hogyan tovább T?!?!?!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Started by
Bálna
, 2005. October 11. 20:15
Posted 2008. June 02. - 20:33
Vettem neked lepcsit es,
laskaszüröt, tepsiszettet,
de te ezt nem értékelted,
mert Csengõ Zolival megcsaltál!
laskaszüröt, tepsiszettet,
de te ezt nem értékelted,
mert Csengõ Zolival megcsaltál!
Posted 2008. June 02. - 11:46
Neem, Suttyó, nem nem:krol: Nagy dobásra készülök, a János vitéz átiratára. Bemelegítésképp ezt fityusz:
Tüzesen süt le a nyári nap sugára
Az ég tetejérõl egy ES kerék-párra
Felesleges dolog sütnie oly nagyon
A fékfelületnek úgy is nagy melege vagyon
He? He?
Tüzesen süt le a nyári nap sugára
Az ég tetejérõl egy ES kerék-párra
Felesleges dolog sütnie oly nagyon
A fékfelületnek úgy is nagy melege vagyon
He? He?
Posted 2008. June 02. - 09:22
Ojjj! Nagyon baba volt a tennapi verseny, pláne Pista hazafelé:afro:
"Hátulról, nem foglalkozol semmivel, legcsodálatosabb érzés a világon!"
:lol1:
"Hátulról, nem foglalkozol semmivel, legcsodálatosabb érzés a világon!"
:lol1:
Posted 2008. June 02. - 08:47
Mivan? Mindeki kidõlt?
Én szedek itt egyedül Béres-cseppet???
Napok óta semmi hozzávetés a fórumon...
Én szedek itt egyedül Béres-cseppet???
Napok óta semmi hozzávetés a fórumon...
Posted 2008. May 29. - 21:45
Posted 2008. May 29. - 09:23
[quote name='FRIZ 22']Vagy 800 kép szilvásról.
http://www.mtbpics.extra.hu/
Érdemes végignézni, szinte mindegyik képen SHKE tag.
Leszedtem a tarjáni érdekeltségû képeket, itt van a boltban akinek kell.
Leszedtem a tarjáni érdekeltségû képeket, itt van a boltban akinek kell.
Posted 2008. May 28. - 20:46
Vagy 800 kép szilvásról.
Pár ízelõ:
Pityu
http://www.mtbpics.e...es/image30.html
Fõ nyomozó úr
http://www.mtbpics.e...es/image60.html
Tarjáni tömeg:
http://www.mtbpics.e...es/image90.html
Bálna:
http://www.mtbpics.e...s/image559.html
Szabi:
http://www.mtbpics.e...s/image491.html
Tomi:
http://www.mtbpics.e...s/image107.html
Pár ízelõ:
Pityu
http://www.mtbpics.e...es/image30.html
Fõ nyomozó úr
http://www.mtbpics.e...es/image60.html
Tarjáni tömeg:
http://www.mtbpics.e...es/image90.html
Bálna:
http://www.mtbpics.e...s/image559.html
Szabi:
http://www.mtbpics.e...s/image491.html
Tomi:
http://www.mtbpics.e...s/image107.html
Posted 2008. May 28. - 17:37
Benne vagyok a TV-ben?
Én még nem láttam a Giró közvetítést, de állítólag többn felismertek. Azért nagy dolog Bettini, Contador, Ricco stb. lehelletét és szemkontaktusát élvezni. Már ha láttak õk valmit is közben ezen a rettenetes emelkedõn. Van sok fotó és néhány vieó, össze lehetne hozni egy sörözéses élménybeszámolót. A maratonosoknak sok gratula. Szeretem én is a maratonokat, most túrában volt részem. A legkeményebb (már a Giro idõfutam utolsó 5 km-t kivéve, ahol tolnom is kellett): Hochstein csúcs, táv 13 km, szint 1300 m, az utolsó 6 km-en nincs 10 % alatti emelkedõ. 35-28-al igen csak megkínlódtam, de sikerült kihajtani, igaz kis pihenõkkel. De elõzõ nap kb. 3 km-t kelett menni 15 %-os emelkedõn. Hatalmas élmények voltak.
