Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Posted 2012. March 08. - 10:04
Posted 2012. March 07. - 21:17
Posted 2012. March 06. - 23:09
Lesz: Tervezetten kettõ is, egy országutas és egy montis
ez a montis és ez meg az
országutas
Bátran mondom, hogy a montis brigád szeretettel meghívja az országutasokat egy kis közös bringázásra, azonban a montisok az országutas körre Rónay Tomit szívesen elküldik .
Így utólag köszönöm Tominak a lehetõséget mikor visszajött értünk. Ígérem neki (mert már csak azt tudok), hogy legközelebb megpróbálunk vele menni.
Az Tibi Te barom!
Posted 2012. March 06. - 21:52
ez a montis és ez meg az
országutas
Bátran mondom, hogy a montis brigád szeretettel meghívja az országutasokat egy kis közös bringázásra, azonban a montisok az országutas körre Rónay Tomit szívesen elküldik .
Így utólag köszönöm Tominak a lehetõséget mikor visszajött értünk. Ígérem neki (mert már csak azt tudok), hogy legközelebb megpróbálunk vele menni.
Hurrá! Természetesen ott leszek... legalább is az országutason
Posted 2012. March 06. - 21:27
Jó volt újra ilyen nagy SHKE pelotonban tekerni! Remélem még lesz hamarosan több hasonló testkultúra mozgás
ez a montis és ez meg az
országutas
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
Posted 2012. March 06. - 10:40
Jó ötletnek tartom! Bár elvileg 17-én le kell majd ugranom Nagypapiékhoz egy disznóvágásra!
oda még mi is elkisérhetünk?!!!
Posted 2012. March 04. - 21:30
Jó volt újra ilyen nagy SHKE pelotonban tekerni! Remélem még lesz hamarosan több hasonló testkultúra mozgás
No. Mirõl maradtam le! Már nekem is hiányzik egy nagyközösségi tekerés.
Nekem "csak" egy magányos reggeli kocogás jutott!
Posted 2012. March 04. - 20:31
Jó ötletnek tartom! Bár elvileg 17-én le kell majd ugranom Nagypapiékhoz egy disznóvágásra!Haló
március 15. hosszú hétvégén 4-5 napos kis edzõtábor szerûség kint a galyatetõi sífutótáborban?
eszegetünk iszogatunk (óvatosan) és megyünk minden nap egy keveset. reggelrõl fogyókúrás edzés délután meg mondjuk valami állóképességi vagy ilyesmi.
az ár nem lenne drága szerintem, 1000 Ft körül van egy éjszaka aszt hiszem. Gondoljatok bele magaslati edzõtábor )). régen volt ilyen azt hiszem 2005 ben vagy 2006 ban nagyon jó volt (bár akkor kurva szar idõ volt)
csak egy ötlet!!
ha lenne elég ember leszervezném a szállást, meg ilyesmi.
na üdv AIS
Posted 2012. March 04. - 20:30
Igen! Én is úgy érzem, érdemes volt haza autókázni! Pedig az elején megijedtem, hogy nem lesz semmi, kétségbe esve hívogattam mindenkit! De aztán Bálna is fölébredt, gondolom, vagy megtalálta a telefonját:)
Minden elismerésem viszont Rónay Tibinek! Montival elég rendesen rakta neki! Olyan érzésem volt, mint 13-14 éves koromban. Akkor is csak csüngtem Tibi mögött, meg irigykedtem, milyen király az a Trek bicaj! Néha csak vigyorogtam, olyan nosztalgikus érzések fogtak el, már amikor tudtam vigyorogni!
Köszönöm mindenkinek!
Posted 2012. March 04. - 19:39
Posted 2012. March 04. - 19:23
Posted 2012. March 03. - 19:56
március 15. hosszú hétvégén 4-5 napos kis edzõtábor szerûség kint a galyatetõi sífutótáborban?
eszegetünk iszogatunk (óvatosan) és megyünk minden nap egy keveset. reggelrõl fogyókúrás edzés délután meg mondjuk valami állóképességi vagy ilyesmi.
az ár nem lenne drága szerintem, 1000 Ft körül van egy éjszaka aszt hiszem. Gondoljatok bele magaslati edzõtábor )). régen volt ilyen azt hiszem 2005 ben vagy 2006 ban nagyon jó volt (bár akkor kurva szar idõ volt)
csak egy ötlet!!
ha lenne elég ember leszervezném a szállást, meg ilyesmi.
na üdv AIS
Posted 2012. March 02. - 22:59
Ez jó kérdés... Annyit tudok mondani, hogy ha én megyek vasárnap tekerni, akkor én biztosan nem, mert onnan már nem jutnék haza, csak ha autóval elém jönnének, vagy mentõt kellene hívni...
Na majd elindulok szembe... csak találkozok valakivel
Posted 2012. March 02. - 19:40
Jóvan. Nekem 10 mégjobb lenne de csörgök. kupás kör is jó kezdésnek. pedig régen 106ossal kezdtük az évet...
Kupás körbe van hegy... 35-ösbe nincs! De amugy mindegy... Hívj.
Posted 2012. March 02. - 19:30
Posted 2012. March 02. - 19:28
És szombat napközben? Mert én vasárnap nem leszek, pedig mennék de csak olyan amolyat.
Én holnap is kolbászolnék valamint. 35-ös vagy ilyesmi. Hívj fel kora délelõtt ha úgy alakul, de amúgy 11 körül akarok menni holnap is.
Posted 2012. March 02. - 19:07
Posted 2012. March 02. - 18:35
Posted 2012. March 02. - 15:00
Jut eszembe: erre jöttök-e felém?
Ez jó kérdés... Annyit tudok mondani, hogy ha én megyek vasárnap tekerni, akkor én biztosan nem, mert onnan már nem jutnék haza, csak ha autóval elém jönnének, vagy mentõt kellene hívni...