Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Szeretem az ilyen jó híreket!

A francia Robert Marchand sporttörténelmet írt kerékpárban: elsõként teljesítette az egyórás biciklizést száz éven felüliek közül. A 100. születésnapját három hónapja ünneplõ sportember 60 perc alatt 24,251 km-t tett meg.

A hír másik része érdekesebb: 90 évesen a párizsi futamon a 600 km-es távot 36 óra alatt tudta le!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Igen, június 9-re van tervezve, de még nem végleges az idõpont.

A pálya nagy valószínûséggel a múlt évi lesz. Javaslom viszont a duplázást mindenkinek. A bringázás elõtt résztvenni Magyarország LEGRÖVIDEBB, de táv/szint arányában a LEGNEHEZEBB túráján, a "Túra a kálváriára!" rendezvényen.
0,52 km és 81 m szint. A Mátrabércen az 56 km-re van 2900 m szint. ;-)

Szóval kényelmesen fél óra alatt megvan a fel/le. Combosan pedig 20 perc. Bringás cipõben is simán meg lehet tenni.

Várunk sok szeretettel!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Nos akkor egy már van. Köszönöm. Köszönöm a segítséget Kiss Gyuri oldaláról is. A túra szagág így azért színesebb lett.

Viccelsz?!
Összességében itt olyan karakterek vannak, hogy öröm velük tekerni/dolgozni. ;-)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Jó felvetés Robi!

A "Negyven hegyben egyben"-nek már van.
http://ttt.tr.teljes...egyben_2009.jpg
Természetesen évszám nélkül értendõ.

idén lesz 1ébként ?

köszi
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Nos akkor egy már van. Köszönöm. Köszönöm a segítséget Kiss Gyuri oldaláról is. A túra szagág így azért színesebb lett.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Jó felvetés Robi!

A "Negyven hegyben egyben"-nek már van.
http://ttt.tr.teljes...egyben_2009.jpg
Természetesen évszám nélkül értendõ.

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Mivel több éve rendezünk versenyeket így indokolt lenne már pár logó ötlet- Tarjánkupa - Városi bajnokságok- Karancs királya esetleg külön is. Ezek a versenyek talán már megérdemelnék, hogy díszesebben tündököljenek.
Továbbá vannak rendhagyó túráink is oda is várunk ötleteket, vagy kész megoldásokat.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts

Szombat délután nagy unalmamban, egy hirtelen felindulás okán rápattantam a 23 éves ( na, na mire??? ) Woodlans-re.
És a -10 fokban tekertem 2 órát. Jó volt.... leszállni róla, de nem bántam meg!

Helyes-helyes! Tessék elkezdeni a felkészülést, mert lassan nem maradunk országúton :-(

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Nekem meg egy állásra...

AIS, http://apro.bikemag....esz/kormanyzas/

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

AIS

AIS

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Halló halló , itt én beszél !
Szükségem lenne egy Os rögzítõs stucnira! Ritchey wcs lenne jó az összhang miatt! :) ez az a 31,8 as befogós! Ha valaki tud segíteni szóljon! Köszönöm! Kispamat@freemail.hu
Üdv Ais

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

Hát Rena! Ez nem volt valami eredményes toborzás... egyáltalán biciklizik még itt pár emberen és rajtunk kívül valaki????? :-)

Szombat délután nagy unalmamban, egy hirtelen felindulás okán rápattantam a 23 éves ( na, na mire??? ) Woodlans-re.
És a -10 fokban tekertem 2 órát. Jó volt.... leszállni róla, de nem bántam meg!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Örülök. Voltunk igen, jó tempót mentünk a 2 külökkel, tetszett nekünk is.

Remek! Közben meg is néztem az eredményeket. Gratulálok Nektek!

Ennek a rendezvénynek egyébként mindíg is nagyon jó volt a szervezése, de most például újabb meglepetés ért, amikor az elõbb egy rólam készült képpel leptek meg, amint a Garábi-nyeregbõl indulok a maradék három csúcsnak (Macska-hegy, Purga, Tepke).
Nem is gondoltam volna, hogy ennyire zúzmarás voltam kívülrõl. ;-)

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Ott fejlesztettem tökélyre. Amúgy majd holnap meglátod mit tudok én talpakon. Szerintem esni-kelni fogok de nem baj. A szobában már jó megy a síelés, élre tettem az új léceket - ma meg vettem új szõnyeget. :)

Kemény a pénteki Tálei napod lesz, még szerencse, hogy hazafelé tudsz szunyókálni az autóban! :D Ez a tekerés-szunyókálás kombinációt csak Salz óta nyomod vagy már elõtte is ment... ? ;)

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Szerintem fórumozol. :) :)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Most próbálgatom a snowboardozást! :):):)

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Ui.: Laci! A nagybárkányi emelkedõ megint nagyon tetszett!!! Ti voltatok végül a 15-ös távon?

Örülök. Voltunk igen, jó tempót mentünk a 2 külökkel, tetszett nekünk is.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Ja mindig kemény. Amúgy egyszer jönnék már rá, hogy azon a fokozatszabályzón hogy lehetne csalni. Mindig csak egy kicsit tekerek rajta de az edzés végére már kivagyok. Amúgy utána szunyókálni kell jó sokat - az a titka.

Kemény a pénteki Tálei napod lesz, még szerencse, hogy hazafelé tudsz szunyókálni az autóban! :D Ez a tekerés-szunyókálás kombinációt csak Salz óta nyomod vagy már elõtte is ment... ? ;)

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Ki így, ki úgy sportol ezekben az idõkben. Erre sincs recept.

A bicaj nálam folyamatosan mûködik, bár ez jelenleg csak munkábajárást jelent. Összességében azonban eddig nagyon enyhe volt a tél és ennyit még sohasem tekertem ebben az idõszakban.

A komolyabb testmozgások ilyenkor számomra nagy tempójú gyalogtúrák szoktak lenni. Idén kezdtem a Wass Alberttel (4 és fél órás pontõrködés után), majd a Téli Mátra és a múlt hét végén a nagy kedvenc, a Szent László. Most hétvégére a Börzsönyi Kék-túra van betervezve, aztán jövõ hét végén remélem, hogy lehet tekerni egy hosszabbat is.

Biztosan nagyon kemény, ugyanakkor jó hangulatú lehet egy ilyen spinning edzés is, de én nem cserélném el ezekért a gyalogtúrákért. A teremsportok nem vonzanak.

További jó felkészülést mindenkinek!

Ui.: Laci! A nagybárkányi emelkedõ megint nagyon tetszett!!! Ti voltatok végül a 15-ös távon?

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Hát ezekben a hidegekben én is váltottam a két kerékrõl két lábra. Vasárnap mentem egy Baglyaslaja-Somlyó kört, kb. 3 és fél óra meg úgy 15 km lehetett, de élveztem. A VGÜ melett mentem fel egy földúton, onnan a Kazár-Starján útat keresztezve fel a Somlyó csúcsra, majd Kota felé Pécskõ nyereg és Damjanich út, utána kerékpárúton haza. A hó alatt sok helyen jég volt, de megúsztam esés nélkül.
Hívnak a hegyek! :D

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Ja mindig kemény. Amúgy egyszer jönnék már rá, hogy azon a fokozatszabályzón hogy lehetne csalni. Mindig csak egy kicsit tekerek rajta de az edzés végére már kivagyok. Amúgy utána szunyókálni kell jó sokat - az a titka.

Próbáltad már?

Amúgy 7-en azért összejöttünk. Kemény volt és jól éreztük magunkat. Csakazértis :)