Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
B@ssza meg eddig csak Marosra tekintettel nem írtam ki a kenyérkocsi hátára hogy KÖCSÖG BUSZSOFÕRÖK, most meg már Te is :).
Azért a baglyasi meg a zöldfa úti buszfordulóba készíts be egy olyan mészáros bárdot. sose lehessen tudni...

Juteszembe leülhetnétek tárgyalni a klub menedzsmenttel csapatbusz ügyében. Csuklóssal a kisnánai sárban :)

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Gratula Adame úrnak a vasárnapi 3. helyhez (mátra kör után!)!!!:prosze:
És látom Suttyó mester is visszatért, de azért óvatosan az UAZ-zal is!:mexico:
Bálna, sirály az "oldalad"! De hogy jut idõd mindenre???:scratchhe

Ja, és felhívom mindenki figyelmét, hogy busz sofõr lettem!!!:brum:
A helyi járatot pillázátok, ha esetleg dudál az nem rosszból van! Próbálok a sofõrök megitélésén változtatni lásd: velo.hu: BKV kontra Bicajos!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

...http://www.baalna.fw.hu/
és szokjátok meg az oldalt... ;) :D

Bizony, a jót könnyû megszokni. :-)
Szép munka!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
:krol:

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Ha már szécsényi verseny:
http://www.baalna.fw.hu/
és szokjátok meg az oldalt... ;) :D

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
Csak hogy beszélgessek egy kicsit magammal!:mexico:
http://www.nogradspo...id=308&Itemid=1

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Magammal beszélgetek itt, ha nincs reakció.

Ilyet én is szoktam Gyuri Bá!:usmiech_o(pedig krva sokan olvassák) Ez egy reakció volt, vagymi?:mexico:

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Magammal beszélgetek itt, ha nincs reakció. Ma már rendben voltam, mondom, hogy a sport sokat jelent. Sok Shke-s van a Mátrakör fotókon, magamat nem láttam.
Hívnak a hegyek! :D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Na még ez is. Egy vírus sörör végig a családon. Az assszony meg még a Mátrakörre fogta volna, de akkor õ mitõl fosott? Szerencsére edzett szerveztem eléggé ellenáll, nálam enyhe tünetek jelentkeztek, egy kis végtagi gyengeség meg hõemelkedés, enyhe hasmenés (ippeg hogy). Szombati hartárokon át túrára remélem minden ok lesz. Viissza a gyökerekhez, arccal a terep felé, most egy darabig inkább montizok, sok volt az aszfalt a utóbbi idõben.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
No, én meg azt hittem, csak én purcantam ki, nem kicsit, nagyon. Sirokig, vagy talán Verpelétig még minden oké volt. Kisnánán benyakaltam egy csomó vizet, megtöltöttem a kulacsom, de Markaz után már olyan meleg volt a víz, hogy nem sokat ért. Melegen meg legfeljebb a teát meg a kávét szeretem.
A végén egy segítõkész lélek Abasáron a kanyarban adott a kulacsba vizet, meg egy korty alkoholmentes sört. Ettõl aztán életre kaptam. Na meg lelkileg jótt tett, hogy az utolós 20 km-en volt egy helyes nõnemû kisérõm, még azt se vettem zokon, hogy végég mögöttem jött a szélárnyékban. Köszönet Nekik. Vége 282. hely, korosztály 11. (16 indulóból), de ahogy elnézem, néhányam már indulni se mertek. Vagy 60 embert megelõztem, kibirtam a végéig, végül nem olyan rossz.
Másnap a Budapest félmaratonon többen kórházba kerültek a meleg miatt.
Na ezért nem szeretek futni.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Gratulálok a Mátra-kör teljesítõinek!!!

Elkészült az elnöki beszámoló a BIG találkozóról, képekkel.
Franciául van. :-)

Dobogó-kõ kör
http://bigascensions...n/siongrie6.htm

Kékestetõ, Galyatetõ, Felsõ-Borovnyák mászásai
http://bigascensions...n/siongrie7.htm

Sitno, Skalka (Szlovákia) csúcsain
http://bigascensions...n/siongrie8.htm

Hajrá Salgótarjáni HKE!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Lassan itt a cyclo-cross szezon, így megszeretnék mindenkit örvendeztetni a Szlovák Kupa-sorozattal, a távolságok Salgótarjántól értendõek...

