Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Brigi és Zoli fáradtságra hivatkozva a szálláson maradt aludni (szombat 21:00 :)). Lényeg, hogy tényleg kipihenhették magukat...

:bananasex

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Lászlók Zsolti ritkán szól, de akkor jót! :)
Részemrõl ez a hétvége a top-ok közé tartozik! Mostanság szaporodnak az ilyenek, a Kohász-kék is ilyen volt nemrég... :)
Szóval miért is...
-Mert jó eredmények születtek, és én ugy látom, hogy ennél még lesznek jobbak is, szerintem jó úton halad a klub xco-s része!
-Jó volt a társaság, akár a mi buszunkat tekintjük az utazás alatt, akár azokat az órákat amikor együtt volt az egész csapat! (Csak Lászlók Zsolti nem kellett volna, de mindegy, elviseltem valahogy Õt is... :D:D)
-Szerintem megint csapatként mutattuk meg magunkat, gördülékenyen ment az egész hétvége, egyetlen történésnél nem volt teljes a csapat, a szombati vacsoránál. Brigi és Zoli fáradtságra hivatkozva a szálláson maradt aludni (szombat 21:00 :)). Lényeg, hogy tényleg kipihenhették magukat, mert Zolinak idén elõször gondtalan versenye volt, meg is mutatta, hogy bizony ott lohol a Juhász-Lukács duó mögött közvetlen. Brigi is szépen haladt, amíg defektet nem kapott, dehát arról nem Õ tehetett, ez most igy alakult, inkább itt mint az EB-n, errõl ha jól emlékszem Gergõ is tudna mesélni...
Szóval nagyon jó hétvége volt, én már nagyon várom a június 1-ei Pilis kupát, szerintem legalább ennyire jó lesz, mint ez volt!
Köszönet mindenkinek, és gratula a csapatnak!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Kiscsaj halad. Rengeteg KÜLFÖLDI versenykilométer, jól átgondolt és nagyszerûen kivitelezett edzésmunka, helyes táplálkozás. Ezaz, mismás...

Azaz! Meg támogatás lóvékajapija,meg háttér más dolga nemnagyonvan. De ezt Õ elérte valahogy valaki. És ez a lényeg semmimás! Úgy kellene azt csinálni sokan mások. Hajrá!!!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Rejtély számomra, hogy a B. Barbi hogyan tud csukott szájjal tekerni olyan helyeken is ahol én már úgy kapkodom a levegõt mint egy gõzmozdony

Kiscsaj halad. Rengeteg KÜLFÖLDI versenykilométer, jól átgondolt és nagyszerûen kivitelezett edzésmunka, helyes táplálkozás. Ezaz, mismás...

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Szerintem is jól sikerült ez a pünkösdi hétvége. Bár nekem a pálya annyira nem tetszett azért csak sikerült gond nélkül teljesíteni. Rejtély számomra, hogy a B. Barbi hogyan tud csukott szájjal tekerni olyan helyeken is ahol én már úgy kapkodom a levegõt mint egy gõzmozdony (lehet azért mert rajta egy lukkal több van:) ). És jöjjemek a nap legjei:
- legnagyobb meglepetés lehetett volna: Gerispeci (vagyis most Gerimeri) ha nem szakad el a lánca úgy elverte volna a mezõnyt mint a b..i a f....t! Úgy ment mint egy á.......áááááááááááááá!!! Szóval haladt rendesen.
- leghõsiesebb teljesítmény: Verebélyi Zsolti mûtött lábbal is végig nyomta becsülettel.
- legszerencsétlenebb: Kovács "Sohaneegyéltízórautánforrópizzát" Norbert. No comment. Még sört se ivott szegény hazafelé!!!
- legkívánósabb: Bálna a "meki" új reklám arca. Õ a száz potya szendvics helyett inkább a hamburgert választotta (pedig a szenya is volt annyira "meleg kaja" mint a buger mivel reggeltõl a napon aszalódott!:zupa:
- leghalkabban szurkoló: Lilla alias Bálnáné.
Na és a nap poénja: a rendõrök terenyén este tíz után:lol1: -"lejár a zöldkártya 15.-én!!!" Bruhaha.

