Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Ja, meg a Terminátor1 meg 2. része
Fúúúúúúúúúúú
Asztalra vissza bébi...

ebben tudok segíteni ;) a T2. dupla dévédé,sõt megvan a 3 is

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Jelentem a mai nap pályabejárást tartottam. :D Összesen 5 ember járta a pályát ma este. Ezennel kimondom, hogy a Karancs Királya pályája 100%-ban tekerhetõ... Nem, nem én tekertem föl a nagy emelkedõn, összesen 200m tolós rész volt nekem benne, hanem Adame László, nagybárkányi lakos :D volt a tett véghezvivõje...

Tehervonat biztos nem lesz, megkérdeztem, ellenben változott a menetrend tegnaptól ,így más idõpontokban nem lesz indítás, a fentrõl jövõ vonatok 1, míg a tarján felõl jövõ 15 perccel ér késõbb oda.

Idõben én erõs tempóban full alatt, de igen intenzíven 31:30-32:00 -t mentem, míg Lacika 28:30-at.

a rövidebb pálya céljánál 15:00-15:30 környékén voltam.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Akkor így már OK. A mai vonatközlekedés mellett nagy forgalom nincs, de mégse lenne igazságos, ha ez döntené el valakinek a menetét.
Tavaly még vonat sem volt, mégem mérték az idõmet a hegyi futamon. (Tudom, nem a klub szervezte.)
Ha ilyen meleg lesz, jó kis verseny lesz belõle, pláne a profiknak.
Kösz az Univega szállítást!
Hívnak a hegyek! :D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Ha szabad szólnom.
Arra is kell gondolni, hogy jöhet a vonat, vagy akkor meg kell nézni a menetrendet. Fõleg, ha egyéni indításos verseny lesz (gondolom), jól néz ki, ha valaki pirosat kap a síneknél. Megfontolandó a vasút túloladaláról az indítás.

a problémás idõpontok, már utána lett nézve természetesen:
Somosról 10:06-kor és 10:18-kor indul vonat, ami minket még nem érint, mert akkor még csak a kicsik mennek majd, nekik körpálya lesz...
Ebbõl kifolyólag -és az eddig megszokottakhoz igazodva- az idõsebbek legelõbb 10:30-kor indulnak, de szerintem még késõbb is, majd meglátjuk.
a következõ vonat Somosról 12:18, ha lenne annyi nevezõ (én örülnék neki) akkor az lesz, hogy 12:18 és 12:26 között nem lesz kiírva rajtidõpont!
Tarján felõl egyszer jön vonat 11:22-kor indul a központbõl, igy tehát 11:24 és 11:32 között sem lesz kiadva rajtidõpont. Amugy beszélni fogok Kõvári Józsival (MÁV-os a külsõ pályaudvar állomásfõnöke) hogy adjon egy telefonszámot, és érdeklõdni fogunk, hogy nincs-e késése a vonatnak... Azt nem feltételezem, hogy a Somosról induló késni fog... :) amugy nem lesz gond szerintem, nem jellemzõ a késés mostanság az uj rendszer bevezetése óta a vonalon, tudom, hisz minden héten egyszer minimum utazok tarján meg hatvan között... szerintem nem kell átvinni...

vészmegoldás pedig:
felhívjuk mindenki figyelmét, hogy ha mégis netalántán ezek ellenére is pirosat kapna, mivel ez kb 250m-re van a rajttól, ne menjen át, hanem guruljon vissza, és ujraindítjuk, de ha a fentieket betartjuk, márpedig be fogjuk, akkor ilyen nem fordulhat elõ...

tehervonat-közlekedést is pontosan meg tudják mondani, közlekedik-e valami akkor, de azt csak azon a héten majd, tudomásom szerint, de ezt is meg fogom kérdezni.

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Ja, meg a Tiroli szex címû szoft pronó:lick:
jujj, mekkora filmek voltak ezek....

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Ja, meg a Terminátor1 meg 2. része
Fúúúúúúúúúúú
Asztalra vissza bébi...

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Des-Ca! Nem vetted fel véletlenül a Hegyek pokla címû filmet? Vagy nincs meg valakinek? Gyerekkoromba ezen nõttem fel, még elõször Szabó Bakter adta kölcsön... Most meg nem tudtam megnézni...
Köszi!
Csocsi

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts

Megfontolandó a vasút túloladaláról az indítás.

