Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2008. május 21. - 19:44
Írta 2008. május 21. - 18:35
Írta 2008. május 21. - 11:07
"Álmos voltam, elsõ gyorsasági, elsõ lassító, zuhansz lefelé ott 5-ben, 4, fék... kéne hogy legyen...":kupa_smie :cool2:
Írta 2008. május 20. - 21:39
Írta 2008. május 20. - 18:14
Írta 2008. május 20. - 10:21
Írta 2008. május 20. - 10:04
Tehát ez nem konkurencia akar lenni. :-)
http://www.x-iont.hu...inja/index.html
Nagyon fotogének a Salgótarjáni HKE versenyzõi.
Gratula Nekik!
Itt pedig a jövõ hétfõi Giro hegyi idõfutam terepe.
http://www.kronplatz...igebiet/webcam/
Szöveg nélkül...
Írta 2008. május 18. - 23:37
Azt mondta, csak akkor, ha feltétlen kell.
És milyen gyakran kell?
Szinte minden nap
Van egy pont, amitõl nem lehet gyorsabban futni a 100at, vagy felmenni a Ventoux-ra. De mindenkinek az a pont kell, mert abban van a szponzor meg a nézettség.
Írta 2008. május 18. - 22:11
igaz...Igen, tudom. Csak engem elkeserít, hogy vannak orvosok, akik erre kaphatóak, meg vígan mûködik a fekete piac, ahol be tudod szerezni. A nagy kérdés az, hogy vajon mekkora teljesítményre képes az emberi szervezet tisztán, doppingok nélkül. Már bõven 10mp alatt futják a 100m-t, úgy mennek fel az Alpok 10% fölötti emelkedõin, mintha motor hajtaná õket... de mennyire képes az emberi szervezet, 5 év múlva 7mp alatt futják majd a 100-at dopping nélkül??? Szerintem lassacskán elérjük az ember genetikailag meghatározott határait. És ezt tudják a sportolók is, sajnos... a siker, a PÉNZ meg aztán nagy úr, tehát doppinghoz nyúlnak, tisztelet a kivételnek...
Amikor Jerome Chiotti bevalotta, hogy úgy lett Világbajnok, hogy doppingolt 1996-ban, és megkérdezték tõle, hogy miért, akkor ezt válaszolta: "Mert úgy éreztem, hogy napi 6-8 órás edzésmunka mellett is olyan mintha gépek ellen versenyeztem volna, megtettem mindent, odafigyeltem a kajálásra, pihenésre, mindenre, és mégis legyõztek, ekkor nyúltam tiltott szerekhez..." Elgondolkodtató az élsport...
Írta 2008. május 18. - 21:54
te is tudod h mindent be lehet szerezni még itthon is...
Igen, tudom. Csak engem elkeserít, hogy vannak orvosok, akik erre kaphatóak, meg vígan mûködik a fekete piac, ahol be tudod szerezni. A nagy kérdés az, hogy vajon mekkora teljesítményre képes az emberi szervezet tisztán, doppingok nélkül. Már bõven 10mp alatt futják a 100m-t, úgy mennek fel az Alpok 10% fölötti emelkedõin, mintha motor hajtaná õket... de mennyire képes az emberi szervezet, 5 év múlva 7mp alatt futják majd a 100-at dopping nélkül??? Szerintem lassacskán elérjük az ember genetikailag meghatározott határait. És ezt tudják a sportolók is, sajnos... a siker, a PÉNZ meg aztán nagy úr, tehát doppinghoz nyúlnak, tisztelet a kivételnek...
Amikor Jerome Chiotti bevalotta, hogy úgy lett Világbajnok, hogy doppingolt 1996-ban, és megkérdezték tõle, hogy miért, akkor ezt válaszolta: "Mert úgy éreztem, hogy napi 6-8 órás edzésmunka mellett is olyan mintha gépek ellen versenyeztem volna, megtettem mindent, odafigyeltem a kajálásra, pihenésre, mindenre, és mégis legyõztek, ekkor nyúltam tiltott szerekhez..." Elgondolkodtató az élsport...
Írta 2008. május 18. - 19:14
De ha nagyon durva kell akkor Jager v Becher:-)
Gratula a resztvevoknek, nem irigylem oket. De en sem tetlenkedtem, nyomtunk az asszonnyal a Matraba 6 orat, terepen. Ja, bicajjal...
