Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
Szia Bálna!
Szeretném megkérdezni,hogy vasárnap pontosan mikor és honnan indulnánk?
Varga Balázs

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
SHKE hétvégi programok!

Szombat:
Közös cyclocross edzés a tóstrand környékén, a cx-pályán, és a gedõczi körön nagyjából. Találkozó a focipálya parkolójában 14:00kor. Minimum egy óra, de majd meglátjuk mennyi esik jól...

Vasárnap:
50es kör, nem erõs tempóban, tényleg nem rángatva, ill aki rángatja, az megy külön... elõre... Normál tempó, beszélgetõs, tél-kezdethez illõ tekerés!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Nándi, Bálna!
Az új mezhez majd szervezni kellene egy ilyen jellegû prezentációt:

http://www.cyclingne...tfitbodypainted

Hát szerintem megoldható... :D

"Egyebet nem tudok mondani..."

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Nándi, Bálna!
Az új mezhez majd szervezni kellene egy ilyen jellegû prezentációt:

http://www.cyclingne...tfitbodypainted

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

A Dízel! :)

Affffenét! Nagyköbcentis benzines!!! 5000 cm3 rulez!

Úúúú, Szabik, jó a dizel, jó a dizel, de azé a benzines az igazi

Jaja!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Úúúú, Szabik, jó a dizel, jó a dizel, de azé a benzines az igazi :D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Szabitól kaptam képeket, így már a Cyclocross-ról is bennt van a cikk a nógrádnál, ha lesz info-m bármelyik megjelenésérõl, szólok! -A multkor szóltak nekem is hogy ekkor meg ekkor lesz benne, hátha most is... :)

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
A Dízel! :)
Feltöltött kép

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

192 átlag pulzus? Ez már a fantázia világa. Nekem meg kb. a 180 max. jut.
Öregszek, öregszek. Tudom én ezt, no de ilyen drasztikusan az értésemre hozni? Kis kíméletet, fiatalok. Koszorúra még ne gyûjtsetek.

Nekem is 180 a max...

De nem baj! Mert ugye melyik motor is bírja tovább? A pörgõs vagy a kisfordulatú, nyomatékos? :)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Öregszek, öregszek. Tudom én ezt, no de ilyen drasztikusan az értésemre hozni? Kis kíméletet, fiatalok. Koszorúra még ne gyûjtsetek.

Vertich Tomi válasza a 192-es átlagomra ennyi volt:

"És? Nekem volt már 198-as átlag is Cyclocross-versenyen...!" :D:D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Cyclcross beszámoló valakitõl ?
Meg bál ?

Cyclocross:
Szóval, az idõ jó volt, kis szél fújt, annyi, de az nem volt annyira zavaró. A pálya a szokásos volt, annyiban más hogy volt benne még plusz három akadály a szokásoshoz képest, tehát így egy kör alatt összesen 6 akadály, és 2 lépcsõsor volt. Nekem tetszett nagyon, annak ellenére, hogy igen gyenge voltam ehhez, tényleg 1 órán keresztül fullon volt a dolog (max pulzus: 198, átlag pulzus: 192). Elviekben én ugy számoltam hogy utolsó vagyok, azok között akik még versenyben vannak, de az eredménylistán ketten is mögöttem vannak, mostmár így marad, ez van. Maga a feeling tetszett, én személyesen nagy örömömre a technikás részeken nem veszítettem idõt (csak a verseny vége felé) hanem inkább a kigyorsításoknál, a hosszû egyenesekben. Indulók létszámát tekintve, kb mint nálunk tavaly.

Bál:
Ez volt az elsõ olyan ami tényleg sugárzott valami "méltóságot" is, szép, tiszta környezetben a Hûvösvölgyi Vigadóban... Mióta Én versenyzek, azóta nem volt itt, csak elõtte, én meg sportcsarnokban meg nem is tudom milyen építményben is voltam már bálon, egyszóval maga a környezet jó volt, az eredméynhirdetés pörgõs, a mûsorok jók, a kaja is, csak lassan jött. A hangulatra nem lett volna panasz ha mi is döntjük magunkba a piát, de nem így volt, így 11óra körül leléptünk hazafelé.

Az egyesület 8. lett a csapatversenyben, a nógrádnál már bennt van az elsõ évértékelõ cikk, melyben a maratonok (magyar kupa és top maraton sorozat) vannak!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Felkerült a januári cyclo verseny kiírása/palkátja a velo-ra!

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Cyclcross beszámoló valakitõl ?
Meg bál ?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Úúúú gecc, taján ilyenkor halálhörgés, siralom, a bit depressing. Bár ahogy hallom, 30fok lesz a hétvégén. Jees on a bike... Lehet jobban járnál a strandpapuccsal, tod, amin stopli is van :bell:

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Hányas méret kellene ?

Elvileg 43, de jó volna felpróbálni... meg döntés elõtt az esélyeseket kézbe venni (milyen anyag, kidolgozás, ami nem látszik a képen), mûködne így is? Pl. a kép alapján a drágábbik Shimano jobban tetszik, de azt nem nagyon látni hogy megéri-e azt választani.

Hétvégén megyek Tarjánba, ha lenne valami, megnézném.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
:)

Szilvásvárad maratonra meg spd-s gumicsizma.

SPD gumi kertésznadrág. Hátha derékig ér a patak.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Téli havas túrákhoz szabadalmaztatni kellene az spd-s surranót. Az elsõ magyar hegyikerékpáros katonai század is jól tudná használni.
Szilvásvárad maratonra meg spd-s gumicsizma.

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Majd utána nézek a téli cipõknek, Shimnao biztos van, Diadora talán csak régi modellek, Northwave nem nagyon, még Gaerne lehet, meg Sidi aranyáron. Azt hiszem Speci nem hozott téli cipõt, de megnézem. Hányas méret kellene ?

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Igazságod lehet, de nem jellemzõ, hogy bemenne a hó. Mondjuk nem is sokszor mentem vele olyan túrára, ahol a hóban huzamosabban kellett vele gyalogolni.
Egyébként nagyon szuper a vízlepergetõ tulajdonsága. Finom esõben (sárvédõs bicajon) egyáltalán nem ázik be.

Egy magasszárú biztosan jobban funkcionál, de nekem az fölösleges lenne.