Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Na mosmá téleg elég! asziszitek hoty nyugottan irkálhattok itten mindenfélét a cigányokró úty hogj nemvédimeg õköt zsenki? HÁt najon tévettek!!! én (mint albínó cigány) kikérem magamnak eztet a hangnemet meg aztat is hogyj büdösek vagyunk Szemtelenekk mek ingjenélõk! joblesz ha mehhúzzátok magatokot mermá a ti társadalmatok a kissebség és szét lesztek b...va. azbisztos hotty ha meglátom valamejikõtököt a zúton akor leszorítom a zsigámmal (ami nem lopott!!!) a zárokkba mer mindõtököt izsmerem ám! Külömbenis mijattatok szaporodunk ennyire útyhoty jobb ha vígyázkottok:rocketman

olá h. zsóci
Dériné uti ombucmen

Úgy látom túlpihented magad, kéne már egy Mátra túra megint! :D

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Na mosmá téleg elég! asziszitek hoty nyugottan irkálhattok itten mindenfélét a cigányokró úty hogj nemvédimeg õköt zsenki? HÁt najon tévettek!!! én (mint albínó cigány) kikérem magamnak eztet a hangnemet meg aztat is hogyj büdösek vagyunk Szemtelenekk mek ingjenélõk! joblesz ha mehhúzzátok magatokot mermá a ti társadalmatok a kissebség és szét lesztek b...va. azbisztos hotty ha meglátom valamejikõtököt a zúton akor leszorítom a zsigámmal (ami nem lopott!!!) a zárokkba mer mindõtököt izsmerem ám! Külömbenis mijattatok szaporodunk ennyire útyhoty jobb ha vígyázkottok:rocketman

olá h. zsóci
Dériné uti ombucmen

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Már nemtudom melyik kormány alatt volt, mikor plakátoltak meg mindent csináltak az esélyegyenlõségért, de mindegy is, mert mindig ez a vesszõparipa... Lényeg a lényeg, hogy akkor is felháborított a dolog, mikor pátoszos beszédek hangzottak tv-riportokban, miközben õk a rózsadombon laknak, és kitették ezeket a plakátokat ilyen városokba mint Salgótarján, Ózd, Putnok, stb... ahol ezek a dolgok amit leírtál mindennaposak, meg hogy megverjenek valakit heccbõl ugy hogy keze törjön és emiatt egyetemrõl kelljen kimaradnia fél évet... Jééé de ismerõs... Szerintem mára nem találsz olyat akinek a KÖZVETLEN környezetében ne lenne ilyen jellegû történet, ezekrõl az apró -mert ez még annak számít- dolgokról meg amit írtál legtöbbször már nem is tesz külön említést az ember, mert már a mindennapok részévé váltak és ez a k.rva nagy baj...

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Hogy akarjam Magának kifejezni! Hááát ma is volt egy "codálatosz" bringás élményem. Országúton tekertem Márkháza és Nagykeresztúr között teljesen szabályosan, egy kisbusz elõz azon kívül autó sehol. A jobb elsõ ablak lehúzva, az értelmiségi utas pedig le akart köpni, csak nem jött össze neki szerencsére, és még valamit magyarázott ahogy elhaladtak, azt már nem hallottam, de nem is érdekel. Kitaláljátok, hogy milyen nemzetiségû volt az illetõ? Igen! Mindenki eltalálta, cigány. Tele volt a busz, úgyhogy nagyon erõsek voltak, én meg egyedül. Ez van/volt. Lassan új topikot kell nyitni ÚJ MAGYARORSZÁG címmel, mert lehet, hogy sok lesz már itt a Tarjániban a témából. Ja, és hamarosan már nem hátszeles, hanem cigánymentes bringázást kívánunk egymásnak.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Idõfutam Bajnokság
http://www.velo.hu/i...ul=hir&kod=3548
licenc kötelezõ, szóval csak akinek van...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Nem szarkazmusból mondtam Bállynus, hogy nincs gond a tarjáni szervezéssel, mer legalábbis nekem még soha nem volt. Nincs mindenhol chip-es idõmérés, ha sok nevezõ van könnyû elszámolni egy-két embert ide-oda, de azé b@szod, legalább van eredménylista:krol:
Amúgy hozzátartozik, hogy kerékpározni mentünk, és volt mazsorett bemutató (sajnos a hölgyek elég zsengék voltak, lazán 10év fegyház) aztán volt kapu-era bemutató, meg a rajt késett egy órát. Na jólvan. Ennyi elég már...

