Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Posted 2007. June 20. - 13:59
Posted 2007. June 19. - 17:00
Az új mezek a héten lesznek vihetõek, de küldünk még sms-t.
Posted 2007. June 19. - 10:55
Posted 2007. June 18. - 20:09
Szerda este tuti szép lessz a fiu!
Ja Reni ! Tényleg ittunk némi folyékony kenyeret
Vasárnap a Dokival ünneplünk!!!!!!!
Posted 2007. June 18. - 18:21
A Karancs kápolnát újították fel, de nem most, hanem jövõ hét vasárnap (1.-e) lesz a hivatalos átadás, búcsú, zarándoklat, stb, szóval nem üti a Karancs Királyát.
Posted 2007. June 18. - 10:01
Vasárnap nekem Kisnána helyett Karancs hillclimb volt, a Bálna féle idõtõl elmaradtam, nem is vele kell majd harcba szállnom.
Minden esetre kemény, fõleg a köves részeken, nem is annyira a meredekség miatt.
Utána még volt egy kis Medves csúcs, nekem csak egy korsóra futotta a végén, de az jól esett. Majd vasárnap kell felszívni magamat.
Posted 2007. June 17. - 19:08
Suttyóék nem akármilyen mennyiségû sört ittak ma meg Pistával, remélem azért sikerült valahogy hazaérniük:cheers:
Posted 2007. June 16. - 20:29
Holnapi Kisnánai peloton útvonala a következõ (má csak a becsatlakozások miatt):
Indulás 8.00 St
Szervízút
Kisterenye
Nemti
Nádújfalu
Mátraballa
Recsk
stb.
Eddigi résztvevõk kb.: Suttyó, Pista, Zerge, Bosco (aki majdnem meghalt a Harmadik mûszakban), T, én+asszony, remélem dr.Bakos, Verolex meg jó lenne, ha még csatlakoznának, mer így nagyon sokan lennénk.
Hajrá magyarrock!
Hali Big Daddy!
Köszönöm a meghívást, de sajna nekem hétfõn lesz a nagy nap... meg holnap tépek vissza Pestre, majd a Karancs királyán betépünk:D
Ja, és holnapra mindenkinek egy nagy kalappal!!!
Posted 2007. June 16. - 12:25
Indulás 8.00 St
Szervízút
Kisterenye
Nemti
Nádújfalu
Mátraballa
Recsk
stb.
Eddigi résztvevõk kb.: Suttyó, Pista, Zerge, Bosco (aki majdnem meghalt a Harmadik mûszakban), T, én+asszony, remélem dr.Bakos, Verolex meg jó lenne, ha még csatlakoznának, mer így nagyon sokan lennénk.
Hajrá magyarrock!
Posted 2007. June 15. - 20:47
Posted 2007. June 15. - 20:44
az nincs(ajnos vagy nem,nem láttam még)
a terminándort elintézem Neked,benn lesz a boltban csak várd ki még megyek Starjánba
Nagyon köszi!!! Ha nagy leszek eskü, h meghálálom!
Posted 2007. June 14. - 07:48
az nincs(ajnos vagy nem,nem láttam még)Nagyon szépen köszönöm! A 3. részre lehet, h rávetõdnék. A Hegyek pokla nincs meg???:cool2:
a terminándort elintézem Neked,benn lesz a boltban csak várd ki még megyek Starjánba
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2007. June 14. - 07:19
Szerintem 8 körül indulunk és jön még Peti, Pista, T, talán Tomika.
Igen, országútival megyünk, úgyhogy szaladj gumit venni!
Majd még pontosítunk:D
Posted 2007. June 14. - 01:34
Én mennék versenytnézni,ha nem olyan "laza"tempóban mentek mint multkor galyára.....
Mikor indultok és kikkel? Mindenki országútival?
Mert megyek veszek szlikket holnap a montira!
Alás szolgája!
Hy
Posted 2007. June 13. - 13:50
Posted 2007. June 13. - 09:05
Ez igazán derék dolog!!!
Ilyenrõl sem hallottam még. Én még ott tartok, hogy Eisenkammer Karcsi is ott sírt, hogy nem tud kitekerni, mert kipörög a kereke. Pedig ugye õ nyert egy-két címet és olimpián is indult (országúton).
Nagyon tetszik Bálna az egész, amennyire profin szervezed. Le a kalappal!
Sajnálom a dolgot, de valószínûleg azon a hétvégén nem leszek itthon. :-(
Nekem is tetszik, bár rá kellett jönnöm hogy igen gyenge vagyok...
Én is elámultam, mikor megkérdeztem lacitól ,hogy menyit kellett tolnia, mire az volt a válasz, hogy hol kellett volna tolni, na persze azért hozzátette õ is, hogy 22-32, meg beültetett minute (asszem az van neki) villa, meg össztelós gép, de erõ akkor is kell hozzá, ahhoz kétség sem férhet...
És elvikeben ha az elmúlt 8 városi bajnokság futamának létszámát nézem, akkor sikerült ugy összehozni a dolgot, hogy egyetlen vonat sem fog jönni...
ja, és fontos:
gyerekverseny Kercsegen lesz, rendhagyó módon nagyjából 12:30 körül, az egyenkénti futam után! Amugy a kiírás hamarosan meglesz, illetve megvan, csak van még ami nem biztos...
Posted 2007. June 12. - 21:11
Posted 2007. June 12. - 20:38
Ez igazán derék dolog!!!
Bóna nekem is naon tetszik ! húha
Posted 2007. June 12. - 20:36
ebben tudok segíteni a T2. dupla dévédé,sõt megvan a 3 is
Nagyon szépen köszönöm! A 3. részre lehet, h rávetõdnék. A Hegyek pokla nincs meg???:cool2:
Posted 2007. June 12. - 14:59
Jelentem a mai nap pályabejárást tartottam. Összesen 5 ember járta a pályát ma este. Ezennel kimondom, hogy a Karancs Királya pályája 100%-ban tekerhetõ...
Ez igazán derék dolog!!!
Ilyenrõl sem hallottam még. Én még ott tartok, hogy Eisenkammer Karcsi is ott sírt, hogy nem tud kitekerni, mert kipörög a kereke. Pedig ugye õ nyert egy-két címet és olimpián is indult (országúton).