Én még nem láttam a Giró közvetítést, de állítólag többn felismertek. Azért nagy dolog Bettini, Contador, Ricco stb. lehelletét és szemkontaktusát élvezni. Már ha láttak õk valmit is közben ezen a rettenetes emelkedõn. Van sok fotó és néhány vieó, össze lehetne hozni egy sörözéses élménybeszámolót. A maratonosoknak sok gratula. Szeretem én is a maratonokat, most túrában volt részem. A legkeményebb (már a Giro idõfutam utolsó 5 km-t kivéve, ahol tolnom is kellett): Hochstein csúcs, táv 13 km, szint 1300 m, az utolsó 6 km-en nincs 10 % alatti emelkedõ. 35-28-al igen csak megkínlódtam, de sikerült kihajtani, igaz kis pihenõkkel. De elõzõ nap kb. 3 km-t kelett menni 15 %-os emelkedõn. Hatalmas élmények voltak.
Hívnak a hegyek!
Posted 2008. May 28. - 13:03
Hehehehehe!
Szép termés! Három emberre is sok.
Egy év alatt nem iszok meg ennyit. Sajnos...
Szép termés! Három emberre is sok.
Egy év alatt nem iszok meg ennyit. Sajnos...
Posted 2008. May 27. - 23:14
Igy van Pesta, védd meg magad, helyesebben kérd ki magadnak!:beer::bananadanA sok ures sorospohar mogott csak Suttyot & Adamelacit lattam. Azert ez mindent elarul. Engem meg elaztat mindenki, oszt ott se voltam:-)
Posted 2008. May 27. - 22:39
ÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!
Benne vok a bringatvben!
Elõttem van a sok söröspohár oszt Pesta itta a javát!
Benne vok a bringatvben!
Elõttem van a sok söröspohár oszt Pesta itta a javát!
Posted 2008. May 27. - 22:32
A sok ures sorospohar mogott csak Suttyot & Adamelacit lattam. Azert ez mindent elarul. Engem meg elaztat mindenki, oszt ott se voltam:-)
Posted 2008. May 27. - 19:25
Posted 2008. May 27. - 19:20
Hát én is összefoglalnám pár mondatban ezt a szép vasárnapot!
Az elõttem szólókkal ellentétben én még(vagy már) nem vagyok olyan eszement,hogy hosszún induljak.
Kiütött rendesen a közép is!
Viszont rosszabbra számítottam magamtól....
A rajt után a betonyonn nagyon jól ment,nem éreztem fáradtságot,olyannyira, hogy az elsõ frissítõnél +sem álltam.Bálnával és Verebélyi Zsoltival elõzgettük egymást, aztán szétszakadoztunk. Zsóci jól látta a helyzetet, mert Deli Anett mögötti pihenésem TUDATOSNAK nevezhetõ! Mire fölértem az Ördög-oldalon és a sípálya tetejére teljesen kész voltam!
Full extra eléhezés!!!
ott pótoltam a veszteséget és gázt neki Mondtam Koós Brigantinak és kettesben lejtõztünk! Lassan Brigi elmaradt és onnantól egyedül nyomattam a verdának.Aztán Illés Gergõ volt pár kilométeren a z utitársam többszöris. de õ még fiatal jobban bírja tõlem!
Egy idõ után arra kezdtemfigyelni, hogy a lábgörcsölést elkerüljem .Szerencsére sikerült!!!!!!!
Vártam már az utolsó lejtõt mertkicsit sok volt már nekem!!!
A 2008as évben összesen megtett 474 kilométebõl 70 ez a nap volt!
Szép, Ügyes, Klasszikus!
Node jó volt nagyon! A banda még mindig páratlan!
Irány a Dunamarci!