No, meg a NPeti fele torkoly paleszt sem szabad kihagyni a doppinglistarol.
Mondjuk az mindig visszafele sul el, nem haladuki tole meg gyalog sem. Igaz, nagy mertekben meg nem probaltam.
Írta 2008. május 18. - 18:59
Be lehet szerezni, de miért kell bevenni? Akkor az már nem te vagy, hanem a vegyszerek.te is tudod h mindent be lehet szerezni még itthon is...
Szerintemlegalábbis.
Írta 2008. május 18. - 18:50
te is tudod h mindent be lehet szerezni még itthon is...A Salbutamol hörgõ tágító asztmásoknak, már ha emlékezetem nem csal, de hogy a picsába lehet rendelni neten keresztül, mikor vényköteles? Petacchi meg biztos asztmás volt, vagy legalábbis van egy orvosa, aki felírta neki, vagy valamelyik fuldokló családtagtól elcsórta:mad:
Írta 2008. május 18. - 18:40
http://www.velo.hu/i...ul=hir&kod=3434
http://www.pirulapat...0030724/adatlap
Guten tag faszikáim:wtf:
A Salbutamol hörgõ tágító asztmásoknak, már ha emlékezetem nem csal, de hogy a picsába lehet rendelni neten keresztül, mikor vényköteles? Petacchi meg biztos asztmás volt, vagy legalábbis van egy orvosa, aki felírta neki, vagy valamelyik fuldokló családtagtól elcsórta:mad:
Írta 2008. május 18. - 18:24
Esztergom városából lassú rajt. 3adik kilométernél az elsõ bukás, széles útra kiérve kb 6nál a második. A felzárkózás felemásra sikerült, 95%on is csak a második csoportig sikerült. Elég sokáig együtt mentünk sokan Tarjániak, P, PZoli, Csonti, DesCa meg én. Fokozatosan cserélõdtek a pozíciók, volt mikor Csonti volt elõttem egy sorral, mert dobtam egy üreset... hát inkább, minthogy leszakadjon a lánc. Onnan elég eseménytelen volt az utazás, bár az út helyenkét olyan minõségû volt, hogy fellazult a fejcsapágy. Hozzátartozik, arra felé elég hepe-hupás az út, szóval minden dombon ereszd el a hajam.
Esztergomba visszaérve a bazilikánál támadtuk meg az emelkedõt, akkor Csonti és PZoli volt a csoportomban. Az elsõ dombon volt egy pofavizit, szétnéztünk hogy a sorból kiben mennyi maradt. A bukásból maradtak még hátra erõsebbek is, úgy gondoltam 3-5helyen érhetek fel, ami sikerült is. Fiatal postásos srác... fff gecc:wtf: úgy otthagyott minket mint a sz@rt... elég demoralizáló volt. Aztán Renának puktányos lett a kereke, DesCa meg leordított egy 100éves öreget egy 200éves Skodával a Dunába, de errõl bõvebben majd inkább õk.
Ha jól tudom valahol a 22.helyen értem be, 3óra10körül, 34es átlag Lehetett volna sokkal jobb is ha az elején nem kerülök másfél km hátrányba, de rosszabb is, ha beletörik a fejem az aszfaltba.
Írta 2008. május 18. - 18:07
Ahhhh! Nem siettem! Csak szabályosan! Fõleg mostanság. A feltûnõség meg nem biztos hogy elõny!
ZÉRÓ TOLERANCIA!!! Ez csak a fogyasztásomon látszik lement 9.1 re!!! sosem volt ennyi...... Álmositó igy menni!!!!
Írta 2008. május 17. - 21:13
Írta 2008. május 17. - 16:02
Gyurma0414 tegnap engem követtél(ponyvás mörci) Szécsénytõl Tarjánig! :brum:
akkor azé volt ism a verda segge!!!! csak lassan mentél és sokan jöttek szembe képtelen voltam elrugni neki szécsényi uton ott már bekormolodott a kipuff!!!!! de jó nyomtad.......lakott ter 60km/h utána meg agyig nyomtad!!!!!!! valami felirat lehetne hátul olyan mint mócsány zs nak!!!!!
Írta 2008. május 17. - 14:42
Eladó a Bringám! A kereket már eladtam, a váz nem eladó. A használt cuccok mellett van egy zsír új noir carbon hajtómûvem. érd.: rolbike@citromail.hu vagy 06202328404
Üdvözlet