Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Akár végig is!
De aki egyedül szeret szenvedni, az így járt:(

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts

Ha jöttél volna velünk (voltunk vagy 15-en), néha mehettél volna szélárnyékban is!:)

csak néha ?:jogging:

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Ha jöttél volna velünk (voltunk vagy 15-en), néha mehettél volna szélárnyékban is!:)

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts
Szele Balla Recsk Parádsasvár Szuha Bátony St és nemigaz , hogy mindíg szembõl fúj a szél állandóan szembefúj ha álltam akkoris szembe fújt :jogging:

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts

Hát nem sajnos...

Na akkor 11óra körforgalom. Remélem föl tudok kelni, alig tudtam hazajönni, olyan fáradt vagyok... (na meg a mézes barack...)
: D

Aki nem birja ne nyalja mármint a barackot mézesen :lick: :mybad: :jogging:Kutyaharapást szõrivel lehetõleg röviddel :lick:

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Hát nem sajnos...

Na akkor 11óra körforgalom. Remélem föl tudok kelni, alig tudtam hazajönni, olyan fáradt vagyok... (na meg a mézes barack...)
: D

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts

Ma munka után késõ délután még 2 óra biciklizést sikerült beiktatni... Ennyi idõ alatt meguntam annak a számolását, hogy hanyan ütöttek el majdnem... :( Hihetetlenül figyelmetlenek, és meggondolatlanok az emberek, fõleg ma ugy néz ki, vagy csak én voltam mindig rosszkor rossz helyen...

Legjobban az tetszett, mikor a vizslási hegy teteje elõtti utolsó meredek részen tekerek felfelé (épp max pulzust akartam megnézni), és olyan 196-os pulzus mellett szembõl jön a busz, és a rohadék nem képes várni, bejön mellém, mikor a busz már mellettem van... Szép volt így hárman egymás mellett, mondhatom... :(

Én is mentem egy beszterce iparipark duplát nekem csak egy hernyó autós jutott de gondolod ki volt az erõsebb ja és szuzukival volt a barma egy biztos ezen a téren még nem vagyunk eu tagok :kissmyass
:jogging:

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Ma munka után késõ délután még 2 óra biciklizést sikerült beiktatni... Ennyi idõ alatt meguntam annak a számolását, hogy hanyan ütöttek el majdnem... :( Hihetetlenül figyelmetlenek, és meggondolatlanok az emberek, fõleg ma ugy néz ki, vagy csak én voltam mindig rosszkor rossz helyen...

Legjobban az tetszett, mikor a vizslási hegy teteje elõtti utolsó meredek részen tekerek felfelé (épp max pulzust akartam megnézni), és olyan 196-os pulzus mellett szembõl jön a busz, és a rohadék nem képes várni, bejön mellém, mikor a busz már mellettem van... Szép volt így hárman egymás mellett, mondhatom... :(

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts

Nesztek jóidõ :cry: :jogging:

Má szárad az út én azé felraktam a sárvédõt , plussz egy kis Kona erotika :jogging:

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Holnap lesz jó idõ. Sajnos máshová szólít a kötelesség. De azért összekötöm egy bringázással is, mivel Pásztóra kell mennem, egy mátrai kört kombinálok majd bele (remélem).
A "jó idõ" relatív. Tavaly Szilvásvárad óta minden idõ jó, legfeljebb az jut néha eszembe, hogy miért nem a ping-pong (no jó: asztalitenisz) a kedvenc sportom.
Hívnak a hegyek! :D

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts

Körforgalom
11
Naná, hogy jóidõ

Nesztek jóidõ :cry: :jogging:

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
"Amúgy ez a variáció, ami lentebb van, azaz fehér betvekkel SHKE alatta kisebbel HUNGARY felel meg a közgyûlés döntésének!!!!!
(az hogy fehér betû meg mekkora szintén szita-egyeztetés kérdése, illetve az itt láthatónál biztos kisebb lesz az SHKE-HUNGARY mérete, mert igy túl zsúfolt, nem marad mellette hely, de a döntés értelmében ezt a mezt választottuk, nem sima SHKE, nem sima HUNGARY, és nem üres hátút!)"

Így van!!!

Állok rendelkezésetekre (a telefonban megbeszélt megkötésekkel) és támogatom az EGYEN mez megvalósulását.

