Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Masban biztos jobb volt:-)

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás

Volt régen egy nagyon kedves szõke vámos hölgy, de lehet pénzügyõr volt, de az is, hogy határõr. Teljesen mindegy, soha nem kutatta át a Rubit, nincs-e benne heroin. Utólag visszagondolva meg kellett volna tömni a csöveket kokóval, oszt eladni Füleken. Múltkor mikor átgurultam a határátkelõn qutya nem volt ott, egy pár fickó a kamionok papírjait hesszelte, semmi extra. Nemhiszem hogy beleírják a menetlevélbe, hogy a raktérben van 200tonna csempészárú, de qrvára meg se nézték:wtf:

Az a kedves szõke hölgy az határõr vóóót és mikor felvételizett a határõrséghez nem birta lefutni azt a követelményt amit kellett volna és mégis ott volt a határon... :D

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás

Árpád: jómunkásember izé

vóóót valamikor

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Árpád: jómunkásember izé

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Volt régen egy nagyon kedves szõke vámos hölgy, de lehet pénzügyõr volt, de az is, hogy határõr. Teljesen mindegy, soha nem kutatta át a Rubit, nincs-e benne heroin. Utólag visszagondolva meg kellett volna tömni a csöveket kokóval, oszt eladni Füleken. Múltkor mikor átgurultam a határátkelõn qutya nem volt ott, egy pár fickó a kamionok papírjait hesszelte, semmi extra. Nemhiszem hogy beleírják a menetlevélbe, hogy a raktérben van 200tonna csempészárú, de qrvára meg se nézték:wtf:

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás

T ! Árpád vámos (pénzügyõr), ne sértegesd a határõröket !

:lol1: :lol1: :lol1:

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
T ! Árpád vámos (pénzügyõr), ne sértegesd a határõröket !

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Hát az én határõrös tapasztalatom Áprád vezérnél megáll...:alien:

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

Na, a határõr szó hallatán felmegy a pumpa, amit mûveltek egy családtagommal õsszel a határunk éber õrei. Pedig apám is határõr volt, igaz kényszerbõl, aztán rá is ment az egészsége, mert egy betegségét szimulálásnak vélték. Perzse, szegény az ötvenes években volt határõr a Jugoszláv határon. Szerencsére megszûnt ez a szervezet, milyen jó már a határon szabadon jönni-menni. Ezt úgy húsz éve elképzelni nem tudtam volna, még a ruszlit is el akarták venni, inkább helyben megettem.

nekem jók a határ tapasztalataim volt rája példa hogy Joeval kissé becsavartunk Füleken és majnem elhoztam a határsorompót nekünk amennyire emlékszik Joe segítettek megtalálni a hazavezetõ utat :jogging:

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

jaja a nõ meg csak azt magyarázta, hogy nem lehet elférni mellettünk, miért megyünk egymás mellett, de tényleg közel is mentünk egymáshoz, simán megelõzött... de azért még neki állt feljebb...

no melettem nem is , de nem is nagyon dudálgatnak :jogging:

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Na, a határõr szó hallatán felmegy a pumpa, amit mûveltek egy családtagommal õsszel a határunk éber õrei. Pedig apám is határõr volt, igaz kényszerbõl, aztán rá is ment az egészsége, mert egy betegségét szimulálásnak vélték. Perzse, szegény az ötvenes években volt határõr a Jugoszláv határon. Szerencsére megszûnt ez a szervezet, milyen jó már a határon szabadon jönni-menni. Ezt úgy húsz éve elképzelni nem tudtam volna, még a ruszlit is el akarták venni, inkább helyben megettem.
Hívnak a hegyek! :D

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Régebben volt egy IFA-s kollegám, aki iszonyatosan utálta a kerékpárosokat. Egyik utunk alkalmával egy kerékpárost úgy elõzött meg, hogy direkt a válla mellett kb. 10 cm-re ment el, pedig széles volt az út és senki sem jött szembe, közben hangosan a kerékpárosokat szidta. Tudtára adtam, hogy ez nagyon bunkó és veszélyes dolog volt és én is kerékpározom. Erre azt válaszolta, hogy a kerékpárosok tünjenek le az útról, semmi keresnivalójuk a forgalomban. Iszonyat tapló ember volt, szerencsére többet nem is dolgoztunk együtt. Ezt csak azért írtam, hogy ilyen mentalitású sofõrök vannak.