Mellesleg kb.50edik lettem és 4:20 köröl volt az idõm
Ja és végig azt énekeltem, hogy:
"SZALAI ÉVA TEVAGY A MINDENEM,
GUMICUKOR VAGYOK A TENYEREDEN...."
Az elõttem szólókkal ellentétben én még(vagy már) nem vagyok olyan eszement,hogy hosszún induljak.
Kiütött rendesen a közép is!
Viszont rosszabbra számítottam magamtól....
A rajt után a betonyonn nagyon jól ment,nem éreztem fáradtságot,olyannyira, hogy az elsõ frissítõnél +sem álltam.Bálnával és Verebélyi Zsoltival elõzgettük egymást, aztán szétszakadoztunk. Zsóci jól látta a helyzetet, mert Deli Anett mögötti pihenésem TUDATOSNAK nevezhetõ! Mire fölértem az Ördög-oldalon és a sípálya tetejére teljesen kész voltam!
Full extra eléhezés!!!
ott pótoltam a veszteséget és gázt neki Mondtam Koós Brigantinak és kettesben lejtõztünk! Lassan Brigi elmaradt és onnantól egyedül nyomattam a verdának.Aztán Illés Gergõ volt pár kilométeren a z utitársam többszöris. de õ még fiatal jobban bírja tõlem!
Egy idõ után arra kezdtemfigyelni, hogy a lábgörcsölést elkerüljem .Szerencsére sikerült!!!!!!!
Vártam már az utolsó lejtõt mertkicsit sok volt már nekem!!!
A 2008as évben összesen megtett 474 kilométebõl 70 ez a nap volt!
Szép, Ügyes, Klasszikus!
Node jó volt nagyon! A banda még mindig páratlan!
Irány a Dunamarci!
Mellesleg kb.50edik lettem és 4:20 köröl volt az idõm
Ja és végig azt énekeltem, hogy:
"SZALAI ÉVA TEVAGY A MINDENEM,
GUMICUKOR VAGYOK A TENYEREDEN...."
Posted 2008. May 27. - 16:11
7 óra nyeregben, kemény. Országúton, ha magányoskodok egy 230as körön - a végére mindig megbánom hogy elindultam.
Ilyenkor kell megnézni azt a South Parkot (elsõ sorozat 5.rész) mikor génsebészkedtek a srácok. Abban volt, mikor meglátogatták Mefigyisztót... sajttal keresztezett mókus, 5seggû majom, 4seggû strucc, 4seggû mongúz, meg abban a részben akarták megdugatni egy disznót egy elefánttal:slonik:
Ilyenkor kell megnézni azt a South Parkot (elsõ sorozat 5.rész) mikor génsebészkedtek a srácok. Abban volt, mikor meglátogatták Mefigyisztót... sajttal keresztezett mókus, 5seggû majom, 4seggû strucc, 4seggû mongúz, meg abban a részben akarták megdugatni egy disznót egy elefánttal:slonik:
Posted 2008. May 27. - 11:45
Én is gratula mindenkinek, meg kösz a drakulációkat.
Jó volt ez a Szilvásmarci! Egy versenymentes év után már nagyon vártam, hogy végre versenyezhessek. Fogalmam sem volt, hogy hogy fog menni, készültem rá, mentem sok hosszút tavasszal, bíztam benne, hogy jó lesz. Úgy éreztem, hogy az allóképesség megvan, de az erõvel sehogy nem állok, vagyis szép nyugodtan tudok menni akármennyit. A következõ taktikával indultam el: 80% fölé nem engedem kb 70km-ig, a Mész-völgyet már megnyomom 85%-on (ez hazai pálya), aztán Szarvaskõtõl a dagonyásban ami kifér a csövön végig. Frissítõknél alaposan kajálni, eléhezést elkerülni.
