ne aggódj, a köcsögök a skodás csoro gyerekekre (ÉN...) is ráálltak, a mellettem a Fõ térnél kb 100-al elszáguldó audi helyett engem követtek, majd mivel a zasszonynál hagytam a kistatyómat amibe az irataim vannak meg is basztak 3000ft-ra. Mikor eszembe jutott, hogy hogy megyek én igy holnap reggel árúért pestre, csak annyit mondott, nekem mindegy hogy szerzi vissza az iratait, de autóval ne menjen vissza mer mostmár figyeljük... de mondom, jöjjenek utánam, ott van mindenem, egyszerûen elfelejtettem felvenni a kezembe, megmondom, hogy melyik iratom hol van benne, elnézést, de ember vagyok, elfelejtettem... de tudom ki volt, Babka úr neki adta el a bordó golfot, kistarjánúti szõrös köcsög...
Hajrá magyarország, hajrá rendõröük...
Szolgálunk és védünk...
Ma meg az egyik másodunokatestvéremet (8 éves) hasbarúgták, megüttötték, az apját meg a nagymamáját (62 éves) meg megverték Litkén vagy 10-en, most vannak a rendõrségen... Valahogy úgy érzem az ügybõl semmi nem lesz, ahogy az enyémbõl sem volt annak idején...
De nem baj, befizetem a 3 papírt, aláírom hogy hibáztam. Meg azt is hogy bunkó paraszt empátiahiányos köcsög volt mind a 3! F@sz0m...
Múltkor elõttem ment egy rendõr autó, elõttük meg egy fiatal suzukis srác, én a rendõrautó mögött, befelé Tarjánba, MOL kúti körforghalomban a srác elfelejtett indexelni, háát, ne tudd meg... azon nyomban villogó sziréna, duda, integetnek a srácnak, megállítják, 4-en körbeveszik, mint valami kiba..ott nagy bûnözõt.... bezzeg itthon a szomszédban a cigó kábítószer kereskedõ srácot nem részesítik ilyen megtiszteltetésben, mert ugye a jogban van egy olyan, h az "ártatlanság vélelme", vagyis addig nem lehet felelõsségre vonni vkit, amíg arról be nem bizonyosodik, h bûnös, háát... a suzukis srácról bebizonyították, h mekkora bûnös, elvégre nem indexelt...
Na mindegy, azért tisztelet a kivételnek, mert van pár ismerõsöm, akik jól végzik ezt a munkát is