Azokra tekintettel, akik régen bringáztak, viszünk kötelet vontatmányozás céljából
Hozok karabinert...
Azokra tekintettel, akik régen bringáztak, viszünk kötelet vontatmányozás céljából
Aszongya hogy...
Vasárnap.
11.00.
Körfogalom.
Országúti kerékpározás mûvelése csoportosan.
Kam on evribádi!
Oszt milyen idõ lessz? mert itt süt a nap és nagy a hóAszongya hogy...
Vasárnap.
11.00.
Körfogalom.
Országúti kerékpározás mûvelése csoportosan.
Kam on evribádi!
Jól összefoglaltad, teljes igaz minden szava. MTB részrõl a történet az volt, hogy aki ott volt, annak szerintem a nagyja igennel szavazott, de ez kevés volt, mert arányaiban véve nem volt jelen az MTB tagság eléggé. Nem akarok személyeskedni, de az Észak-magyarországi régióból kapásból tudok mondani 4 egyesületet, amely biztosan nem volt jelen szerintem... Annyi hozzátartozik a dologhoz, hogy az országútisok kitettek magukért, sokan képviseltették magukat így vagy úgy. Bár kardinális kérdésekben az õ létszámuk véleményem szerint nem lenne elegendõ, de ahhoz viszont igen, hogy meghiúsítsanak kardinális kérdéseket. Ez történt. Be kell látni, hogy a változás mellett kampányolók részérõl lehetett volna nagyobb "nyomás" (és itt nem ráhatásra vagy ilyenekre gondolok, hanem pusztán kommunikációra, beszélgetésre, meggyõzési aktivitásra) a potenciális támogatók felé. Bár igazából - és ezt már nem fejtem ki újra - a kerékpársport mai (és elmúlt jó néhány év alatti) helyzetébõl fakadóan, nem tudom egyáltalán miért kell bárkit is hosszasan gyõzködni a változás szükségességérõl...
Mintha nem lenne elég dolog ami miatt szívnak a kerékpárosok (itt volt ez a kurvahideg tél is ugye, monnyonle! )
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
Próbálom követni az eseményeket a velon és a bikemagon. A velo fórumokat olvasni igazán jó mulatság.
Basszus, erre nincsenek jelzõk, ami itt folyik (az "elszomorító", "lesújtó", "szánalmas" nagyon kevés, pár trágár még eszembe jut, de az is kevés). Végre jönne egy csapat, lenne valami kis remény, hogy vége legyen ennek a posványvak, aztán tessék. Ezt nem lehet hová tenni. Az oké, hogy a jelenlegi MKSzSZ vezetésnek ez nem lenne jó, õket meg tudom érteni. De az egyesületek mit gondolnak? Ki az az idióta, akinek a mostani helyzet jó? Gyász... Irígység, kicsinyesség, féltékenyég, és VÉÉÉÉÉGTELEN butaság. Hát bazmeg...
Azt jól értem, hogy az MTB-s egyesületek körében sem volt többsége Sipiczkiéknek? Azt meg hogy?
"Alja geci egy világban kell élünk, Tibor"
Bálnát láttam a képeken, kérdezd õt mi volt.Olvasgattam a szombati közgyûlés eseményeit! Meglehetõsen érdekes lehetett...
Esetleg volt a klubból fenn valaki? Mesélhetne pár sztorit!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Megyünk 11-kor vagy százan. De. megbeszéljük még, hogy merre!!! (pl: szél)