A rajt után az aszfalton sikerült is visszafogni magam, régebben itt mindig elkapott a hév, aminek aztán meglett a böjtje késõbb. Most tartottam a 80%-t, mentek is el mellettem a sárgák. Aztán mikor lefordultunk a meredek ösvényre, onnan már borult is a terv, nyomni kellett, hogy el ne dõljek és tudjam kerülgetni a bénázókat. Az elsõ hosszú lejtõ nagyon jól sikerült, sokmindenkit elhagytam. Csodálkoztam is mert sosem voltam jó lejtõzõ, de úgy látszik itt a mezõny végén ez is elég, még notelóval is. A villára kaptam is a megjegyzéseket egész nap, a lejtõk után (többiek: „Merevvel???Nem ráz???” én: „Igen.Nem”). Közben egy döccenõn (ahol akkorát döccentem egy vízelvezetõ árkon, hogy majd leestem) leszakadt a nyeregtáskám. No akkor milegyen, zsebek tele vannak, táskában pótgumi, szerszámok, vinni kell. Szerencsére mindig akad nálam néhány húzózár, úgyhogy sikerült visszaerõsíteni a nyereg alá. Persze akit addig a meredeken lefele elhagytam az ott mind visszaelõzött. Mindegy, kezdõdik az Ördög-oldal, ott úgyis begyûjtöm õket. Kb úgy is lett, nagyon jól haladtam a meredeken, végig 85% alatt voltam, gumi nagyon jól kapaszkodott, tolni csak a legvégén kellett kb 30 m-t (télleg görcsölt, ha toltam, pontosabban le és felszálláskor a combhajlító izmom). Még a meredek rész elõtt elhagytam Bálnát (nem volt túl jó színben), egy másik SHKE-s srácot, aztán a meredeken Lászlók Zsoltit és Suttyót.
A bánkúti frissítõnél alaposan megebédeltem, a sajtosrúd nagyon jólesett, de ettem mindent, amit találtam. Itt megint sokan visszaelõztek. Ez egész nap így volt, én módszeresen táplálkoztam a frissítõknél, a többiek meg megelõztek. Mindegy, enni kell, nem érünk rá kapkodni. Bánkúton visszaelõzött Zsóci is, akivel aztán a következõ emelkedõn megint találkoztunk. A nyugodt tempót sikerült tartani, a Jávorkúti ragadós részen egész jól haladtam, itt már kezdtek bosszantani a sárgák. Nem tudtam hogy hol válik el a középtáv, nagyon vártam már, hogy elkanyarodjanak.
Aztán hosszú lejtõ Felsõtárkányig. Innen borult a taktika, a lejtõ végére elfáradtam, nyomtam egy csokit meg egy banánt aztán nyomás fel a dózer úton, de itt már a 80% is kínlódás volt. Basszus, féltáv, 4 óra menetidõ, és kipurcantam. Közben a bicaj is elkezdett recsegni-ropogni, ahogy száradt meg rajta a sár és kezdett elmúlni a kenés. Itt páran el is mentek mellettem. Jött a Mész-völgy, ahol már forszírozni akartam, no abból az lett, hogy 80%-on legkönnyebb áttétellel felvonszoltam magam. A recsegés meg fokozódott, tanakodtam, hogy megálljak-e kenni, de nem mertem, mert nagyon szarul esett volna elindulni. Hüllllyeség volt, meg kellett volna állni, a pihenõ is jó tett volna, meg tán jobban is ment volna a bicaj megkenve felfele. No mindegy, felkínlódtam, aztán a Kálmánhegyi út elején megálltam olajozni.
