Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Én régóta szeretnék valamilyen állatot:)Magam mellé, de Anyukám szerint nálam nagyobb állat nincsen, és nem biztos, hogy megférnénk:) Vizsla nincs???

Sok jó állat kis helyen is megfér. Vagymi.:) Vizsla az nincs sajnos.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Kisgyufa,mi lett a pyxis team vázzal?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás
hmmm milyen jóidõnk lessz...:chin:
Vettem neked lepcsit es,
laskaszüröt, tepsiszettet,
de te ezt nem értékelted,
mert Csengõ Zolival megcsaltál!

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

Én régóta szeretnék valamilyen állatot:)Magam mellé, de Anyukám szerint nálam nagyobb állat nincsen, és nem biztos, hogy megférnénk:) Vizsla nincs???

DOKTOR úr!!!!!!!! Ott van Csontos L olyan alakja van mint a vizslának,csendes gondolom szobatiszta!!!!! csak meg kell gyõzni hogy 4 kézlább közlekedjen!!!!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Ha valaki szeretne belõlük szóljon mielõbb!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
:hitme: hehe
PITYU. Eszembejutott geccc. RallySportChallenge. XBox only

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
ez 3 külön élõlény Té állat:D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Ez milyen Alien gecc:wtf:???

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Ha valaki szeretne belõlük szóljon mielõbb!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Jelentem megvan a sportorvosim:) Hát, a májam kicsit nagyobb még a kelleténél, de mióta leálltam a piáról, lassan az is rendezõdik:afro: szal má csak biciklizni kéne...

jelentem postázva is lett... :)
a májad... :D:D:D

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Jelentem megvan a sportorvosim:) Hát, a májam kicsit nagyobb még a kelleténél, de mióta leálltam a piáról, lassan az is rendezõdik:afro: szal má csak biciklizni kéne...

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
+oldják

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Nem tudnám elviselni, hogy a 9.9essel 2körön kapjak egyet:(

csak egy kör a hobby szerintem!!! :)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Nem tudnám elviselni, hogy a 9.9essel 2körön kapjak egyet:(

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Jelentem rég nem látott létszámban, 15 licences versenyzõvel veszünk részt vasárnap az elsõ XCO MK futamon Szlovákgyarmaton. Egyébiránt lesz hobby futam is, ugyhogy a nem licenceseknek is lesz lehetõségük indulni vasárnap!!!
Akit érdekel a hobby dolog jelezzen holnap (csütörtök) estig!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Gubi fõgenszter. Õ tanította a matekot, és 4edik év végén mindenkinek kötelezõ volt a kisérettségi. Ezt 15pontosra írtam, ami hát kurv@ nagy egyes. Végül is átengedett, de nem volt valami boldog.
Aztán rá pár hétre meglepõdött, mert a rendes érettségim 4 pont híjján 5ös lett. Lehet nem is voltam olyan nagyon hülye:wtf:?

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Hol kell a Pécskõn tolni ? Meg fõleg lefelé ?

Köszi Bálna a kiegészítést, de alapvetõen már a fakivágások elõtt is tolni kellett (nekem)- ha egyre gondolunk.

Szóval a dolog azért vált szükségessé, mert - egyedi jelleggel - idén a KM túrák rajt/célja Tóstrandon lesz. Így a túra elejérõl kimarad az ún. "gerincút" ill. a vége nem a sípályán vezet le, hanem a Pécs-kõ sziklától Pécskõpuszta felé a piros háromszög jelzésen vezet lefelé. Ez egyrészt iszonyat meredek, másrészt út sincs, csak a végén.
Persze egy volt dh-s lehet, hogy le tud menni rajta. :-)

Guboláék megkértek rá, hogy mérjem le az új útvonalakat, így nem akarom kikerülni ezt a részt sem.

Hátszelet!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Pécskõpusztánál ugy termelik a fát, hogy legyen ott túristajelzéssel ellátott út, tök mindegy, mindenfelé vannak döntve a fák, de fõleg a kisebb levágott ágak az akadályok, amiken nemhogy tekerni nem lehet keresztül, de kb másfél hete még a vállamon véve is alig találtam olyan "ösvényt" ahol áttudtam jutni a kb 50-60m-es szakaszon...
Szerintem erre gondolt Gabi.

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

Tolós szakaszok: Czeberna-völgybõl felfelé, Pécskõrõl lefelé.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Bár még itt vagyok egy darabig Gödön, de azért kezd kialakulni a hétvégi bejárás.

Tehát, akit érdekel!
2008.04.19. (szombat)

Indulás: Toyota Kakuk 7.30 (Ez a tényleges indulást jelzi, nem a gyülekezést.)

Útvonal: Tóstrand - Phsz - Kercseg - S+ - Czeberna-völgy - S - Karancs-csúcs - S - Somoskõújfalu - aszfalt - Somoskõ vára - P - Petõfi sétány - P Eresztvény - P, S, PL - Salgó vára - S - Medves-fennsík - S - Rónabánya - S - Szilvás-kõ alatt - S - Szilváskõpuszta - S - Három-határ - S - Inászó - S és aszfalt - Pécs-kõ - Phsz - Pécskõpuszta - P - Ponyi-puszta - jelzetlen - Tóstrand

A bukovinkai tanösvényen nem mehetünk fel, így marad az aszfalt, viszont az itt elveszett táv és szint be lesz hozva az inászói aszfalton.

Tolós szakaszok: Czeberna-völgybõl felfelé, Pécskõrõl lefelé.
Várható teljesítési idõ: 4 - 5 óra.

A teljesítõk jogosultak lesznek a 2008-as Karancs-Medves teljesítménytúra elismerésének átvételére is.

Elõzetes jelentkezés nem szükséges.