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Körforgalom
11
Naná, hogy jóidõ

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Örömteli hogy lezártátok a dolgot, de konkrétan semmi nem változott, csak leírtam pár sort... :)

na fussunk neki még egyszer...
a közgyûlésen elfogadtunk egy mez-tervezetet... Ezután tovább beszélgetés kezdõdött felmerült igényekrõl, és a pontos kinézetrõl... Pontos kinézetnél megállapodtunk abban hogy a mez eleje OK (városcímer, klublogó)! a hátánál már jelentkeztek az igények. Az lett a vége, hogy közös megegyezéssel a nagy MTB Club felirat felkerült föntre, tarkó alá, kisebben, hogy akkor középre kerüljön az SHKE felirat. De mivel több igény is volt, pl hogy ne legyen felirat, vagy legyen nagy hungary, ezért gyorsan lett készíttetve három változat, amit Nándi csináltatott Fricivel, ez lett fölrakva netre, ezt lehet most megnézni... azaz:
- üres
- shke (ami ugyanaz mint az üres, csak a hát közepén lévõ nagy kék részben SHKE felirat van)
-hungary (ami ugyanaz mint az üres, csak a hát közepén lévõ nagy kék részben HUNGARY felirat van).

namost többen jeleztétek, hogy nem okés a dolog, egyetértek vele majdnem teljesen. hétfõn ül össze az elnökség, és csinálunk Fricivel egy variációt, ami a közgyûlés határozata alapján fog kinézni, valamint szitás szempontból is OK!
Szerintem ez a megoldás (ami majdnem ugyanez lenne, mint amit ide linkelt Frici)!

Másik lényeg. az összes mez ugy jön(ne) hogy "üres"-en, és itt lesz rászitázva az SHKE vagy a HUNGARY, ha megtartanánk a 3 féle mezes variációt, ha pedig nem (én személyszerint ezt szeretném) akkot pedig egy variáció lenne, mint már feljebb írtam. De akkor viszont lehetne alapból ugy szitáztatni, de ez már más téma.

Amugy ez a variáció, ami lentebb van, azaz fehér betvekkel SHKE alatta kisebbel HUNGARY felel meg a közgyûlés döntésének!!!!!
(az hogy fehér betû meg mekkora szintén szita-egyeztetés kérdése, illetve az itt láthatónál biztos kisebb lesz az SHKE-HUNGARY mérete, mert igy túl zsúfolt, nem marad mellette hely, de a döntés értelmében ezt a mezt választottuk, nem sima SHKE, nem sima HUNGARY, és nem üres hátút!)

na asszem ennyi, ez az én álláspontom a dologgal kapcsolatban.

Ne vitatkozzatok, inkább beszéljünk meg vasárnapra egy 50-est!
Különben is, már réges-rég megrendeltem a mezeket, nem ér változtatgatni!

inuási hely, idõoõpont? jóidõ? :)

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Ne vitatkozzatok, inkább beszéljünk meg vasárnapra egy 50-est!
Különben is, már réges-rég megrendeltem a mezeket, nem ér változtatgatni!

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts
tegnapelõtt jó volt a hatvanas kinlódás legalább elfelejtem hogy miken vitázunk de most nemmegyek a nõnap tiszteletére :jogging:

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Akkor a vita lezárult. A mez egységes, utólag mindenki azt tesz rá, amit akar.
A többségi szavazás után ugynaz a helyzet, mint a boltban: fizetés után reklamációnak helye nincs!!!! Nehogy már a politikai pártok hibájába essünk.
Egyébként egyénileg - ha van rá pénze - mindenki olyan mezt csináltat, amilyet csak akar.
Hívnak a hegyek! :D

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts
Akkor létszi Bálnus, szervezz le egy gyûlést valamelyik délutánra, átcsámcsoghatnánk magunkat még ezen a dolgon. Hogy legyen az üres hát kitöltve, egységesen, mindenkinek tetszõen. Finomítva a dolgokon.

Már csak azért is, mert az elfogadott és végre végleges mez grafikáját nagyfelbontásban is el kell készíteni.

akusz

akusz

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Ha megegyezés született, akkor az jó.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Nem lenne jó ha a vita elfajulna. Megértem, ha az országusoknak az MTB felirat (a mez háulján a kis logó) nem illik bele a képbe ezért, mint Nándi mondta üresen hagyjuk vagy szerintem, egy állandó szponzor nevével lehetne helyettesíteni.
Abban Fricit támogatom, hogy a megjelenés egységes legyen (ezért csapatmez a csapatmez). :chin:

Nem. Megegyezés született, hogy a MTB club -1991 logó az mindegyik mezen rajta van! Abban egyeztünk meg, amire Zoli is rábólintott, hogy felvisszük a tarkó részre, ill az alá kicsivel. Az "üres" mez azt jelenti, hogy ez rajta van!!!
Az "üres" a hát közepére vonatkozik!

Gabival értenék most egyet, a mez ugy is "üresen" jön, addig kitaláljuk.

Azt kell most letisztázni, hogy az alappal (üressel) egyetért-e mindenki, és erre a válasz igen, mert ezt fogadtuk el.
Az már egy más dolog, hogy ez hogy legyen, meg kell beszélni, ki mit gondol.
Akár összehívhatunk egy gyûlést is, mint régen volt... És fórumjelleggel megbeszéljük mégegyszer!

Lényeg a lényeg! a mez jön ,üresen, ugy ahogy azt megszavaztuk! A finomítások helyben fognak történni (ha történnek majd), az itt lesz megoldva, ha már itt vannak...