A lejtõn érdekes módon magamhoz tértem. A fordítónál, ahol az erdészeti útról jobbra fordult a pálya az erdõbe, azért nagy volt a kísértés, hogy hazaguruljak, onnan kb 4km-re lakunk és várt a rántotthús, rizibizivel, ubisali... Valahogy sikerült nem hazamenni, jött Szarvaskõ, frissítõ, táplákozás. A patak idén nem volt gáz. Pár meredek mászás, már nagyon fájt, nagyon nem haladtam, aztán a legtetején megláttam magam elõtt két kollégát. Ezek szerint õk sem haladtak, ez feldobott. Mértem az idõt, 3p elõnyük volt. Az semmi! Elkaplak, hahó! De elõbb be kellett nyomni egy Balatonszelet, mert úgy éreztem, eléhezek. Az elsõ kolléga meglett a Bél-kõ alatt (itt volt 100km, elmorzsoltam egy könnycseppet ennek tiszteletére), a következõ a bélapátfalvi tónál. Aztán utolértem valakit a Katonasírok emelkedõjének elején még a lankás részen, eléggé húzta a belét. Ahogy elkezdtem a meredeket, láttam hogy fennt kínlódnak ketten. Hajrá! Kb 50 m-re voltam a tetejérõl, mikor a második elkedte a végsõ lejtõt. No gyí! Eddig minden lejtõn jobban mentem, mint a kollégák. Úgy is lett, kb a lejtõ felénél meglett. Aztán még hajtottam, hogy 7 órán belül beérjek, de az nem sikerül, 7:04 körül lett. Fene... Célban várt a család, gyerekek drukkoltak, az jó volt.
Pozitívum: sikerült!!! Egy év kihagyás után nem voltam biztos benne. Bicaj is faszán tette a dolgát. A végén egész jól éreztem magam (nyiván ez a nagyon lassú kezdésnek köszönhetõ).
Negatívum: > 7 óra. Ez azé sok volt. Kevesebbre számítottam. Szósöl program ki is maradt, beérkezés után némi döglés a fûben, bicajpucolás, fürdés, senkivel nem tudtam találkozni, gulyás nem jutott. Szóval a haverok-buli része a dolognak zérusra sikeredett. Még jó hogy elõtte a rajtnál fél órát álltunk Gergõvel, Suttyóval, Bálnával.
A féltávnál meghalás sem tetszett, ezt nem is értem, még jó hogy valahogy a végére összekaptam magam.
Tanulság: sokat kell erõsödni, nagyon sokat, a frissítõknél meg kevesebbet idõzni, valahogy ügyesebben táplálkozni. Bükkmarcin gyorsabb leszek!
Jó volt ez a Szilvásmarci! Egy versenymentes év után már nagyon vártam, hogy végre versenyezhessek. Fogalmam sem volt, hogy hogy fog menni, készültem rá, mentem sok hosszút tavasszal, bíztam benne, hogy jó lesz. Úgy éreztem, hogy az allóképesség megvan, de az erõvel sehogy nem állok, vagyis szép nyugodtan tudok menni akármennyit. A következõ taktikával indultam el: 80% fölé nem engedem kb 70km-ig, a Mész-völgyet már megnyomom 85%-on (ez hazai pálya), aztán Szarvaskõtõl a dagonyásban ami kifér a csövön végig. Frissítõknél alaposan kajálni, eléhezést elkerülni.
A rajt után az aszfalton sikerült is visszafogni magam, régebben itt mindig elkapott a hév, aminek aztán meglett a böjtje késõbb. Most tartottam a 80%-t, mentek is el mellettem a sárgák. Aztán mikor lefordultunk a meredek ösvényre, onnan már borult is a terv, nyomni kellett, hogy el ne dõljek és tudjam kerülgetni a bénázókat. Az elsõ hosszú lejtõ nagyon jól sikerült, sokmindenkit elhagytam. Csodálkoztam is mert sosem voltam jó lejtõzõ, de úgy látszik itt a mezõny végén ez is elég, még notelóval is. A villára kaptam is a megjegyzéseket egész nap, a lejtõk után (többiek: „Merevvel???Nem ráz???” én: „Igen.Nem”). Közben egy döccenõn (ahol akkorát döccentem egy vízelvezetõ árkon, hogy majd leestem) leszakadt a nyeregtáskám. No akkor milegyen, zsebek tele vannak, táskában pótgumi, szerszámok, vinni kell. Szerencsére mindig akad nálam néhány húzózár, úgyhogy sikerült visszaerõsíteni a nyereg alá. Persze akit addig a meredeken lefele elhagytam az ott mind visszaelõzött. Mindegy, kezdõdik az Ördög-oldal, ott úgyis begyûjtöm õket. Kb úgy is lett, nagyon jól haladtam a meredeken, végig 85% alatt voltam, gumi nagyon jól kapaszkodott, tolni csak a legvégén kellett kb 30 m-t (télleg görcsölt, ha toltam, pontosabban le és felszálláskor a combhajlító izmom). Még a meredek rész elõtt elhagytam Bálnát (nem volt túl jó színben), egy másik SHKE-s srácot, aztán a meredeken Lászlók Zsoltit és Suttyót.
