Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts
Tegnap és ma a Parádsasvári út lezárva , jól esett kétszer megmászni Galyát , mert autóverseny az kell , hiszen a népnek mi kell : kenyér circus : :jogging:

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
NA EZT MEGCSINÁLTUK! Éljen, a Dr. Bakos 2 fogamat rekonstruált /csak ínyig volt lerohadva/ lesz valami a gyarekbõ!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Eddig jelentkeztek:
- Gyuribá
- Bálna
.
.
.
- Kohasz

Várom a jelentkezõket!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Szereted a kihívást, vár rád a Kohászkék túra május 1-én. Még jelentkezhetsz. Kaland, izzadtság, szép tájak, jó társaság.
Hívnak a hegyek! :D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Kemény hétvége lesz április végén, már ha mindkét túrán részt veszünk. A Karancs-Medves ugyan nem túl hosszú, de sok emelkedõt kell leküzdeni, a Kohászkék esetében meg a táv sem csekély. Remélem ott leszek.
Hívnak a hegyek! :D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Jövõ héten szombaton (április 28.) lesz megrendezve a XV. Karancs-Medves teljesítménytúra.
Az útvonalváltozásról már korábban beszámoltam. Röviden annyi, hogy Somoskõújfaluról elõbb Somoskõ, majd utána Salgó következik (korábban fordítva volt) ill. Bárnából a kék sáv jelzésen kell továbbmenni a Pécskõ-nyeregig (kimarad a Kota).
A nevezési díj 500 Ft.

Most, egyszeri alkalommal kerül megrendezésre a Rokfalusy Lajos emléktúra is. A híres hegymászó (A Magas-Tátra összes csúcsát megmászta!) indította útjára a XX. század elején Salgótarján környékének turistaságát.
Erre a túrára külön kell nevezni (500 Ft), de a KM 50 útvonalán is teljesíthetõ.

http://www.iit.bme.h.../r/rokfalus.htm

Az elsõ csoport indulási ideje 7.00, míg a késõbb kelõknek 9.00.
Rajt a Közgénél.
Elõre jelentkezni nem szükséges.

Május 1-én (kedden) lesz a már hagyományosnak mondható Kohász-kék túra.
Indulás, reggel 5.00-kor a Fõ-térrõl. Visszaérkezés (két keréken) az esti órákban.
Az útvonal idõjárásfüggõ, de vázlatosan: Miskolc - Lillafüred - Ómassa - Szentlélek - Mályinka - Uppony - Ózd - Járdánháza - Váraszó - Bárna - Salgótarján

Elõjelentkezés szükséges, nálam. Az utazási hozzájárulás az indulók számától és a szállítószköz(ök)tõl függnek.

Nevezési határidõ: 2007. április 26 (csütörtök).

Jó felkészülést!!!

A Kohász kék eddigi bringás teljesítõi: (zárójelben a teljesítések száma): Albert Tamás (1), Babka Szabolcs (1), Balázs József (1), Berta Gábor (1), Berta Zoltán (1), Borosnyay Péter (1), Czibula György (1), Csercsics Tibor (1), Csohány Róbert (1), Domonkos György (3), Györe Domonkos (1), Gyõrffy Levente (1), Ispán István (4), Jakabos Roland (4), Jandó Gábor (1), Józsa Gábor (1), Kéri István (2), Kis Pál Máté (1), Kovács György (1), Kovács Norbert (1), Kreicsi Gábor (6), Kriston Gábor (1), Lenkei Péter (1), Nagy Péter (2), Novodonszki Iván (1), Paulovits Balázs (1), Péter Nándor (1), Révhegyi Zoltán (1), Sándor Bertalan (1), Schlögl Balázs (2), Simon Roland (1), Szõke Zoltán (1), Tóth Richárd (1), Vass Csaba Péter (1), Vertich tamás (1). Vincze Gábor (5), Zsurkán Ferenc (1)

Legjobb idõ: Lenkei Péter 9.14’ (2000)

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Mai Csesztve eredmények : www.vitalitas-se.hu

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts

Sziasztok!!

Elõször is szeretnék gratulálni csapattársaimnak a sikeres hétvége miatt!
Másodszor meg sûrû elnézést szeretnék kérni! Bocsánat!!
Sziasztok

Én is gratulálok mindenkinek, jól mentek a fiatalok (meg az idõsebbek is), Vertix mester meg most magába néz, végig gondolja a dolgokat, aztán visszatér a rendes irányba, oszt nyeri a versenyeket.

Lancett

Lancett

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Sziasztok!!

