Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Indította
Bálna
, 2005. október 11. 20:15
Írta 2008. április 26. - 03:29
Írta 2008. április 25. - 20:05
Gabes sarasnak tûnik a biciklim??
Vettem neked lepcsit es,
laskaszüröt, tepsiszettet,
de te ezt nem értékelted,
mert Csengõ Zolival megcsaltál!
Írta 2008. április 25. - 07:24
Gabes! HOL látod???
Figyelmetlen voltam. Rájöttem, hogy az a bicaj a képen Kisgyufáé!
Itatás dologhoz nem tudok hozzászólni - nem szoktam ugye versenyezni - de az mindenképpen dícsérendõ, ha valaki ebben segít a másiknak.
Nálam ez - mióta léteznek a tartályos hátizsákok - egyszerûen megoldott szitu. Még így is volt már - nem egy - olyan túrám, ahol a 3 liter is kevés lett.
Írta 2008. április 25. - 00:02
Írta 2008. április 24. - 22:09
Írta 2008. április 24. - 21:12
Írta 2008. április 24. - 20:52
Írta 2008. április 24. - 20:07
Vasárnap nem Galya lesz, hanem gallyra megyünk Járdánháza után a "falon".
Amúgy talán túl van lihegve ez az itatás probléma. Nem vagyunk mi csecsemõk. Pl. tavaly a Mátrakörön 75 km-es távon nem kaptunk frissítést, magunknak kellett megoldani.
Amúgy talán túl van lihegve ez az itatás probléma. Nem vagyunk mi csecsemõk. Pl. tavaly a Mátrakörön 75 km-es távon nem kaptunk frissítést, magunknak kellett megoldani.
Hívnak a hegyek!
Írta 2008. április 24. - 19:53
Írta 2008. április 24. - 19:50
Gabes! HOL látod???T-works!
Ez a kép a bringádról a szombati sárdagasztás után készült?
Ami meg az itatást illeti. (most durvát fogok írni) Egy 100km-es Kínok Kínja, vagy egy Turul kupa alatt ki ad az országútisoknak frissítést??? Há' hol nem sz@rom le akkor??? Van 7decis kulacs, betesz kettõt oszt szevasz.
Írta 2008. április 24. - 12:29
Mondott vki ilyet,Pista?Szerintem nem...
Nándi írta, csak Pista nem jól szúrta be mint idézet. És akármi legyen a fényképeken, az a tény, hogy a középtávú futam alatt kb 4-5 ember volt az itató zónában, míg a teljes elit futam alatt is minimum ketten, Pista és Zsuzsi voltak a tûzõ napon egyetlen zokszó nélkül... Innentõl az hogy ki mennyi sört ivott tárgytalan, mivel mindenki normálisan eltudta végezni a feladatát mellette, és semmi probléma nem volt...
Írta 2008. április 24. - 09:22
Írta 2008. április 24. - 07:50
Mondott vki ilyet,Pista?Szerintem nem.Ez egy kis közösség a fórumon belül,nem hinném,hogy bárki is "eláztatja" itt a másikat.Most már mégjobban igaza van Kiss Ferinek, hogy a sörözés megy az itatás helyett...
Minden flottul történt szerintem.Azután ki miként "szórakoztatta" magát az a saját szuverén joga Egyébként mennyire erõsek azok a szlovák sörök?(nekem egy üveg elég lett volna a padlóhoz szerintem )
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. április 24. - 07:44
Egyszerû pálya: Salgóbánya parkoló - Sasok rétjéig a széles úton - Sasok rétjén jobbra be a párhuzamos útra, visszafordulás - Párhuzamos úton vissza a parkolóhoz. ebbõl egy illetve kettõ a "nagyobb kicsiknek" de majd még kiderül aznap reggel a körszám.
Kolléga: Köszi!
Írta 2008. április 24. - 07:13
Hú baz izé Lost ,itatás,sör az tényleg kemény lehetett...
A viszhangokról meg annyi,hogyha olyan emberek szájából jön, akik 2-3 évente felbukkannak, azután eltûnnek /pl.motorozni/, akkor azzal nem kell foglalkozni,mert ezek inkább irigyek, mint hozzáértõk!!!!!!!
A viszhangokról meg annyi,hogyha olyan emberek szájából jön, akik 2-3 évente felbukkannak, azután eltûnnek /pl.motorozni/, akkor azzal nem kell foglalkozni,mert ezek inkább irigyek, mint hozzáértõk!!!!!!!
Írta 2008. április 24. - 07:13
Írta 2008. április 23. - 23:21
Nem poennak szantam. Csak szerettem volna elkerulni, h teves nezet alakuljon ki a "tobbiekrol".
Tudod, the others a LOSTbol:-)
Tudod, the others a LOSTbol:-)
Írta 2008. április 23. - 21:57
Ugyan ki merne megjegyzéseket tenni a NAGY MESTERnek!:no:Ugyhogy ovatosan a megjegyzesekkel:-)
Írta 2008. április 23. - 21:37
verseny után volt a kép témája és az itatással semmi gond nemvolt...
Vettem neked lepcsit es,
Írta 2008. április 23. - 20:44
Most már mégjobban igaza van Kiss Ferinek, hogy a sörözés megy az itatás helyett...
Lehet hogy en ittam meg a legtobb sort, de vagy 3 oran at ultem a tuzo napon az itatozonaban, 2 kerekkel meg egy rakas kulaccsal. Minden korben elvegeztem amit kellett a sorozes mellett+Ferivel is beszelgettem egy jot az elite futam alatt!
Ugyhogy ovatosan a megjegyzesekkel:-)
Es mellettem sokan masok.
Azt a resztvevo versenyzok neveben irom.
Lehet hogy en ittam meg a legtobb sort, de vagy 3 oran at ultem a tuzo napon az itatozonaban, 2 kerekkel meg egy rakas kulaccsal. Minden korben elvegeztem amit kellett a sorozes mellett+Ferivel is beszelgettem egy jot az elite futam alatt!
Ugyhogy ovatosan a megjegyzesekkel:-)
Es mellettem sokan masok.
Azt a resztvevo versenyzok neveben irom.