A bánkúti frissítõnél alaposan megebédeltem, a sajtosrúd nagyon jólesett, de ettem mindent, amit találtam. Itt megint sokan visszaelõztek. Ez egész nap így volt, én módszeresen táplálkoztam a frissítõknél, a többiek meg megelõztek. Mindegy, enni kell, nem érünk rá kapkodni. Bánkúton visszaelõzött Zsóci is, akivel aztán a következõ emelkedõn megint találkoztunk. A nyugodt tempót sikerült tartani, a Jávorkúti ragadós részen egész jól haladtam, itt már kezdtek bosszantani a sárgák. Nem tudtam hogy hol válik el a középtáv, nagyon vártam már, hogy elkanyarodjanak.
Aztán hosszú lejtõ Felsõtárkányig. Innen borult a taktika, a lejtõ végére elfáradtam, nyomtam egy csokit meg egy banánt aztán nyomás fel a dózer úton, de itt már a 80% is kínlódás volt. Basszus, féltáv, 4 óra menetidõ, és kipurcantam. Közben a bicaj is elkezdett recsegni-ropogni, ahogy száradt meg rajta a sár és kezdett elmúlni a kenés. Itt páran el is mentek mellettem. Jött a Mész-völgy, ahol már forszírozni akartam, no abból az lett, hogy 80%-on legkönnyebb áttétellel felvonszoltam magam. A recsegés meg fokozódott, tanakodtam, hogy megálljak-e kenni, de nem mertem, mert nagyon szarul esett volna elindulni. Hüllllyeség volt, meg kellett volna állni, a pihenõ is jó tett volna, meg tán jobban is ment volna a bicaj megkenve felfele. No mindegy, felkínlódtam, aztán a Kálmánhegyi út elején megálltam olajozni.
A lejtõn érdekes módon magamhoz tértem. A fordítónál, ahol az erdészeti útról jobbra fordult a pálya az erdõbe, azért nagy volt a kísértés, hogy hazaguruljak, onnan kb 4km-re lakunk és várt a rántotthús, rizibizivel, ubisali... Valahogy sikerült nem hazamenni, jött Szarvaskõ, frissítõ, táplákozás. A patak idén nem volt gáz. Pár meredek mászás, már nagyon fájt, nagyon nem haladtam, aztán a legtetején megláttam magam elõtt két kollégát. Ezek szerint õk sem haladtak, ez feldobott. Mértem az idõt, 3p elõnyük volt. Az semmi! Elkaplak, hahó! De elõbb be kellett nyomni egy Balatonszelet, mert úgy éreztem, eléhezek. Az elsõ kolléga meglett a Bél-kõ alatt (itt volt 100km, elmorzsoltam egy könnycseppet ennek tiszteletére), a következõ a bélapátfalvi tónál. Aztán utolértem valakit a Katonasírok emelkedõjének elején még a lankás részen, eléggé húzta a belét. Ahogy elkezdtem a meredeket, láttam hogy fennt kínlódnak ketten. Hajrá! Kb 50 m-re voltam a tetejérõl, mikor a második elkedte a végsõ lejtõt. No gyí! Eddig minden lejtõn jobban mentem, mint a kollégák. Úgy is lett, kb a lejtõ felénél meglett. Aztán még hajtottam, hogy 7 órán belül beérjek, de az nem sikerül, 7:04 körül lett. Fene... Célban várt a család, gyerekek drukkoltak, az jó volt.
