Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Érdekelne ez valakit? BRM 200
György naphoz kapcsolódóan szívesen részt vennék rajta.
Hívnak a hegyek! :D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Ne aggódj Robi. Én az országútival is lemaradtam egy idõ után, a laza bicajozás közben. Lefelé kb. 35-40-es volt a tempó, aztán a Jánosaknai emelkedõig bírtam tartani a lépést. Még jó, hogy Nemti elõtt utolértem egy sorstársat, onnan már váltott vezetéssel mentünk haza.

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

Lesz: Tervezetten kettõ is, egy országutas és egy montis
ez a montis és ez meg az
országutas

Bátran mondom, hogy a montis brigád szeretettel meghívja az országutasokat egy kis közös bringázásra, azonban a montisok az országutas körre Rónay Tomit szívesen elküldik :).
Így utólag köszönöm Tominak a lehetõséget mikor visszajött értünk. Ígérem neki (mert már csak azt tudok), hogy legközelebb megpróbálunk vele menni.

Az Tibi Te barom!

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts

ez a montis és ez meg az
országutas

Bátran mondom, hogy a montis brigád szeretettel meghívja az országutasokat egy kis közös bringázásra, azonban a montisok az országutas körre Rónay Tomit szívesen elküldik :).
Így utólag köszönöm Tominak a lehetõséget mikor visszajött értünk. Ígérem neki (mert már csak azt tudok), hogy legközelebb megpróbálunk vele menni.

Hurrá! Természetesen ott leszek... legalább is az országutason :D

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Jó volt újra ilyen nagy SHKE pelotonban tekerni! Remélem még lesz hamarosan több hasonló testkultúra mozgás :D

ez a montis és ez meg az
országutas

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 posts

Jó ötletnek tartom! Bár elvileg 17-én le kell majd ugranom Nagypapiékhoz egy disznóvágásra! :)

oda még mi is elkisérhetünk?!!!

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

Jó volt újra ilyen nagy SHKE pelotonban tekerni! Remélem még lesz hamarosan több hasonló testkultúra mozgás :D

No. Mirõl maradtam le! Már nekem is hiányzik egy nagyközösségi tekerés.
Nekem "csak" egy magányos reggeli kocogás jutott!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Haló
március 15. hosszú hétvégén 4-5 napos kis edzõtábor szerûség kint a galyatetõi sífutótáborban?
eszegetünk iszogatunk (óvatosan) és megyünk minden nap egy keveset. reggelrõl fogyókúrás edzés délután meg mondjuk valami állóképességi vagy ilyesmi.
az ár nem lenne drága szerintem, 1000 Ft körül van egy éjszaka aszt hiszem. Gondoljatok bele magaslati edzõtábor :))). régen volt ilyen azt hiszem 2005 ben vagy 2006 ban nagyon jó volt (bár akkor kurva szar idõ volt)
csak egy ötlet!!
ha lenne elég ember leszervezném a szállást, meg ilyesmi.
na üdv AIS

Jó ötletnek tartom! Bár elvileg 17-én le kell majd ugranom Nagypapiékhoz egy disznóvágásra! :)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Igen! Én is úgy érzem, érdemes volt haza autókázni! Pedig az elején megijedtem, hogy nem lesz semmi, kétségbe esve hívogattam mindenkit! De aztán Bálna is fölébredt, gondolom, vagy megtalálta a telefonját:)
Minden elismerésem viszont Rónay Tibinek! Montival elég rendesen rakta neki! Olyan érzésem volt, mint 13-14 éves koromban. Akkor is csak csüngtem Tibi mögött, meg irigykedtem, milyen király az a Trek bicaj! Néha csak vigyorogtam, olyan nosztalgikus érzések fogtak el, már amikor tudtam vigyorogni! :)
Köszönöm mindenkinek!

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Kolbászolás? 35 km? Na, ez jó nagy csapda volt.

AIS

AIS

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Haló
március 15. hosszú hétvégén 4-5 napos kis edzõtábor szerûség kint a galyatetõi sífutótáborban?
eszegetünk iszogatunk (óvatosan) és megyünk minden nap egy keveset. reggelrõl fogyókúrás edzés délután meg mondjuk valami állóképességi vagy ilyesmi.
az ár nem lenne drága szerintem, 1000 Ft körül van egy éjszaka aszt hiszem. Gondoljatok bele magaslati edzõtábor :))). régen volt ilyen azt hiszem 2005 ben vagy 2006 ban nagyon jó volt (bár akkor kurva szar idõ volt)
csak egy ötlet!!
ha lenne elég ember leszervezném a szállást, meg ilyesmi.
na üdv AIS

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts

Ez jó kérdés... Annyit tudok mondani, hogy ha én megyek vasárnap tekerni, akkor én biztosan nem, mert onnan már nem jutnék haza, csak ha autóval elém jönnének, vagy mentõt kellene hívni... :D

Na majd elindulok szembe... csak találkozok valakivel :D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Jóvan. Nekem 10 mégjobb lenne de csörgök. kupás kör is jó kezdésnek. pedig régen 106ossal kezdtük az évet... :)

Kupás körbe van hegy... 35-ösbe nincs! :) De amugy mindegy... :) Hívj.

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Jóvan. Nekem 10 mégjobb lenne de csörgök. kupás kör is jó kezdésnek. pedig régen 106ossal kezdtük az évet... :)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

És szombat napközben? Mert én vasárnap nem leszek, pedig mennék de csak olyan amolyat.

Én holnap is kolbászolnék valamint. 35-ös vagy ilyesmi. Hívj fel kora délelõtt ha úgy alakul, de amúgy 11 körül akarok menni holnap is.

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
És szombat napközben? Mert én vasárnap nem leszek, pedig mennék de csak olyan amolyat.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Akkor Egerig se jöttök el???

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Jut eszembe: erre jöttök-e felém?

Ez jó kérdés... Annyit tudok mondani, hogy ha én megyek vasárnap tekerni, akkor én biztosan nem, mert onnan már nem jutnék haza, csak ha autóval elém jönnének, vagy mentõt kellene hívni... :D

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts
Jut eszembe: erre jöttök-e felém?