Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Ja, le a kalappal Nagy "BIG DADDY" Peti elõtt, meg Rena elõtt, Peti majdnem egész végig elõl ment, húzta a teamet
Ja, és nagyon-nagyon-nagyon jól esett, köszönöm:afro:

Jaja! Ezek nagy emberek! Nagyon Nagy!:D

Nagyon szivesen Geri bátya. Má kurvárv@ fájt a fogad egy ilyen élményre mi?:D

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Montiztam én is... 3óra 30percet. Hozzátartozik, Karancsra úgy idultam a trafóháztól hogy 22-26 (több nincs HOPPÁ) és 88%os HR. A közepe felé ordított a Polar, gondoltam megnézem, mennyi az annyi... 101%. Szevasz:wtf: Volt egy pár turista, nekik teccet a produkcióm, bár lefelé halálfélelmem volt. Aztán Salgó, Medves, Salgó - bicajon 10kiló sár. De, jóvolt

Nekem meg a munkát csinálod bazzeg!:)

Én 125,5 km-t mentem 4ó14p alatt 29,7 km/h átlaggal.Azért csak ennyi mert utánna még dolgoztam egy kicst.:D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Montiztam én is... 3óra 30percet. Hozzátartozik, Karancsra úgy idultam a trafóháztól hogy 22-26 (több nincs HOPPÁ) és 88%os HR. A közepe felé ordított a Polar, gondoltam megnézem, mennyi az annyi... 101%. Szevasz:wtf: Volt egy pár turista, nekik teccet a produkcióm, bár lefelé halálfélelmem volt. Aztán Salgó, Medves, Salgó - bicajon 10kiló sár. De, jóvolt

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Ja, és köszönöm Bosconak, hogy eljött velünk hazafelé, és felvezetett:)
Babka Szabi!!! Így számítsak én rád, azt hittem sorstársak leszünk a hegyen, bár szerintem lenyomtá vóna:cheers: :)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Ahogy figyelem a párbeszédeket, a csapatbringázás igen intenzív volt. Ahogy terveztem is, én inkább a montizást választottam, a Medvesen kószáltam, ott , már nem volt veszélyes a talaj. Oda-vissza meg aszfalt. A hegyekben a szél se nagyon zavart.
Hívnak a hegyek! :D

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Gergõ!

Remélem hazaértél

Sziasztok! Jelentem, hazaértem, csak volt egy kis holtpontom a ceredi hegyen, ne mondjátok el senkinek, de középtányér, meg 2 csoki elfogyasztása által jutottam csak fel a csúcsra:) Éreztem én, mert a hegy elején, erõsen ráfókuszáltam a stücnire, a közepe táján már az apróbetûs részeket olvasgattam, az van ráírva: Tange, US. PAT. 50957754:afro: utána már nem volt gond, de ott nagyon kicsöngettek nekem:bananadan 4ó20 perc, 120 kili, mittomén hányas átlag! Ja, le a kalappal Nagy "BIG DADDY" Peti elõtt, meg Rena elõtt, Peti majdnem egész végig elõl ment, húzta a teamet, Rena meg úgy ott hagyott, hogy azt hittem, sírva fakadok, de a többieknek is gratula! Ja, és nagyon-nagyon-nagyon jól esett, köszönöm:afro:

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Yo vot a mai cyclingeles, el is pilledtem a vegere.
Tobbet terveztem mara, de a mai intenzitas utan boven eleg vot.
Megyunk legkozelebb is...valahova biztos

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Akkor tik se tartottatok sokkal tovább :) 14.40re értem haza.

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Gergõ!

Remélem hazaértél

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Gratulalok Brigittanak!
A sikeres egyuttmukodes meghozta gyumolcset!
A jovoben sok sikert kivanok, az eddigi eredmenyeitol csak jobbakat!
BakosMaster erti a dolgat, ugyhogy HAJRA!!!
Koszonom az eddigieket...

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Holnap aki megy valamerre tekerni,annak jó utat, jó szelet,jónapot!!!!!!!!!!! de ha gáz van szivesen megyek hátvédnek!!!!! Rohadt komcsik

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Aki a szélre fogja a holnapi napot, az gyengébb, mint a harmat.
Bakos is jön, pedig õ oszt aztán igazán nincs oláh formában. De még így is, ha egyik lábát hátraköti, akkor is odabasz mindenkinek.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Ez a hülye kéccer küldte el... weehehe

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
10es skálán kezd kiakadni a pofátlanságmérõ. Fúj a kurv@ szél írországba, fúj a szél itthon. Akkor hol nemfúj???

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
Örülök, hogy megúsztad Bálna ép bõrrel! Én is utálom a sok rohadék autóst, pedig napi szinten vezetek, évi kb 50000km-t, és minden esetben ha kerékpáros halad akár szabálytalan helyen is, lehet az részeg öregbá bányászgéppel vagy sportoló, a duda helyett a féket nyomom, és nem esik nehezemre, meg nem törik bele a lábam sem. Ennyi, és ez csak mentalitás meg kúltúra kérdése. Ami sajna a bunkó magyaroknál hiányzik, enmá nemtom mi lesz itt, de durva a helyzet. És szerintem csak a rosszabb irányban fog változni. Tûrjünk amíg lehet. Utánna meg...

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Kell a szél. Erõsít. :D

Igen! Az idegeket. Néha arra is kell gyúrni!:)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Lehet, erõsít a szél, de én inkáb hegyre megyek erõsíteni. Síkon szeretek haladni. Ma csak az udvaron voltam, de el tudom képzelni milyen szembeszelek voltak az utakon. Holnap készülök bicajozni, talán terepre.
Hívnak a hegyek! :D

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Kell a szél. Erõsít. :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Húbazze, gatyábacsinálós helyzet lehetett...... De utálom , hogy semmibe nézik a biciklist :rocketman

Fajin gyerek vagy Te,be fogod szépen fejezni a suli és diplomázol,értve vagyok?:D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Hát a mai nap tényleg über szop@s volt, Zoli velem szembe a dorogházi elágazóba jöt, a maconkai tó mellett 13-16 km/h sebességgel haladtam el, ha most annyi ezresem lenne, ahányszor arra gondoltam, hogy kell-e ez nekem, gazdag lennék... Fõleg miután Kisterenyén jön szembe a tûzoltóautó, elõtte egy autó se meg semmi, mégis húzza a légkürtöt meg villog a fényszóróval, mikor már közel van, na mondom itt má' lesz valami, biztos a mögöttem jövõnek jelez... HÁt annak... A f@ssz0p0 kisterenyei burzuly r0h@dék a német rendszámos bmw-je visszapillantójával megkoccolta a bal kézfejem. Kb 70-el ment el mellettem, miközben a szembe sávban kb 110-el jött lefelé a lejtõn a tûzoltóautó, én meg a záróvonalon egyensúlyoztam...
Bele se merek gondolni, mi lett volna, ha pont akkor jön egy erõsebb széllökés... :(

Bekanyarodott Györke tizedesék felé, de nem találtam meg a sok kis utcába, hogy hova ment...

holnap lehet megyek én is 11.

Bálna,a sulival hogy haladsz?

No comment... :) most egész jól, de le is kopogom... :) jelenleg olyan félévem van, amilyen még nem volt, nemtudom mi lesz, de vért fogok pisálni vagy izzadni, a kettõ közül valamelyik biztos bekövetkezik... :)