Volt itt Bátonyban egy f@sztarisznya határõr, gurultam hazafelé, elég sokat mentem aznap, fáradt voltam már. Elengedtem a kormányt, kicsit kinyújtóztam, és eközben kb fél méterrel bejebb kerültem az út szélétõl, emberkénk meg dudált, szembõl nem jött semmi, na, nekem sem kellett több, mutatattam neki, h ott a 8 méter széles út, mi a f@sznak nyomja a dudát, azonnal satufék, kiugrott a kocsiból, egyenruhában, integetett, h álljak meg, én meg miközben kikerültem, megmutattam neki, h melyik szervemre csatlakozzon rá a pici szájacskájával, vissza be a kocsiba, utánam jött, végig kergetett egész Maconkán:) de meglógtam, a buszmegállónál bementem a földútra, õ ott ordibált utánam, h úgyis megtalál:) Na, azóta is keres:)

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 hozzászólás
Régebben volt egy IFA-s kollegám, aki iszonyatosan utálta a kerékpárosokat. Egyik utunk alkalmával egy kerékpárost úgy elõzött meg, hogy direkt a válla mellett kb. 10 cm-re ment el, pedig széles volt az út és senki sem jött szembe, közben hangosan a kerékpárosokat szidta. Tudtára adtam, hogy ez nagyon bunkó és veszélyes dolog volt és én is kerékpározom. Erre azt válaszolta, hogy a kerékpárosok tünjenek le az útról, semmi keresnivalójuk a forgalomban. Iszonyat tapló ember volt, szerencsére többet nem is dolgoztunk együtt. Ezt csak azért írtam, hogy ilyen mentalitású sofõrök vannak.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Hát egyszer Bálnával mentünk kifelé besztercén, jött mögöttünk egy autó ami dudált egy szépet... Bálna utána ment azthiszem ott 30-as övezet van a nõ attól többel ment ugye beált a parkolóba odagurult Bálna és udvariasan megkérdezte hogy mi a gond erre a nõ hogy nem lehet elférni az uton mert ugy bicikliztünk, hát az lehet hogyha egy nagy mezögazdasági géppel akarnak elõzni akkor nem lehetett volna elférni de igy simán. Úgy 35-40-el mentünk utána és igyis távolodott az autó akkor ki is volt a hibás???

jaja a nõ meg csak azt magyarázta, hogy nem lehet elférni mellettünk, miért megyünk egymás mellett, de tényleg közel is mentünk egymáshoz, simán megelõzött... de azért még neki állt feljebb...

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás
Hát egyszer Bálnával mentünk kifelé besztercén, jött mögöttünk egy autó ami dudált egy szépet... Bálna utána ment azthiszem ott 30-as övezet van a nõ attól többel ment ugye beált a parkolóba odagurult Bálna és udvariasan megkérdezte hogy mi a gond erre a nõ hogy nem lehet elférni az uton mert ugy bicikliztünk, hát az lehet hogyha egy nagy mezögazdasági géppel akarnak elõzni akkor nem lehetett volna elférni de igy simán. Úgy 35-40-el mentünk utána és igyis távolodott az autó akkor ki is volt a hibás???

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 hozzászólás

Hát, piciny városunkban van már jópár bicaj, ami vetekszik egy jobb autó árával... ha tudnák, biztos lenne a lapítás:(

Amikor átadták a "stécé klub"-nál a körforgalmat, egyik kerékpáros társunkra egy trabantból ordítottak rá, hogy: "Mé' jössz be a körforgalombaaa??!!" Gondolom a fazon ismerte a kreszt. Az meg egy más kérdés, hogy a bájkjából vagy 10 trabi is kijönne.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
1. Félreértés ne essék, nem nézek le senkit, hogy milyen kocsij van, nekem is volt Trabantom is meg Wartburgom (sokáig).
2. Nem minden Suzukissal és nem csak velük volt afférom, de valahogy, talán a nagy számok törvénye alapján, mivel sok Suzuki van az utakon. Ferrarival csak ritkábban futunk össze.
3. Nem baj, ha értekezünk ilyen dolgokról is, lehet, hogy nekünk is van változtatni valónk a magatartásunkban. Nagyon jó a BIKEMAG-ban az a cikksorozat, hogy "Hogyan ne üttesd el magadat". Sok hasznos tanács van bennük, igaz, jó lenne ezt az autósonak is olvasgatni. Mert a cél mégis csak a túlélés.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Hát, piciny városunkban van már jópár bicaj, ami vetekszik egy jobb autó árával... ha tudnák, biztos lenne a lapítás:(

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Egy fehér Suzuki Swift volt, de a rendszámot nem figyeltem. A Suzukisokkal amúgy (meg a buszosokkal) eég rossz a tapasztalatom. Meg vannak még a szakadt Ladák és Skodák.Talán irigységbõl akarnak mindenkin bosszút állni.

Nekem is Suzukim van:) De én esküszöm, h nem utálom a bringásokat:)
Huhhh, én csak a szerény kis véleményemet írtam le, nem gondoltam volna, hogy ekkora visszhangja lesz:bananadan

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás

Milyen autó volt Gyuri bá ? Kiváncsi vagyok rá melyik nagytudású oktató volt az.

Egy fehér Suzuki Swift volt, de a rendszámot nem figyeltem. A Suzukisokkal amúgy (meg a buszosokkal) eég rossz a tapasztalatom. Meg vannak még a szakadt Ladák és Skodák.Talán irigységbõl akarnak mindenkin bosszút állni.