Pénteken tervezünk esti sízést Kosutkán, nehogy valaki ott legyen!
Szeva Taki! Pofátlan kérdés: nem férek be valakihez?
Sziasztok!
Ma Szendi kollégával lefutottuk a jövõ hét végén megrendezésre kerülõ Téli Mátra S méretû távját. A szûz hó kissé megnehezítette a dolgot, volt olyan felfelé, ahol csak gyalogolni tudtunk, olyan mély volt a havacska. Na de legalább ettõl lett érdekes. Némi megállással, vízfelvétellel, pisiléssel együtt 2 óra 31 perc alatt teljesítettük a távot. Kíváncsian várom a jövõ heti versenyt!
jaaa, és nagyon tuti volt a szombati kutyaszánhúzó verseny is Galya tetõn!
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
Robi ! Köszönöm hogy ezt a fórumot elindítottad . Megpróbáluk egy kis téli életet lehelni a bringás szünetben természetesen azoknak akiket érdekel a sísport és azoknak is akiket nem. Szívesen látunk itt mindenkit akinek valamilyen érdeklõdése van a sí sporthoz . Nem kell bringásnak lennie . Várunk híreket információkat utazási terveket, szervezéseket , partner kereséseket .Próbálkozzunk meg egy fórummal a téli sportok kedvelõinek. Legyen akkora sikere ennek a Salgótarjáni kezdeményezésnek is mint a bringás fórumnak. Talpakra fel!
SL3as lett... de szeretem minden kis porcikáját!