Tudom hogy nem szarkazmusból írtad :) én viszont tisztában vagyok vele, hogy itt is becsúszik olykor-olykor egy-egy hiba, mint pl tavaly a Karancs Királyán a 35 év felettiek kategóriájában. Szerencsére azt észrevettem, és okultam belõle, hogy senkit nem szabad a közelbe engedni, amíg le nem ellenõriztem magam... :rocketman

tegnap 00:03 | Válasz | #2
sajnos a lista nem a mi hibánk, akik fel lettek kérve (profi gárda) a célfotóra és listázásra még nem adták át a listát
amint meg lesz közzé tesszik

ez ki is derült ezúttal hogy azok... (ez szarkazmus! :D:D)

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
tegnap 00:03 | Válasz | #2
sajnos a lista nem a mi hibánk, akik fel lettek kérve (profi gárda) a célfotóra és listázásra még nem adták át a listát
amint meg lesz közzé tesszik

Türelmetlen 2008. jún. 10. 18:11 | Válasz | #1
Üdv Mindenkinek!

Jó volt a hétvégi verseny, de a 17. rendezés ellenére, igen magyarosra és amatõrre sikerült a szervezés.
Több óra csúszás, hiába az elõnevezés, sorba kell állni, nincs eredmény lista, egyszerre több "szpiker" beszél, a rajthoz hasonlóan az eredményhirdetés is csúszik. Na és két nap múlva sincs lista. Remélhetõleg az legalább jó lesz, amíg megérik.
Szerencsére az idõ kegyes volt!

Ez a giant gyömrõ fórumról van
Támadás és védekezés

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Nem szarkazmusból mondtam Bállynus, hogy nincs gond a tarjáni szervezéssel, mer legalábbis nekem még soha nem volt. Nincs mindenhol chip-es idõmérés, ha sok nevezõ van könnyû elszámolni egy-két embert ide-oda, de azé b@szod, legalább van eredménylista:krol:
Amúgy hozzátartozik, hogy kerékpározni mentünk, és volt mazsorett bemutató (sajnos a hölgyek elég zsengék voltak, lazán 10év fegyház) aztán volt kapu-era bemutató, meg a rajt késett egy órát. Na jólvan. Ennyi elég már...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Elég combos sprint volt, kb 40en voltunk egy sorban. Azt mondák, két kamera is van, szóval senki ne szánkózzon a pályán a rajt-cél területen, mert két ideje lesz... hát inkább kettõ, mint egyse:krol:
A befutó, meg a pálya hibájából adódott az egész, 360m szint volt benne, gondolhatták volna hogy mezõnyhajrá lesz. Nem egy Tarján-kupás szervezés, hogy 8as legyen a kerekükbe

Nem azt mondom, hogy mi hûde milyen versenyeket rendezünk, abban is vannak hibák! De egy versenyt azért csináljak, hogy a versenyzõk eldöntsék, hogy ki a legerõsebb/legjobb és mi a köztük lévõ sorrend... Ezért vannak ezek a rendezvények szerintem...

Visszafejlõdök!

Ma végre helyreállt a gépem, gondoltam tekerek egyet a Mátrában.Bátony -Nemti-Szuha-Mogyorósorom volt a tervben oda vissza. Nemti elõtt defekt....
Gumicsere, aztán ráébredek: Nincs pumpa! Ügyes ! Volt 1 patronom, belenyomtam, de kevés volt. Idegroham.....
Telefonos segítség... A maconkai tónál értek oda segítõim.
Rövid aszfaltos túra lett a kerózásból.

Az utsó két bicózás balszerencsés volt. Majd holnap jó lesz!!!!

Van ilyen, Szilvásváradon eddig 6 versenybõl asszem kétszer értem célba... :) csak nekem nem az idõszakkal van bajom, hanem a hellyel... :D

Nembaj Suttyó menjünk ki a Tátrába néztem ki egy jó kis túrát sok kilométerrel, meg egy kis parás résszel, dehát neked a tavalyi után már nem tudok fosósat mutatni a képek alapján ezt kijelenthetem... :) Na de tényleg akarok még ebben a hónapban egy kemény, sok kilométeres túrát, június 15-el nyílnak az útvonalak!!!

Suttyó

Suttyó

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Visszafejlõdök!

