Hát a mai nap tényleg über szop@s volt, Zoli velem szembe a dorogházi elágazóba jöt, a maconkai tó mellett 13-16 km/h sebességgel haladtam el, ha most annyi ezresem lenne, ahányszor arra gondoltam, hogy kell-e ez nekem, gazdag lennék... Fõleg miután Kisterenyén jön szembe a tûzoltóautó, elõtte egy autó se meg semmi, mégis húzza a légkürtöt meg villog a fényszóróval, mikor már közel van, na mondom itt má' lesz valami, biztos a mögöttem jövõnek jelez... HÁt annak... A f@ssz0p0 kisterenyei burzuly r0h@dék a német rendszámos bmw-je visszapillantójával megkoccolta a bal kézfejem. Kb 70-el ment el mellettem, miközben a szembe sávban kb 110-el jött lefelé a lejtõn a tûzoltóautó, én meg a záróvonalon egyensúlyoztam...
Bele se merek gondolni, mi lett volna, ha pont akkor jön egy erõsebb széllökés...
Bekanyarodott Györke tizedesék felé, de nem találtam meg a sok kis utcába, hogy hova ment...
holnap lehet megyek én is 11.
Bálna,a sulival hogy haladsz?
No comment...
most egész jól, de le is kopogom...
jelenleg olyan félévem van, amilyen még nem volt, nemtudom mi lesz, de vért fogok pisálni vagy izzadni, a kettõ közül valamelyik biztos bekövetkezik...