Pozitívum: sikerült!!! Egy év kihagyás után nem voltam biztos benne. Bicaj is faszán tette a dolgát. A végén egész jól éreztem magam (nyiván ez a nagyon lassú kezdésnek köszönhetõ).
Negatívum: > 7 óra. Ez azé sok volt. Kevesebbre számítottam. Szósöl program ki is maradt, beérkezés után némi döglés a fûben, bicajpucolás, fürdés, senkivel nem tudtam találkozni, gulyás nem jutott. Szóval a haverok-buli része a dolognak zérusra sikeredett. Még jó hogy elõtte a rajtnál fél órát álltunk Gergõvel, Suttyóval, Bálnával.
A féltávnál meghalás sem tetszett, ezt nem is értem, még jó hogy valahogy a végére összekaptam magam.
Tanulság: sokat kell erõsödni, nagyon sokat, a frissítõknél meg kevesebbet idõzni, valahogy ügyesebben táplálkozni. Bükkmarcin gyorsabb leszek!
Posted 2008. May 27. - 00:09
Huhúúú, ez a maratonozás jó bulinak láccik. Sajna a lejtõkön össze-vissza töröm magam, de eccer még úgyis visszatérek:krol:
Posted 2008. May 26. - 21:26
Még azt szeretném tudni, hogy hol volt az a nagyon veszélyes lefelé ahol a fatolvajok ellen átvágták az utat? Ez nekem valahogy kimaradt. Vagy már addigra betömõdhetett mire én odaértem???
Posted 2008. May 26. - 21:16
Köszönöm a gratulációkat és én is gratulálok mindenkinek, egészen jó eredmények születtek. Röviden a versenyrõl, ahogy én láttam:Az idõ az jó volt, de a verseny annyira nem!Megfingatott a középtáv.:badair: Gratulálok a teljesítõknek, és külön annak aki hosszún ment, az nem semmi teljesítmény!
A rajt elõtt mindig jókat lehet szórakozni elmebeteg embereken (mindig vannak, mindenütt) az egyik pl. mellettem öt perccel indulás elõtt kezdte kicserélni a fékbetétet, ami ugyan nem lehetetlen, de õ úgy kezdte, hogy lecsavarozta az egész féket...:mybad: Aztán FÁÁÁÁÁJÖÖÖÖÖÖRR! Kicsit bedugult a sor és megkellett állni pont a hangfalak elõtt, azt hittem, hogy kiszakad a dobhártyám.:peace2: Kiértünk az aszfaltra és elkezdõdött az ereszd el a hajamat. Nyomultam elõre mint akit kergetnek (késõbb kiderül, ezt nem kellett volna) és elég sok embert sikerült megelõzni. Illés Gergõ mellé keveredtem és csak csodálkoztam hogy míg én 90% feletti pulzussal kapkodom a levegõt, õ csak sóhajtozik. Haladtunk elõre szépen de az elsõ frissítõnél elvesztettük egymást. Utána ért utól Adame Laci ,akkor már éreztem ,hogy ebbõl a tempóból még baj lesz, de csak nem vettem visszább. Suttyót értem be elõtte Deli Anettel (gondolom Sutyesz nem a tájat nézte) és így haladtunk egy darabig míg be nem váltottam rettenetesbe (a fogsor és a küllõk közé) utána már nem láttam õket többé. Kb. 25-nél elkezdett görcsölni a lábam és még hol a vége? Mire a sípályák tetejére értem teljesen kész lettem. A frissítõnél kis pihi, kaja aztán tûz tovább. Utána Bálnával találkoztam aki egy csúszós lefelén hisztizett, hogy milyen szar ez a gumi meg bla-bla-bla és rendesen ordítozott az erdõben (kicsit féltem) úgyhogy