Ma végre helyreállt a gépem, gondoltam tekerek egyet a Mátrában.Bátony -Nemti-Szuha-Mogyorósorom volt a tervben oda vissza. Nemti elõtt defekt....
Gumicsere, aztán ráébredek: Nincs pumpa! Ügyes ! Volt 1 patronom, belenyomtam, de kevés volt. Idegroham.....
Telefonos segítség... A maconkai tónál értek oda segítõim.
Rövid aszfaltos túra lett a kerózásból.

Az utsó két bicózás balszerencsés volt. Majd holnap jó lesz!!!!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Ez hogy van hogy a vasárnapi Giant-kupáról még mindig nincs eredménylista...? Nem tudok mi alapján cikket írni sem belõle igy, én nem tudom milyen versenyszervezõk ezek... Azért csinál versenyt, hogy legyen végeredménye, ez a legfontosabb szerintem, de lehet én látom rosszul...

Elég combos sprint volt, kb 40en voltunk egy sorban. Azt mondák, két kamera is van, szóval senki ne szánkózzon a pályán a rajt-cél területen, mert két ideje lesz... hát inkább kettõ, mint egyse:krol:
A befutó, meg a pálya hibájából adódott az egész, 360m szint volt benne, gondolhatták volna hogy mezõnyhajrá lesz. Nem egy Tarján-kupás szervezés, hogy 8as legyen a kerekükbe

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Nem bicaj téma, de érdekes:

http://www.pszfs.hu/...index.php?cat=5

Érdemes belenézni.
pl.
http://www.pszfs.hu/...album=55&pos=33
http://www.pszfs.hu/...album=55&pos=38
http://www.pszfs.hu/...album=55&pos=50

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Tudomásom szerint nincsen...

Ha nem, hát nem :)
Azért kösz a gyors választ!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
mostmár tényleg idegesít a dolog... nem mondták vasárnap, hogy ne várjatok eredménylistát mert nem lesz, vagy valami...?
május 31-én a diákolimpián Benkó Laciék mondták hogy megpróbálják kijavítani a hibákat, visszanézik videóról, kb egy hét mulva lesz eredménylista... na arról sincs azóta sem... érdekes hozzáállások azért ezek szerintem...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Üdv!

A vezetõségtõl kérdezném, hogy van-e arra bármilyen lehetõség, hogy a kisnyanyai versenyen elinduljak? (Vinni nem köll, Egerbõl mennék.)

Licenszem nincs. Nem is lesz.

Szabi

Tudomásom szerint nincsen... :( mivel csak licenccel lehet indulni, nyílt (hobbi) futam pedig nem lesz, de az nem is igazán a te világod azért Szabi... :)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Üdv!

A vezetõségtõl kérdezném, hogy van-e arra bármilyen lehetõség, hogy a kisnyanyai versenyen elinduljak? (Vinni nem köll, Egerbõl mennék.)

Licenszem nincs. Nem is lesz.

Szabi

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Ez hogy van hogy a vasárnapi Giant-kupáról még mindig nincs eredménylista...? Nem tudok mi alapján cikket írni sem belõle igy, én nem tudom milyen versenyszervezõk ezek... Azért csinál versenyt, hogy legyen végeredménye, ez a legfontosabb szerintem, de lehet én látom rosszul...

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
:):clap::bananadan
Újdonságok az idei Duna Maratonon!

- A nevezést teljesen elkülönítve külön sátorban kezeljük, így remélhetõleg nem lesz nagy sorban állás.
- A rajt beszólításnál mind a 3 táv teljesen el lesz különítve egymástól kordonokkal, nem lesz olyan tumultus, mint tavaly!
- Frissítõ állomásokon lesz sós pogácsa is, ez Szilváson is nagy sikert aratott!
- A közép és hosszú távnak: a Paprét utáni durva tolóst kiváltjuk egy tekerhetõs szakasszal.
- A Salamon toronynál lévõ veszélyes lefelét megoldjuk, lelassítjuk, biztonságossá tesszük.
- Kedvezményes VeloHelp kerékpáros biztosítás a helyszínen, bringás nyereményjáték a közönség részére is!
- Lelátót állítunk fel a befutónál.
- A közönség részére T-Mobile természetjáró túra az Apátkúti-völgybe (10 km), közben a verseny megtekintése a pályán (részvétel ingyenes, jelentkezés a helyszínen)!
- Szombat este élõ koncert meglepetés vendégekkel!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Boldog névnapot TripleB!

Nagyon köszönöm!
Nem válaszoltál az utolsó emilemre, vagy én nem kaptam meg a Tiédet?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 hozzászólás
Boldog névnapot TripleB!