem vagyok konzervatív gondolkodású. (Aki ismer, tudja). Kettõ: a mez szerintem nagyon jó, trendi vagy sem (már a szót rühellem, hogy "trendi".) Persze tele lehet írni a szponzorok nevével, de ezek meg változhatnak. Lehet modernizálni, de csak óvatosan. Három: lehet csapat nadrág, bár a mez nagy elõnye, hogy egy egyszínû fekete vagy kék (zöld, fehér) nadrág is jól passzol hozzá.
Az anyagiak sem mellékesek, mivel meg kell elõlegezni a legyártáshoz a cuccok árát. Az adóm 1 %-át évek óta a klubbnak ajánlom, tessék a példát követni ( Igaz - szerencsére - én adózok is, nem keveset, de dolgozok is keményen).
Akkor talán több lesz a pénz is. A szponzorokkal meg óvatosan, fillérekért "ne adjuk el" az egyesületet. A partvonalról bekiabálók jó ismerõsök, nem kell velül komolyan foglalkozni, ennek van az évadja a tettek beszéljenek, ne a szavak. Igaz a zenekritikus is azt mondta, nem kell ahhoz jó zenésznek lenni, hogy zenekritikát írjon. Talán valami hallás azért nem árt. Hajrá Nandi és az elnökség, szerintem ez az év azért rendben volt.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Igazából a kettõ együtt, ugy lenne a jó... Az erõforrásokkal azt mondom csak találunk valakit. Igazából lehetett volna már régebben is, de próbáltunk pont ezért várni vele, hogy akkor már a kettõ együtt, másrészt támogató nélkül ugyanannyiba került volna mint a normál nadrág ha a boltba veszed... jó persze magának a sportnak a költségeihez képest nem nagy összeg egy nadrág, de az már más kérdés ha ezt a szemszögbõl nézed hogy plusz kiadásként kell beiktatni mondjuk egy kétgyermekes család költségvetésébe... És ezért próbáljuk így, hogy keresni rá embert, mert mondjuk kb a felébe fog így kerülni...
A másik kérdés/kérés. Most ugy látom valamilyen szintén tényleg sok embert felvillanyozott a dolog (pozitív megnyilvánulásokra gondolok) akinek van ötlete tényleg vesse papírra, csináljon róla egy vázlatot. -Mármint a mezre. A nadrágnál igazából nincs különösebb tervezési lehetõség...
És mondom mégegyszer, mi is ugy gondoltuk, hogy semmi radikális változtatás, tényleg lehessen látni hogy az a tarjániak új meze, nem pedig valamelyik csapat új meze. Ötleteket várjuk, "a nép akarata" dönt majd.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Nohátakkor:

A hangnemrõl:
"Az elnökség tagjai, s én mint titkár az egész egyesületesdit a saját szabadidõnkbõl, ellenszolgáltatás nélkül csináljuk" - ezt nagyon fontos nem elfelejteni! Mindenki, aki csak úgy elbicajozgat, de a szervezésekben nem vesz részt (mint pl. én is), max kérhet, elmondhatja a véleményét, de nem hisztizhet!

A mezrõl:
Én nagyon örülök a megújulásnak, mégicsak 10 éve változatlan a mez, és szerintem már akkor sem volt húdetrendi. Az vele a fõ bajom, hogy olyan "túrázós" jellegû (Túra szakág: bocs! :)), nem "versenyzõs" kinézetû. DE: maximálisan egyetértek Fakukaccal, hogy ezt _mindenhol_mindenki_ felismeri, és ezt a jó tulajdonságát meg kéne tartani. Valahogy úgy kellene modernizálni, hogy aki a régit ismeri, az újról is azonnal, gondolkodás nélkül felismerje, hogy ez bizony SHKE mez.

A nadrágról:
Szerintem is ez a fontosabb kérdés. A régi mezben elgurulgathatunk még évekig, de az már elég ciki hogy nincs egységes nadrágunk. Viszont: ha már nadrágot tervezünk, azt jobb volna a megújuló mezhez tervezni, akkor tán nem kéne egy-két év múlva újragondolni. De ha korlátozottak az erõforrások (ember, pénz, idõ), akkor inkább a nadrágra kellene koncentrálni.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Jah, találtam is befektetõt...

Itt ül mellettem Safi. Õ adna a nadrágba pénzt. Mivel stexes bratyó, tudjátok hogy pénzzel nem szarozik.

Annyi kikötése lenne, hogy azt kellene felírni a nadrágra, hogy vagy
Evil ginger squirrel
Lively v.
Minge v.
Gecó mánó

Nah, most komolyan. Azt mondta, kérdezzem meg mennyi delmány kellene, akkor beszállna, viszont annak fejében bizonyos darabszámot ki kéne neki küldeni

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Jajaja, figyelj, írjá nyugodtan monológot, vagy amit akarsz, majd én meg írok rá megint valamit, ami nem lesz a szótárba...

Nándi, nem fikázásképpen irtam amit gondoltam, nem volt se építõ se odamondó kritika, de egy az, hogy bicajozni kell valamie, kettõ, olcsóbb is lenne mint egy normál nadrág. Lenne rajta SHKE plegacs, mindenki kibaszott boldog lenne. Azé van az elnökség, hogy õk foglalkozzanak a szponzorkeritéssel - ha jól tudom. Ha nem, akkor hülyén döglök meg

Áh, és hogy mi legyen a mezen? Mivel HEGYI KERÉKPÁROS EGYESÜLET, magam részérõl inkompetens.

