Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2008. február 12. - 16:00
Bár mi meg hugyagnál kaptunk fél liter kólát csak úgy a pofánkba egy tranzitból éktelen röhögés kíséretében....a leszorítósdi-dudálósdi ismerõs szintén.Márkot sokszor nekem kell lecsitítani
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. február 12. - 15:22
Írta 2008. február 12. - 12:22
Írta 2008. február 12. - 11:41
Pár éve a Kohász kék-en, amikor a Bükkbõl Mályinkára gurultunk be egy 100 éves dacia-ból két tizenéves kis surmó beszólogatott és rámhúzogatták a kormányt. Utána pár perccel egy kisteherautó is szórakozgatott velem. Ezek nagyon el tudják venni a kedvem.
Írta 2008. február 12. - 10:26
Milyen autó volt Gyuri bá ? Kiváncsi vagyok rá melyik nagytudású oktató volt az.A múltkor Pintér telep felé menet a tanuló autó rámdudált, égen-földön nem volt másik jármû, nyugodtan kerülhetett. Csak széttártam a karom, az oktató???? meg bemutatott nekem. No, akkor jó kiképzést kapott a tanuló. Meg lesz gyõzõdve, hogy ez így helyes.
Írta 2008. február 12. - 08:47
A múltkor Pintér telep felé menet a tanuló autó rámdudált, égen-földön nem volt másik jármû, nyugodtan kerülhetett. Csak széttártam a karom, az oktató???? meg bemutatott nekem. No, akkor jó kiképzést kapott a tanuló. Meg lesz gyõzõdve, hogy ez így helyes.
Írta 2008. február 11. - 23:36
Írta 2008. február 11. - 23:21
De, elvekrol van szo!
Volt ra pelda, h a "discoba" tizen eves koronba kaptam egy pofont. Legkozelebb nem vartam meg, en adtam eloszor.
Ez ocsemet bantottak, szettortem a szeket a gyerek hatan.
Nemtom mi a megoldas, de az biztos h nem hagyom magam. Ha van ra lehetosegem, lepek. Legutobb NagyP adott igazat az indulatainak, meglepodottsegem miatt, legkozelebb ott leszek mellette!
Biztos, h nem ez a helyes ut, de 95 kg vagyok es egy riherongy buszsofor nem lok le az utrol kovetkezmenyek nelkul!
Írta 2008. február 11. - 22:26
Toleralom a sok kocsog viselkedeset, de ami sok az sok.
Legutobb 6 meter szeles utrol dudaltak le, mert 100km utan nem 1 meterre voltam az ut szelerol, hanem 1,5re es szembol 2 km-re nem volt jarmu.
Ki voltam fingva, nehezen kezeltem kormanyt.
Amugy tortem mar el a kezem ember fejebe, de ha kell megteszem maskor is ha a helyzet ugy kivanja!
Felduhit ez a helyzet ami magyarorszagon folyik, azok utan h, lattam mashol hogy elnek!!!!!!!!!!!
Neha, szegyellem, h MAGYAR vagyok! Leginkabb kulhonban igaz ez.
Az biztos, h ha alkalmam van ra ver fog fojni! De nam az en verem!(idezet)
Írta 2008. február 11. - 21:16
mosmá énnemtom de bbiiiizztos. a csávó akkoris kocsog volt:rocketmanSajnos tényleg Gyuri bának van igaza, azt a rendeletet, miszerint az állapotra vonatkozólag van választási lehetõség, mér nem létezik, 2007. év közepi módosítások okán, ha egy adott útszakasz mellett van külön kerékpárút, akkor kötelezõ azt használni... És amilyen rendõreink vannak Salgótarjánban (tisztelet a kivételnek, olyan 3-4-et kb tudok mondani), biztos hogy jól meg is b@szt@k volna, mert a régi EKÉV-telep kiáratától áttudsz sorolni szembe, hogy bekanyarodj felétek, szóval amilyen empatikusak, én ugy 5000ft-ra saccolom...
Írta 2008. február 11. - 21:07
Akkor b@zmeg kavarjanak õk a rendõrautóval egy tereprallin, oszt majd rájönnek milyen a feeling mikor egy 9bar-os kerékkel belemész akármilyen kicsi kátyuba. Az a baj, nagyon sok olyan senkiházi van, aki úgy hoz törvényt hogy nem tudja mirõl dönt.
Írta 2008. február 11. - 20:43
Ott nem tiltott. Mi meg lekanyarodtunk a lucfalvai leágazónál ezért nem mentünk be. Amúgy én általában használom a kerékpárútnak nevezett valamit, csak most vasárnap is volt tehát gyér forgalom + ahogy az elõbb írtam nem sokat haladtunk a fõúton.
Sajnos tényleg Gyuri bának van igaza, azt a rendeletet, miszerint az állapotra vonatkozólag van választási lehetõség, mér nem létezik, 2007. év közepi módosítások okán, ha egy adott útszakasz mellett van külön kerékpárút, akkor kötelezõ azt használni... És amilyen rendõreink vannak Salgótarjánban (tisztelet a kivételnek, olyan 3-4-et kb tudok mondani), biztos hogy jól meg is b@szt@k volna, mert a régi EKÉV-telep kiáratától áttudsz sorolni szembe, hogy bekanyarodj felétek, szóval amilyen empatikusak, én ugy 5000ft-ra saccolom...