Briganti

Briganti

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Semmi baj Gergõ... erre a hétre is jó lesz az edzésterv:)
Kemény versenyen vagyunk túl... remek tarjáni eredmények, grat. nekik :bananadan
És igen... a szurkolás jól fog jönni...minden magyarnak, egy durva, köves, meredek pálya, csütörtökön indulunk... jók legyetek:wyjezdzam
:air: Brigi

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

A városiról a tudósítás : www.nogradtv.hu (május)

Rájöttem én is:afro: miután szombaton indulásnál Brigi ott volt a busznál:) le is b@sztam, h én meg úgy írtam az edzéstervet, hogy a múlt 7végén lesz a verseny!
Mindenkinek gratulálok a tegnapi magyar kupához!!!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Hát a hegyi nem is a felhajtásról szólt soha sem. Aki megnyeri, az a király és kész.
Amúgy ma terepen riogattam a túristákat, volt vagy 200millió szerte a környezõ csúcsokon:krol: Mióta eltört a nyergem Rubikán, azóta valami bennem is eltört. :cry: 45ezer legalább volt benne, és rossz, hogy nincs többé. Nagyon hozzámnõtt, hiányzik...

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Nekem felemás volt a napom. Maga a bicajozás nagyon jó volt, lementem Sirokra, aztán onnan Kékesre. Hanem ott fennt semmi jele, hogy OB van. Se célvonal, célkapu vagy felhajtás. Alig voltunk vagy 8-an, akik a befutóra vártunk. A versenyzõknek az autókat kellett kerülgetni stb. Nem csoda, ha sehol nincs a magyar kerékpársport - tisztelet egy-két fehér hollónak. A mi városi bajnokságunk színvonalasabb volt, a Tarján kupáról nem is beszélve.
Hívnak a hegyek! :D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Nagyon színvonalas volt az Országos Találkozó tegnapi megnyitója. Még a Szlovák Turista Klub elnöke is ideutazott Pozsonyból, mert országukat érintõ túrák is vannak a programban. Nagyon jó fej ember!

Ma megvolt a kerékpáros jelzések bejárásának "nyitótúrája". Remek idõben, remek útviszonyok között. Öröm volt ennyi emberrel találkozni az erdõben. Tényleg ezren vannak. ;-)
Nem voltak beszólások, akadályozások, hanem jó kedv és bíztatás. Szóval lehet ezt békésen is csinálni egymás mellett, gyalogosok és bringások.

A sokszori figyelmeztetés ellenére azért páran próbáltak bringával is indulni a teljesítménytúrákon. :-(

Hétfõn újabb teljesítési lehetõség!

Hátszelet!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Megnéztük! Naon fájín! :)

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Pfffffffffffffffffffff:wallbange

2008. május 10. 17 óra

00 perc :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
:krol:

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Geri mester ! Az EB a jövõ héten lesz... Hosszú volt a tegnap este ?:afro: :)

Sziasztok!
Szorítsunk ma Briginek, Európabajnokságon indul!
Kéhek mindenkit, hogy együtt ihányítsuk gondohatainkat Bhiginek, és kihátsa mindenki egyszehhe: hajhá Bhigi!!! Üdv, Uri Geller
Hány óha van? Mûködj!

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Hajrá, Brigi!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Sziasztok!
Szorítsunk ma Briginek, Európabajnokságon indul!
Kéhek mindenkit, hogy együtt ihányítsuk gondohatainkat Bhiginek, és kihátsa mindenki egyszehhe: hajhá Bhigi!!! Üdv, Uri Geller
Hány óha van? Mûködj!

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Pfffffffffffffffffffff:wallbange

2008. május 10. 17 óra

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Három helyen néztem, mindenhol 05.10.

Szerintem 17.00. de ahogy gondolod:-)))))))

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
A pnívó sajtófelelõse szerint is szombat 17h. Most kaptam. De tényleg elég mulatságos a dolog...