Tudjátok "én" úgy vagyok vele, hogy a Ti családotok már nem az enyém, régóta nem. Nem járuk közösen versenyre, max Mátrakör, akkor milyen elven magyarázok bele? Olyan ruházatot csináltok amilyet akartok, de a cardboard cutout cunts télleg jó lene...:bananadan

Take good care, blackies

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Értem amit mondasz. Hát a héten csak a hétvégén vagyok, de vasárnap évadzáró közös tekerés, ha az idõ engedi... Remélem engedi... Na jó éjt, majd alszok helyetted is! :D

Nagymedve

Nagymedve

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Igen ott vagyok!!

Biztosan bonyolultabb a kérdés mint ahogyan én látom, hiszen én csar rövid ideje vagyok ezen dolgok közelében. A véleményemet próbálom elmondani és a tapasztalataimat, melyeket e rövid idõ alatt szereztem a témában. Az elõzõeket nem azért írtam, hogy ne legyen új mez!! Legyen, csak nem szabad elfeledni azokat akik a legtöbbet hordják és akiknek a legtöbbet jelent. Akik felnéznek rátok azért mert azt teszitek a mezben amit tesztek, nem azért mert mez van rajtatok. Ez is egy lényeges különbség. Én ebben az évben sok-sok kerékpárossal beszélgettem. Egyszer leülünk és elbeszélgetünk ezekrõl is. A héten itthon vagy valamikor????

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Sziasztok !!

Nagyon sok mindenben egyet tudok érteni "Fakukac" hozzászólásával. Lehet foglalkozni a külsõségekkel, de azt is meg kell nézni ,higy ezen változtatásokkal mit érünk el. Esetleg az energiát azon gyerekek illetve felnõttek felé kellene fordítani,akik a jelenlegi mezeket megtöltik tartalommal !! Megkeresni azokat az embereket akik ebben segíteni hajlandóak. A mez fényét
ilyen módon is lehet emelni, nem kell ahhoz változtatni rajta.

Ugy látom szolgálatban vagy... :D
Hát igazából bonyolult a kérdés ha innen nézzük, mert van ebben is igazság... De ha szigorúan nézzük akkor az is egyetért a dizájn-váltással, aki ún. "segíteni hajlandó" ember. Itt igazából több ok is van amiért ugy áll a helyzet hogy új mez, de azért már sokan szerették volna ezt... Én nekem is tetszik meg minden, de az is benne van azért hogy 11 éves...
És abban is igazság van, hogy megismerik már mindenhol, éppen ezért mindenféleképp megmaradunk az alapoknál, tehát semmi radikális változtatásról nincs szó...!

Nagymedve

Nagymedve

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Sziasztok !!

Nagyon sok mindenben egyet tudok érteni "Fakukac" hozzászólásával. Lehet foglalkozni a külsõségekkel, de azt is meg kell nézni ,higy ezen változtatásokkal mit érünk el. Esetleg az energiát azon gyerekek illetve felnõttek felé kellene fordítani,akik a jelenlegi mezeket megtöltik tartalommal !! Megkeresni azokat az embereket akik ebben segíteni hajlandóak. A mez fényét
ilyen módon is lehet emelni, nem kell ahhoz változtatni rajta.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Ez már azért pozitívabb ha normális hangnemben építõ jellegû hozzászólást lát az ember... Az ötlet jó, firkantsd papírra, vagy firkantsátok Szabival, mert õ is valami ilyesmire gondolt asszem. Aztán ha tetszik a népnek, akkor majd megszavazzák, mert a közgyûlés fog dönteni. Legalábbis ugy emlékszem így beszéltük meg elnökségin pénteken... :D -már fáradt voltam...

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Fel a fejjel kocsogok!
Szerintem a tarjáni egyesületnek nem kéne olyannak lennie, mint a mostani geci magyar politikának.
Álljunk meg egy pillanatra, gondolkodjunk egy kicsit.Mit, miért, MINEK?
Csak mert ennek, annak meg amannak?
Elmegy valaki egy ilyen mezben (pl Sátoraljaújhelyre) és azt mondják, hogy nézd má, ott egy tarjáni biciklis! Plusz eljutottunk egy olyan szintre, hogy a városi bajnokságon is a kisgyerekek (akinek van egy háromezer Ft-os biciklije) is beruházott egy tarjáni mezre és büszkén hordja. De nem tartom valószínûnek, hogy ha megváltozik a mez, akkor jövõre beruház egy másikra. Egyébként meg akinek túl sok probémája van a tarjáni mezzel, akár színben, akár formában, akár miben, az igazoljon át a zsiráfokhoz ( és utána mondjon valamit a tarjáni mezre).
Egyébként nekem teljesen mindegy, de ha már változás lesz, alapul lehetne venni az olasz válogatott mezét, ugyanis ugyanezekbõl a színekbõl tevõdik össze és szerintem a világ egyik legszebb válogatott meze.

Ui: sokkal nagyobb hangsúlyt kéne a nadrágba fektetni, mint a mezbe, mert nem a mez megváltoztatása a lényeg, hanem hogy legyen hozzá végre nadrág is!
Hajrá Kiki!