Írta 2008. február 11. - 20:31
Ott nem tiltott. Mi meg lekanyarodtunk a lucfalvai leágazónál ezért nem mentünk be. Amúgy én általában használom a kerékpárútnak nevezett valamit, csak most vasárnap is volt tehát gyér forgalom + ahogy az elõbb írtam nem sokat haladtunk a fõúton.Ez igaz, de csak akkor, ha a fõuton nem kifejezetten tiltott a kerékpározás. Minden esetre sose árt a KRESZ szabályait átismételni. Amúgy elhiszem, hogy jobb a négysávoson menni, mint a kerékpárútnak csúfolt járdán. Én azért a biztonságot helyezem elõtérbe.
Írta 2008. február 11. - 20:14
Írta 2008. február 11. - 20:12
A modell is tag lesz 2009-ben?Akkor valószínû sok új tag lesz!Bálnus mit segítsek itthon van egy csomó gép meg egy csomó internet csak szólj ja a kép a jövõévi meztervem :jogging:
Írta 2008. február 11. - 20:08
A kresz szerint ha úgy ítéled meg, hogy nem megfelelõ a gyalogos és kerékpár út nem vagy köteles azon haladni, ami arra a szakaszra jogos.Erõszakra erõszakkal válaszolni mégse jó, bár idõnként engem is elkap a harci ideg. Amúgy a négysávoson nem tilos véletlenül bicajozni? Nekünk is oda kellene figyelni azért a szabályokra, hogy másokat is számon kérhessünk.
Írta 2008. február 11. - 20:05
Szép volt Geri!:mmraise:Hát igen! Jó magyar szokás... ezér nem haladunk egyébként elõre, mert folyton egymás basztatásával vagyunk elfoglalva, ahelyett, hogy a buszsöfõrötök is megfogta volna az elõtte lévõ kerek alakú, kormánynak nevezett, az autóbusz irányítására szolgáló eszközt, inkább megmutatta, hogy mennyire begyepesedett ökör. Hol vagyunk még mi a szomszédainktól??? Amikor még ifjú titán koromban sokat jártunk külföldre cangázni, mindig elcsodálkoztam, hogy a német, osztrák, szlovén, holland, belga autósok mért tudják megvárni, amíg a szembe sávban nem jön semmi, és mér tudnak dudálás és anyázás nélkül kikerülni bennünket, még ha 6-an mentünk is egymás mellett..... Van egy olyan emberi, egyébként csodálatos szerv, amit agynak neveznek, na ez az, amit a kinti autósok használnak, mikor biciklist látnak, az echte ungarishen autó vezetõ pedig mindezt félre teszi, kaján vigyor jelenik meg arcán, lemegy állatba, elkezd csorogni a nyála, és ráfeszül a dudára, rosszabb esetben leszorít bennünket az útra, miközben az örömtõl még lehet, hogy a naciba ejakulál, mert igen, õ megmutatta, igazi férfi, vagy milyen vagány csaj... Ám legyen, ha szaros kis hétköznapjaiban ez üde színfoltot jelent, akkor ejakuláljon a ruciba, miközben bringásokat szorít le az árokba, csak mindebben az a probléma, hogy emberéletekkel játszik, a miénkkel... Szóval az ilyen helyzetekben, kedves buszvezetõnknek, vagy kedves autósoknak, nem agresszivitásukat kéne kiélni, mert akármilyen anygaból is készülnek napjaink szuper bringái, azér az a kurva nagy sárga Ikarus még mindig nagyobbat üt, hanem elõvenni kicsit azokat a sejteket, amik a fejben lakoznak, és nem a két fül összetartásáért vannak, és kicsit megmozgatni õket. Nekünk bringásoknak meg meg kell mutatnunk, hogy nem közülük valók vagyunk!
Írta 2008. február 11. - 19:42
fagiliszta meg má csak az internetet ismeri, csoro bálnának meg nincs állandó 1000mbit/s nete, sõt 1bit/s se, csak alkalomadtán, a telefon-üzenetre meg nem válaszol, hogy mikor van tekerés...
Bálnus mit segítsek itthon van egy csomó gép meg egy csomó internet csak szólj ja a kép a jövõévi meztervem :jogging:
Írta 2008. február 11. - 18:19
Amúgy a "Dunakanyar kerékpárúton" is történtek már velem érdekes dolgok. Pedig az nem olyan vékonyka aszfaltcsík, mint a 21-es melletti.
Külföldön pedig úgy van a szitu, ahogy Geri írta. Türelmesek nagyon. Ha 10-el megyek a hágón és szembõl jönnek, akár percekig is jön mögöttem.
Viszont, ha van kerékpárút és én az országúton megyek, akkor nagyon keményen ledudálnak az útról. Meg alagutakban is kapok bõven tõlük, ha elfelejtettem lámpát tenni.
Egyébként ismerek egy nagyon szuper buszsofõrt. Úgy hívják, hogy Maros! :-)
Hátszelet!