Hátha akkor meg a MÁV támogatná a meccset... :)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Ha szabad szólnom.
Arra is kell gondolni, hogy jöhet a vonat, vagy akkor meg kell nézni a menetrendet. Fõleg, ha egyéni indításos verseny lesz (gondolom), jól néz ki, ha valaki pirosat kap a síneknél. Megfontolandó a vasút túloladaláról az indítás.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Na emberek... :)
Ugy néz ki, de még nem biztos, elviekben ma vagy jövõhét elején fixálódik le a dolog, hogy a Toyota szalon támogatja a dolgot majd, annak parkolójából lesz majd a rajt meg ilyenek. A kiírás már kész, lassan felkerül a honlapra. Zeusz is ráér, ugyhogy lesz gulyásozás kercsegen meg minden...
távok,szintek:
a rövidebb táv 2,9 km és 205 m szintemelkedést tartalmaz (az Ilona-forrás átfolyója lesz a célvonal)
a kilátóig 4,6 km a táv, és 442 m szint van benne... :) asszem fasza lesz :D
ja, és BUKÓSISAK HASZNÁLATA KÖTELEZÕ LESZ!!!
na majd még irok ha van fejlemény vagy kérdés.

Suttyó

Suttyó

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Köszönöm a névnapi üdvözlést!
Igaz se Pityu, se Suttyó nincs a naptárban? De ha mindkettõnket csak egyszerüen Norbiznának ,akkor az olyan fura lenne.

Aranyosak vagytok!

Köszi!

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts
Ma 20-óra 20-kor hegyek pokla a Duna tv-n:jogging:

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Nem találam a Suttyó névnapot a naptárban, de boldog névnapot a közeli névnaposoknak.
Június 24-én remélem ott leszek, bár manapság már nem versenyzek, de ez jó bulinak igérkezik. Túlélõ Show-nak jó lesz (ebben korban). Ha a hegytetõre ki bírok menni, bier legyen.

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Csatlakozom én is Renához! Boldog névnapot Norbertek!

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Pityu, Suttyó! Nagyon boldog névnapot!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Let's get ready to rumble!

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Köszönöm mindenkinek aki részt vett a mai Titán Kupa, Diákolimpia lebonyolításában. Verebélyi Zsolti sokat tett az ügyért, õ szerezte az összes támogatót, meg a szervezésbõl is kivette a részét rendesen. Bálnus ma kicsit másnapon volt, de jó munkás ember. A többi segítõnek is mégegyszer kösz. Megint hozta a klub a mostanában már sajnos hagyományos összetartást, Nagy Peti egyedül szalagozott le a végén. Kár hogy 10-15 ember volt ma is a 150-bõl aki kivette a részét a munkából. Na jó, kb 10-en versenyeztek is még.

akusz

akusz

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Nézzétek meg! Ez példa értékû, Babka Szabi is szervezhetne hasonlót, persze szigorúan a gyengébbik nem részvételével. Szerintem lenne érdeklõdõ (nézõnek).
http://www.origo.hu/...070603anap.html

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts

Én is nagyon fáradt vagyok...

Ma meg akartam csinálni a Králova Hola csúcsot, de a Javorinka hágón
leszakadt az esõ. Abortálni kellett a dolgot... Fordultam és hazajöttem.
Vagy 30km esõben... :) Megszállni sem tudtam, hogy honap folytassam,
mert figyelmetlenségbõl szlovák korona helyett a tavalyról megmaradt szlovén tollárt vittem ki. :)
Amikor ásványvizet akartam vanni, akkor derült ki. Nagyot néztek az eladók. Aztán én is...
Össz táv: 212km, legmagasabb pont: 965m. Edzésnek azért jó volt.

Gratulálok a versenyúszók sem nyomnak egy edzés alatt 30km. Fõleg nem esõben , különben nagyon csiga nem lehettél , mert akkor nem fért volna bele egy napba ,
ez a kis ligh túra minden elismerésem a te teljesítményed többet ér mint azok az aranyérmek mellyeket 1-2 indulós versenyeken osztogatnak csak így tovább :jogging:ja javaslom állj át EU -ra

K.Gyuri

K.Gyuri

vendég

• fórumtag
  • 39 posts
Szia Fakukac!

Köszi a dicséretet! Jól esett.
A Kreicsi Gabiról természetesen tudok, és igen nagyra tartom amit csinál.
Az ötleted teljesen jó, csak azért nem kerestem velük a kapcsolatot,
mert bennem sajnos nincs akkora motor, és tuti nem bírnám azt a tempót.
Behalnék az elsõ ötven kilométeren. Ha nem elõbb... Az meg nem cél. :)
De jól van ez így, elaraszolgatok a magam csigatempójában.