Elõször is szeretnék gratulálni csapattársaimnak a sikeres hétvége miatt!
Másodszor meg sûrû elnézést szeretnék kérni! Bocsánat!!
Sziasztok

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts

Holnapra mindenkinek eredményes, jó versenyzést kívánok! Ügyesek legyetek!!! Lehet, h lenézek szurkolni!
Csecs!

Inkább segítenél apádnak a telken , legalább látnálak mikor arra járok .:jogging:

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Holnapra mindenkinek eredményes, jó versenyzést kívánok! Ügyesek legyetek!!! Lehet, h lenézek szurkolni!
Csecs!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Holnapra egy nagy kalappal,Srácok!
én misére megyek,a Huginak emlékére,most lenne 25 éves .... :(

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts

Hiányzik a versenyzés... Nem tudom miért, de hiányzik... Szeretem az adrenalint a véremben, amikor bemondják, hogy "10 mp a rajtig", szeretem az egésznek a légkörét, szeretem a csapatomat, szeretem az ellenfeleimet, szeretem a szenvedéseket az emelkedõkön, szeretem a sziklákat, amiken megpróbálok minél gyorsabban lerohanni, szeretem a sikert, a kudarcot. Nagyon sokat, az életemet köszönhetem a versenyzésnek, a hegyeknek, a salgótarjáni HKE-nek, a montain bike-ozásnak...

Te versenyezni vágysz apád meg megint nyomja a burtyit Szuhán :jogging:

Bosco

Bosco

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Szenvedély!
Érezni kell.....
Nem tudok mást mondani, elmondta Gergõ amit én is érzek.
Gergõ tudja.....

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts

Hiányzik a versenyzés... Nem tudom miért, de hiányzik... Szeretem az adrenalint a véremben, amikor bemondják, hogy "10 mp a rajtig", szeretem az egésznek a légkörét, szeretem a csapatomat, szeretem az ellenfeleimet, szeretem a szenvedéseket az emelkedõkön, szeretem a sziklákat, amiken megpróbálok minél gyorsabban lerohanni, szeretem a sikert, a kudarcot. Nagyon sokat, az életemet köszönhetem a versenyzésnek, a hegyeknek, a salgótarjáni HKE-nek, a montain bike-ozásnak...

Mennyi füvet szívtál ?:jogging:

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts
SALZKAMMERGUT TROPHY RÉSZTVEVÕK !!!!

Nevezési lapok a Velosportban.
Kérem kitölteni. Valamint a nevezési díj is befizethetõ.
A club átvállal egy részt a nevezési összegbõl. (Köszönjük:) )

A táv 208,7 km: Euro 60,- (HUF 14.500,-) 7000,-
B táv 109,7 km: Euro 35,- (HUF 8.500,-) 4000,-
C táv 53,1 km: Euro 35,- (HUF 8.500,-) 4000,-
D táv 23,7 km: Euro 25,- (HUF 6.000,-) 3000,-

Maratonról infó:
http://www.salzkamme...age.php?pid=360

Egyéb:
Kiutazásról, esetleg csoportos biztosításról, késõbb.

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Sziasztok Nándi és Bálna!
Olvastam a leveleiteket, és nagyon röstellem a dolgot, mert én is megígértem, hogy megyek. Tényleg sajnálom... Nem magyarázkodásnak, de Simon Roland ( és Õt sem szidni akarom) technikai problémái miatt nem értünk oda a szemétszedésre, majd 2 órát szarakodtunk a biciklijével. Tényleg bocs, és szégyenlem magam, hogy nem jelentünk meg! Sorry!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Gyuribától értesültem az utóbbi napok írásairól.
Ma elolvastam õket és igyekeztem átgondolni, hogy mit és hogyan reagáljak úgy, hogy abból kijöjjön az én véleményem is.
Volt olyan pillanat, amikor azt gondoltam, hogy inkább csendben maradok. Sokszor az a legjobb, de most mégis megemlítek pár gondolatot.

Szeretném Bálnát és Nándit is megnyugtatni, hogy azért - szerintem - még ott nem tartunk, amirõl írnak. Az, hogy valakik nem érzik át a munkátokat és negatív a hozzáállásuk - csak kapni szeretnének - az nem a Ti hibátok. Ezért szégyelljék õk magukat és ne nektek legyen bosszúság belõle. A sok kudarcon csak úgy lehet túljutni, ha - levonva a megfelelõ konzekvenciákat - az ember állhatatos marad. Elõbb-utóbb minden a helyére kerül és legrosszabb esetben is legalább úgy érzi az ember, hogy amit lehetett, azt megtette.