2008.10.04. szombat Podbrezová 120km
2008.10.12. vasárnap Spis. Teplica 160km (Poprad mellett)
2008.10.18. szombat Vrícko 170km
2008.10.25. szombat Pravenec 160km (Prievidza mellett)
2008.11.15. szombat Dolná Krupá 250km (Trnava mellett)
2008.11.16. vasárnap Kremnica 120km
2008.11.23. vasárnap Trnava 240km
2008.11.29. szombat Zelenec 235km (Trnava mellett)
2008.12.13. szombat Krupina 110km
2008.12.14. vasárnap Prievidza 150km

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Noo, akkor akit érdekel, leadom, hogy is történt nagyjából az eset.
Szeptemberi naphoz képest tényleg pofátlanul meleg volt... Igazán nem esett jól a felfelé, életemben nem mentem még ilyen gyorsan Mátraházára. Közvetlen Mátrafüred után volt egy elég nagy tömegbukás. Pont a kerekem elõtt történt, de jobbra ki tudtam borítani, és egy pici lósszal fel is értem a szakadárokra. Csonti nem volt ilyen szerencsés, õ többet vesztett az, vele már csak a kör végén találkoztam. Mint írtam elég combos volt az iram, egyszer megpróbáltam kistányéron pörgetni, de éreztem hogy nem lesz jó, azonnal vissza 53ra. A Polart visszanézve 24-26km/h-val mentünk felfelé, de egy lósz alkalmával 34 is volt!!!
Lefelé szétszakadoztunk - ahogy nemkell, de megpóbáltunk 4en összeállva felérni a legelejére. 55ös tempóval mentünk a síkon, de nem tudnunk közelebb érni, jóllehet 300méter kellett volna. Akkor Recsk után megálltunk, a Biondósok jöttek mögöttünk vagy 5emberük vezetésével - ebben a csoportban volt a késõbbi legjobb helyen célba érkezõ Frics Gyuszi is. Hozzájuk csapódva felértünk végülis a bojra. Onnan kezdõdött a b@sztatás, lósz hátán lósz. Elég jó helyen kezdtem a hullámok megmászását, bár akkor már igazán nem voltam jól. Olyan érzésem volt mint a Turul kupán, ismét fáztam és úgy elfogyott az erõ, hogy a kormányt is alig tudtam fogni. A hupli végéig tartottam magam, - kb 60kmig, ott azonban dobtam egy kistányért, ahol maradt is a lánc már a kör végéig.
Onnantól elengedtem vagy 100embert (kb) jó 7-8 kisebb bojt. Elment Gyuszi, a második sorral ment PappZ, utánuk Bence.
A kör végén jött Csonti, örültem neki, legalább volt kivel beszélgetni. Azt mondta, õs is úgy járt mint én. HALÁL. A végén úgy értünk be mint a lovak - úgy rakáson, kemény csata volt a 123ik helyért:krol: Év vége van már, és bár nem így terveztem... de ez van sajnos.
Kinga hozta a formát, elsõ lett a picurok között, Rena 2odik. Nagyon sok tarjáni volt a futamon, remélem õk jobb szájízzel hagyták ott idén a Mátrát :)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Hogy én se maradjak le, boldog szülinapot.
A mai Mátrakör nagyon kemény volt, bicajoztam már melegben, de ennek a vége túlélõ show volt.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Köszönöm mindenkinek, aki valamilyen formában, így vagy úgy megemlékezett az idõ(m) múlásáról... :) :jabol:

Suttyó

Suttyó

vendég

• fórumtag
  • 80 posts

'sakkor mki ismételje utánam:
Boldooooog születésnapooooot,Báááááálna :)
:impra::impreziar:mmraise:

Így van!

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

ahoj

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Ha erre figyeltem volna, akkor meghúztam volna a füled. Ma meg beleírtam volna a Neked írt mailbe.:-)
Boldog Szülinapot Bálna!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy