Noo, akkor akit érdekel, leadom, hogy is történt nagyjából az eset.
Szeptemberi naphoz képest tényleg pofátlanul meleg volt... Igazán nem esett jól a felfelé, életemben nem mentem még ilyen gyorsan Mátraházára. Közvetlen Mátrafüred után volt egy elég nagy tömegbukás. Pont a kerekem elõtt történt, de jobbra ki tudtam borítani, és egy pici lósszal fel is értem a szakadárokra. Csonti nem volt ilyen szerencsés, õ többet vesztett az, vele már csak a kör végén találkoztam. Mint írtam elég combos volt az iram, egyszer megpróbáltam kistányéron pörgetni, de éreztem hogy nem lesz jó, azonnal vissza 53ra. A Polart visszanézve 24-26km/h-val mentünk felfelé, de egy lósz alkalmával 34 is volt!!!
Lefelé szétszakadoztunk - ahogy nemkell, de megpóbáltunk 4en összeállva felérni a legelejére. 55ös tempóval mentünk a síkon, de nem tudnunk közelebb érni, jóllehet 300méter kellett volna. Akkor Recsk után megálltunk, a Biondósok jöttek mögöttünk vagy 5emberük vezetésével - ebben a csoportban volt a késõbbi legjobb helyen célba érkezõ Frics Gyuszi is. Hozzájuk csapódva felértünk végülis a bojra. Onnan kezdõdött a b@sztatás, lósz hátán lósz. Elég jó helyen kezdtem a hullámok megmászását, bár akkor már igazán nem voltam jól. Olyan érzésem volt mint a Turul kupán, ismét fáztam és úgy elfogyott az erõ, hogy a kormányt is alig tudtam fogni. A hupli végéig tartottam magam, - kb 60kmig, ott azonban dobtam egy kistányért, ahol maradt is a lánc már a kör végéig.
Onnantól elengedtem vagy 100embert (kb) jó 7-8 kisebb bojt. Elment Gyuszi, a második sorral ment PappZ, utánuk Bence.
A kör végén jött Csonti, örültem neki, legalább volt kivel beszélgetni. Azt mondta, õs is úgy járt mint én. HALÁL. A végén úgy értünk be mint a lovak - úgy rakáson, kemény csata volt a 123ik helyért:krol: Év vége van már, és bár nem így terveztem... de ez van sajnos.
Kinga hozta a formát, elsõ lett a picurok között, Rena 2odik. Nagyon sok tarjáni volt a futamon, remélem õk jobb szájízzel hagyták ott idén a Mátrát