Szerintem minden eset más és más és semmi sem fekete-fehér.

A most következõ pár példát csak bíztatásként írom, abszolút nem magamat akarom vele fényesíteni. Nem kívánom a szemétszedéssel sem összehasonlítani. Inkább az elõzõ gondolataimat akarom erõsíteni velük.

1998-ban rendeztem elõször a Salgótarjáni HKE égisze alatt teljesítménytúrát.
A három napos túrára ( lehetett naponként is indulni) összesen 4 klubtag jött el úgy, hogy még nevezési kedvezmény is járt volna nekik és a szállítást is megoldottam volna.
A második napon a rajt a Fõ-téren volt. Tõlem 20 méterre pakoltak az SHKE versenyzõi a kocsikba és mentek Gödöllõre versenyezni - abszolút érthetõ. Azonban az ott lévõk közül Hirka Zoli és akkori barátnõje jött át csak köszönni nekem. A többiek tudomást sem vettek rólam, pedig vagy fél órát vártak a kocsikra. Nem volt valami jó érzés, hiszen - olvashatjátok - még mindíg élénken él bennem a szitu.

Aztán 1999-ben is hasonló volt az arány. Sokkal többen jöttek el ezekre a túrákra az ország más pontjairól - még Kiskunfélegyházáról is - mint innen. Pedig ezeket elsõsorban az SHKE tagjainak szerveztem.

2000-ben volt elõször Kohász-kék. Eléggé korán - elõzõ év decemberében - el lett kezdve a szervezkedés, hiszen az országos teljesítménytúra naptárba is bekerült, mint hivatalos túra. Az év eleji közgyûlésen ismertettem a paramétereket és azt is, hogy csinálok majd két napos - tehát kényelmes - bejárást is. Akkor óriási volt a lelkesedés, aztán a bejárásra két ember jött el: Bráner és Smasszer. Magára a teljesítménytúrára pedig az SHKE-bõl hányan? Senki!

Szerencsére azóta kicsit javult a helyzet ezeken a bejárásokon, de valamelyik évben megint csak öten voltunk. Pedig 2010-ben tutira meg fogom szervezni ismét élesben, tehát hivatalosan is. Jelzésfestés, útleírás, pontõrök, szállás...

Még egy példa. A kilencvenes évek végén kértek meg rá, hogy vezessek túrákat a környéken. Az elsõ ilyenre SENKI sem jött el. A másodikra pedig egyedül Hirka Zoli.

Szóval másképp nem megy, csak ha kitartó az ember. Sajnos eljöhet olyan pillanat is, amikor ketten lesztek csak a szemétszedésen én meg egyedül a Kohász-kéken.
Ettõl még ne adjuk fel!!!

Végül - hogy ki ne hagyjam a saját hibáimat - én valóban sokszor nem vagyok ott a klubos tekeréseken, összejöveteleken, szemétszedésen...
Ezt vállalom is, számomra a család mindíg is fontosabb marad a klubnál. Én már csak ilyen vagyok. Részletekbe nem kívánok belemenni, de olyan dolgok vannak a háttérben, amik miatt ez nekem egyértelmû. A most szombati Muzsla túra is így marad el számomra, mert el kell utaznom.

Bocsánat, ha hosszú voltam, csak - ha már szólok - igyekeztem alapos lenni. Fel a fejjel mindenkinek!

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts
SALZKAMMERGUT TROPHY RÉSZTVEVÕK !!!!

Szállásfoglalás visszaigazolása a mai napon megtörtént.
11.07.2007-tõl, 14.07.2007-ig (4 éjszaka)
4 kétágyas szoba és 2 háromágyas szoba.
25 EUR/Kopf/éjszaka, ami a reggelit is tartalmazza.
Fizetés a helyszínen (mindenki egyénileg rendezi), megérkezéskor.

Szállásról bõvebb infó:
http://www.seeblick-.../seeblick-haas/
A rajt kb. 1-1,5 kilométerre lesz a szálástól.

Az alábbi emberkék jelezték részvételüket:
1. Melihercsik János
2. Melihercsik János kísérõje
3. Rákos Tamás
4. Ferencz Gábor
5. Györke Gábor
6. Sztancsek Ákos
7. Gordos Gábor
8. Petra, Gordos Gabi felesége
9. Kéri István
10. Vertich Tamás
11. Péter Nándi
12. Takács Gábor
13. Takács Gábor kísérõje
14. Szigeti Gábor
+2 fõ Gordos Gabi kérésére utólag, amit holnap intézek.

Nevezési díjról, kiutazásról, esetleg csoportos biztosításról, késõbb.