Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Salgótarján
Started by
Bálna
, 2005. October 11. 20:15
Posted 2008. September 03. - 13:59

Hehehe
Lenne egy elég jó lehetõség az amerikai gyártó szettjét megvenni, és mivel az az újdonság erejével hatna a pályafutásomra, valamerre így bizonyosan elmozdítaná :krol:

Posted 2008. September 03. - 07:38

Figyeljetek pupákok: a Roubiax-ról eladom a teljes szettet, Dura h.kar, Record váltás, Skeleton fékek - 160ba, + a hírnév = 180e
No csak! Mi lesz helyette?
A hírnév bizony sokat jelent, meg az az irtózatos nyomaték, amit a 16%-os hegyi befutókon (Kemerovó) szoktál produkálni. :-))
Posted 2008. September 02. - 23:20

Figyeljetek pupákok: a Roubiax-ról eladom a teljes szettet, Dura h.kar, Record váltás, Skeleton fékek - 160ba, + a hírnév = 180e
Lenne még valami. Az új Batman film... eh, ha még láttatok szart. Egy DVD-t nem ér meg:krol:
Lenne még valami. Az új Batman film... eh, ha még láttatok szart. Egy DVD-t nem ér meg:krol:
Posted 2008. September 01. - 21:30

Posted 2008. September 01. - 20:04

Posted 2008. September 01. - 20:02

Posted 2008. September 01. - 19:23

Én is szeretném megtörni a "jútub"-os tobzódást! Ne csak a vicceseket szemléljétek hanem csináljátok is mint pl. én!
Mátra maraton! Nem tudom miért MMM? De pl. két m-et sikerült kiderítenem. Mátra marton!!! Hogy miért???! Talán mert veszélyes? Áááááá nem, alig van szintkülönbség! Tán' mert hosszú? Ááááá alig 94 km -ert kellett tekernem, nem volt csak 5 defektem. A feleségem, már a mentõket is kérdezte, hogy-" nem kellett-e menteni engem, mert szerinte már legalább 1 órája bekellett volna érkeznem"!!! Ezt az utolsó mondatot Eszter írta! Sajnos beleszerkesztett, pedig nem is kértem!
Azért jó, ha valaki figyelemmel kisér!
93- kilcsi. Ez így nem sok, de ha végig kell tekerni! Elég furcsa! Legalább is nekem.Az eleje egész érdekes volt.A legjobban tetszett a dobos a kékes elõtt!!! Tisztára transzba kerültem! Kb 3 embert elõztem meg a csúcs elött! Aztán száguldás lefelé!!! Sirály :clap: Holnap foly.köv....
Mátra maraton! Nem tudom miért MMM? De pl. két m-et sikerült kiderítenem. Mátra marton!!! Hogy miért???! Talán mert veszélyes? Áááááá nem, alig van szintkülönbség! Tán' mert hosszú? Ááááá alig 94 km -ert kellett tekernem, nem volt csak 5 defektem. A feleségem, már a mentõket is kérdezte, hogy-" nem kellett-e menteni engem, mert szerinte már legalább 1 órája bekellett volna érkeznem"!!! Ezt az utolsó mondatot Eszter írta! Sajnos beleszerkesztett, pedig nem is kértem!
Azért jó, ha valaki figyelemmel kisér!
93- kilcsi. Ez így nem sok, de ha végig kell tekerni! Elég furcsa! Legalább is nekem.Az eleje egész érdekes volt.A legjobban tetszett a dobos a kékes elõtt!!! Tisztára transzba kerültem! Kb 3 embert elõztem meg a csúcs elött! Aztán száguldás lefelé!!! Sirály :clap: Holnap foly.köv....
Posted 2008. September 01. - 16:11

Nagy a hallgatás.
Akkor én megszólalok. :-)
Gondoltam Rád vasárnap, örülök, hogy sikerült a kör.
Pénteken egyedül és kocsival mentem Gödre, így egy régen várt túrát iktattam be a Börzsönyben. Kemence érintésével Királyházáig (nem tévesztendõ össze Királyréttel) autóztam. Innen indítottam a túrát, ami nagyrészt Nógrád megyében futott és pazar csúcsokat érintett. Csóványos (939 m), Magosfa (916 m), Pogányvár (823 m), Nagy-Mána (707 m). Utóbbi egy olyan hely, amirõl a kilátás szó szerint lélegzet elállító. Ide még Rockyék is tettek annak idején egy kitérõt, amikor a "Másfél millió lépést" forgatták. Sok helyen kellett tolni is a bicajt (meredekség, sziklás út...), de engem ez abszolút nem zavar. Legalább az én esetemben jogos az SHKE logója. :-)
Megint lenyûgözött a Börzsöny és már tervezem az õszi túráimat.
Hátszelet!
Posted 2008. September 01. - 15:48

Nagy a hallgatás. Kifáradtak harcosaink a hétvégén. Szép eredmények születtek a Mátramaratonon, ahol végül is csak drukkerként voltam jelen (egy darabig). Jó volt látni a sok SHKE versenyzõt, fõleg rövid távon indultak sokan. A b.gyarmatiak is jók voltak. Azért lenyomtam a magam 110 km-es maratonját, oda-vissza. Majd levezetésként levágtam még vagy 600 m2 területen a füvet.
Hívnak a hegyek!

Posted 2008. August 30. - 21:13

Posted 2008. August 30. - 20:49

Mozgas?!
Talajtornasz bajnok is voltam...
Azt a szaltót nagyon vártam. De nem elég kemény a Jani!
Posted 2008. August 30. - 20:48

Posted 2008. August 30. - 19:07

Végre 1 jó hírVégre 6 hét után lekerült a járógép a lábamról!
Ennek örömére kipróbáltam,hogy tudok e még biciklizni és arra a következtetésre jutottam ,hogy IGEN!!!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. August 30. - 16:47

Bazzeg Pityu, mán megin lekandikameráltak?!:mexico:Mozgas?!
Talajtornasz bajnok is voltam...
Posted 2008. August 30. - 16:42

Ha Te is akkor én is!Huuu! Szabi, ez nagyon király!
Ez meg egy kis táncóra! Csak a hátsó magas szemcsis srácot hesszeljétek!

Suttyó, jó alapozást!:mexico:Majd õsszel mehetnénk a Mátrába azéé!
Posted 2008. August 30. - 14:11

Posted 2008. August 30. - 11:30

Mi az úristen történt veled?? Óvasgatom a fórumot, hogy vágjam mi van otthon, de nem tudom összerakni a képet: láncfûrész meg járógép??!?!! micsináltál már??
Ja, és EZT NÉZZÉTEK MEG:
MEGTANULNI!!
Ja, és EZT NÉZZÉTEK MEG:
MEGTANULNI!!

Posted 2008. August 30. - 11:06

Posted 2008. August 30. - 09:33

Csak a hátsó magas szemcsis srácot hesszeljétek!
Ez világszám!!!
+néztem vagy 5ször.
Beszarás!
Posted 2008. August 30. - 08:33

Nagyon OFF de ezt meg kell osszam veletek !!!
Bocs.
Huuu! Szabi, ez nagyon király!
Ez meg egy kis táncóra! Csak a hátsó magas szemcsis srácot hesszeljétek!