Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
mi az vagy hol van a váltó "spanja"?
:)
szakkomentálásban most hangzott el az Eurosporton, a tegnapi Paris-Roubaix összefoglalóján...

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Az egész napos kerti munka megszakításaként nyomtam egy jót. Baglyasalja-Etes-Zagyvapálfalva-Vizslás-K.terenye-Kazár-Somlyóbánya között nagyrészt terepen, kb. 45 km. Mindenkinek ajánlani tudom, kemény terep, kevés lovas, gyalogos stb. az utakon.
Hívnak a hegyek! :D

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Na ma is meg volt a kellõ adrenalin:) Délelõtt bobozni voltunk a Mátrában, egész jó, csak kissé rövid.Bár állítólag hosszabb, mint a visegrádi! Délután meg nyomtam egy kört a tarjáni hegyekben:) Karancsra felfelé azt hittem, összeszarom magam: 182-es max pulzus, meg 6 liter izzadmány:)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Õt legalább elviszik versenyre.

Bár hozzátartozik, Pityu kért elnézést, pedig õ semmirõl sem tehet. Ezúton írom neki, hogy mindenki lássa, semmi baj :)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Õt legalább elviszik versenyre.

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Pista! Mé nem alszol verseny elõtt!:zdrajca:

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Én is sajnálom hogy nem jutottam el szemetet szedni,remélem helyettesitettek a tavalyi elmaradt emberkékbõl valaki!!!! De legközelebb ott leszek!!!!!!!Egyébként ha belegondol valaki a ló az erdõben még mindig eredetibb mint a biciklis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ovatosan a kevés ésszel!!

Legalabb hulye ne legyel, ha mar szep nem vagy:-)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Apjuk f@szát. Nem a övék az erdõ. Nekik kellett volna bocsánatot kérni, amiért az utadban állnak, külömben is mindig az húzódik félre, aki felfelé megy. Össze kellett volna velük szedetni a lószart, meg belapátoltani a paták nyomát. Fojj de rühellem a lovakat:horse:

Áááá! Ez nem igaz! Imádom a lovakat, egyszer én is szeretnék megtanulni lovagolni:) na nem úgy, hanem amúgy:) Gyönyörû állatok, és okosak. Ezerszer szívesebben találkozok velük az erdõben, mint bunkó paraszt motorosokkal, õk is csak oxigént lélegeznek be, és kicsivel több co2-ot ki, nem pedig csak co2-ot meg co-ot ki, a lószar meg amúgy is lebomlik, a ruhából meg a biciklibõl meg ki lehet mosni!

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Én is sajnálom hogy nem jutottam el szemetet szedni,remélem helyettesitettek a tavalyi elmaradt emberkékbõl valaki!!!! De legközelebb ott leszek!!!!!!!Egyébként ha belegondol valaki a ló az erdõben még mindig eredetibb mint a biciklis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ovatosan a kevés ésszel!!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Apjuk f@szát. Nem a övék az erdõ. Nekik kellett volna bocsánatot kérni, amiért az utadban állnak, külömben is mindig az húzódik félre, aki felfelé megy. Össze kellett volna velük szedetni a lószart, meg belapátoltani a paták nyomát. Fojj de rühellem a lovakat:horse:

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Nándi, legközelebb terepszínû szemeteszsákot hozzatok.:)
Az egyik ló, 10m-es kerülõvel is alig mert elmenni mellette.

Amúgy jelentem:
Egy, az-az 1 fõ kullancs :squeeze: kézfejrõl kiirtva.
Remélem, átnéztétek magatokat? Vagy átnézettétek magatokat.....:love1:.....alaposan.:)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Sziasztok!
Kicsit szarul éreztem ma magam:( Két dolog miatt is, egyik az, hogy megint lemaradtam a szemétszedésrõl, másik meg, hogy lefelé döngetve a Tatár-árokban megijesztettem egy lovas csapatot, és a kiscsajt majdnem ledobta a cocó:( sajnos õk azt gondolták rólam, h egy vadbarom bringás vagyok... annak ellenére, hogy sûrûn kértem bocsánatot... szóval vigyázzunk egymásra!!!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Czeberna-völgyben motorral nem tudnék felmenni, nem országúti sorral :krol: A 200feletti kör szükségszerû, ha valakinek van medve :D jöhet, legalább nem csak a kormányhoz beszélek

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Szombaton beleférne egy 35terepen, de vasárnap aszfalton kéne 200felett... BÕVEN

Értem a szitut. Meglátjuk.
Annyit még a bejárásról, hogy: Czeberna-völgy. Vagy te ott is feltekersz? :-)

200 felettire meg úgy tudom, hogy neked van egy "kispubi köröd". ;-)
Amúgy az a kör szerintem a Tour-on is simán beférne egy szakasznak.

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

Szombaton beleférne egy 35terepen, de vasárnap aszfalton kéne 200felett... BÕVEN

T. Én most jöttem,mentem egy laza 670km-t!!!! kicsi nap kicsi viz!!!! De a gumik üzemi hõfokon nagyon jól tapadtak a magyar aszfalthoz!!!!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Gyuri jól megírta a dolgokat! Nagyon eredményes volt a továbbképzés - minden téren. A kollégák (az ország többi részérõl) már teljesen meg is szokták, hogy mi mindíg visszük a bicajainkat.
Alapvetõen a villányi részre a végletek a jellemzõek. Az egyik falu tisztára olyan, mintha Burgenland-ban lennénk, a másik meg... inkább hagyjuk.
Kerékpározás szempontjából csak a fõutak durvák - onnan menekültünk is - a mellékutak nagyon barátságosak.

Egy órája értem Gödre bicajjal. Nagyon komoly szél volt és persze szembõl fújt. Palotásnak lefelé hajtani kellett, hogy haladjak is. Szerencsére nem bosszantott fel, nem hagytam magam. A végére még a láncom is kiszáradt.
A hétvégén megint nem leszek Salgótarjánban, így sajnos nem tudok segítkezni az erdei munkában. Jövõ héten talán otthon leszek és akkor megszervezem a Karancs-Medves 35 bejárást. Majd beírom ide is a paramétereket.

Transporter!
Írtam neked privit Kohász ügyben!

Hátszelet!

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás
hát tegnap még a ragasztózás de mára meggondoltam magam ugyhogy inkább túristaszalámizunk:D
Vettem neked lepcsit es,
laskaszüröt, tepsiszettet,
de te ezt nem értékelted,
mert Csengõ Zolival megcsaltál!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Ragasztószallagozást vagy a túristaszalámi gyártást?

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás
Pistának inkább a Bike and Beer tetszene:D:D amugy T! nyáron majd megtennéd??:D
Vettem neked lepcsit es,
laskaszüröt, tepsiszettet,
de te ezt nem értékelted,
mert Csengõ Zolival megcsaltál!