jobbnak láttam lelépni mielõtt rajtam töltötte volna ki a dühét.:hitme: Aztán már csak szenvedtem. Rácz Szabi tekert el mellettem miközben én toltam, mondom neki hogy görcsöl a lábam erre õ :"nekem is ha leszállok a bicajról"! Ja?!?? Így már értem! Lassan fogytak a kilóméterek. A 70/117 elágazónál erõsen elgondolkodtam, hogy a 70-et választom de ugye nem külföldön vagyunk, hogy válogatni lehet ígyhát nyomás tovább. Vagyis húzás mert olyan lefelé következett amin markolni kellett a féket rendesen. A lábam már lejtõzéskor is görcsölt, késõbb már minden helyzetben. A legviccesebb az az volt amikor egy nagy bazi kidõlt fán kellett átjutni. Gondoltam, hogy megkerülöm, de olyan hosszú volt, hogy akkor már 118 km lett volna a táv, így muszály voltam mászni. De széles is volt! Mire feljutottam a holtpontjára a gyujtósnak, begörcsölt a lábam! Még mindig ott gubbasztanék, ha nem jön egy kollega aki készségesen áttaszajtott a másik oldalra.:buttkick: Próbáltam haladni. Kicsit lelombozott amikor egy pályabiztosító közölte: 66. vagy másfél óra hátránnyal. Hûûûûûû! Na mindegy gondoltam, majd talán jövõre jobb lesz. Aztán utólértem egy zsiráfot majd még egyett (tiszta szafari) akivel elég sokáig elõzgettük egymást, utána õ leakadt valahol. Az utolsó frissítõ után egy master 2 kenegette a láncát az út közepén, na gondoltam magamban te is megvagy. Majd elkezdõdött az utolsó emelkedõ! Elég tolós volt! Elhagyott az öreg (tolás közben!!) és elõkerült a zsiráf gyerek is. Mintha sietnének valahova. Nem baj mondom magamnak, nem egy kategória, hagy menjenek, de mikor elkezdõdött a lefelé csak motoszkált a kis:ogien: ördög, hogy meg kéne õket fogni! Még jó, hogy a végét bejártam a verseny elõtt, na lássuk! Zsiráf megvan! Nézmán az öreg!? Nagy nehezen a vasút után, de már a görcsöm nagyon kínzott! Majdnem visszaelõzött de sikerült kiszorítani (tarjáni vér) a híd elõtt. Aztán céééééél! Majdnem teljesült egy álmom is miszerint mire egyszer beérek már nincs a célban senki.Kb. egy órán keresztül :tank: és:je_pizze: . Amit a polár mutatott:6ó46p, 5700 Kcal, 104 km (ahol nagyon lassan haladok ott ugye nem mér) ami a valóságban 7ó35p, 2ó10p hátrány és 30. hely. Tisztára megérte!:whacky: Ami a lényeg a szervezés jó volt(szerintem) tanulságok vannak! Ja és nem esett! Viszont a végére én is :badair: , ma nagyon jól esett dolgozni! Mégegyszer mindenkinek gratula (hallom valaki ,valamilyen sörpusztító versenyen is jól teljesített, valami K.N. alias P.) és sok sikert a következõ versenyre. Pá!
Salzkammergut?
Posted 2008. May 26. - 17:11
Holnap indulás Giro túrára. Hétfõn (26-án) hegyi idõfutamon nézzétek az SHKE mezeket. Hátha bekerül kis csapatunk a közvetítésbe. Elõre a 2000-es hegyekre. Jelszavam most aktuális.
Megvagy (EURO SPORT LIVE 17:05) mindenki kabátban meg hosszú nadrág, Gyuribá egy szál SHKE mezben, csattogtatja a fénygépet.