Eszembe jutott valami : Zerge hagyott nálunk a boltban egy Garmin GPS-t, amit a kerékpár kormányára lehet rögzíteni. Kölcsön tudom adni bárkinek, elmegy vele bringázni, s az útvonalat fel lehet tölteni a trackabee.com oldalra (magyar), ahol túrafeltültõ verseny folyik. A szeptember végi karancs, salgó, medves környéki bringázást már Zerge fel is töltötte.
Szóval nézzétek meg, akinek van kedve elkérheti tõlem a GPS-t (most Bálnánál van).
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Salgótarján
Started by
Bálna
, 2005. October 11. 20:15
Posted 2008. October 09. - 19:31

Posted 2008. October 09. - 07:00

Fakukac!
Ma beviszek egy küldeményt a Velosportba. Ha lesz idõd, akkor légy szives vedd magadhoz és alkalomadtán add oda Zergének. Õ tud róla.
Köszi!
Ma beviszek egy küldeményt a Velosportba. Ha lesz idõd, akkor légy szives vedd magadhoz és alkalomadtán add oda Zergének. Õ tud róla.
Köszi!
Posted 2008. October 08. - 20:44

Gyurma! Ha érdekel 3500 Huf/tábla.(méret:2440x1220x4mm)
köszi szépen szerintem érdekel megkereslek maholnap csak érjek vissza emberi idõben
Posted 2008. October 07. - 22:56

Posted 2008. October 07. - 06:17

Posted 2008. October 06. - 22:58

Rena,boldog névnapot!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. October 04. - 20:52

Az SHKE mindenhol ott van !!!
Ma Bálnával Szlovákiában gensztereltünk ,Podbrezován ,cyclocross versenyen. Nekem nagyon tetszett ,annak ellenére, hogy egész nap szakadt az esõ és kicsit nehezen találtuk meg a versenyt. Számomra más negatívum nem volt, nem ért minket "incidens" sem, lehet azért mert engem pl. lengyelnek néztek.
Nevezésnél nem kellett fizetnünk egy kanyit se (ezt nem értettem) de végül is nem kaptunk semmit. Csak rajtszámot. Én feketét mert "öreg" vagyok (master) ezért 30 percet kellet tekerni, Bálna mivel õ "szebb" pirosat kapott ,ezért egy óra dagonya járt. Aztán elmentünk pályát járni gyalog, mert már nem fértünk bele az edzésidõbe, de jobb is volt így, legalább nem lettünk nyakig sarasak a verseny elõtt. A pálya fele egy volt focipályán kanyargott a másik fele pedig egy domboldalon. Nem volt vészes, de a feleségem (Etó) látott kettétört bukóval sétáló versenyzõt!
Masterben kb 10-en indultunk + juniorok meg vagy két csaj. Ez volt a 13 órás rajt. A versenyt nagyon élveztem, bár a polárom néhol 100%-os pulzust is mutatott, nem estem el és nem lettem utolsó sem (hogy hányadik azt sajnos még nem sikerült kideríteni). Összességében elégedett vagyok a teljesítményemmel (ami kb. a béka segge alatt van) viszont ez Bálnáról nem mondható el. Szegény defektet kapott és kiállt, de ha még betolja a bicajt a célba ,akkor kiszólították volna õt mint lekörözöttet és értékelhetõ lenne az eredménye így viszont "DNS" vagy mi. Pedig 9 euró ütötte volna a markát mivel ez C 2-es minõsítésû nemzetközi verseny volt amin elõre megszabott pénzdíjjak vannak és belefért volna az elsõ 25-be. Sajnos nem így lett, talán majd máskor.
Cyclocrossozzatok mert jó buli és szorgos népünk gyõzni fog!!!
(egyébként fényévekkel vagyunk lemaradva, ebben is)
Ma Bálnával Szlovákiában gensztereltünk ,Podbrezován ,cyclocross versenyen. Nekem nagyon tetszett ,annak ellenére, hogy egész nap szakadt az esõ és kicsit nehezen találtuk meg a versenyt. Számomra más negatívum nem volt, nem ért minket "incidens" sem, lehet azért mert engem pl. lengyelnek néztek.
Nevezésnél nem kellett fizetnünk egy kanyit se (ezt nem értettem) de végül is nem kaptunk semmit. Csak rajtszámot. Én feketét mert "öreg" vagyok (master) ezért 30 percet kellet tekerni, Bálna mivel õ "szebb" pirosat kapott ,ezért egy óra dagonya járt. Aztán elmentünk pályát járni gyalog, mert már nem fértünk bele az edzésidõbe, de jobb is volt így, legalább nem lettünk nyakig sarasak a verseny elõtt. A pálya fele egy volt focipályán kanyargott a másik fele pedig egy domboldalon. Nem volt vészes, de a feleségem (Etó) látott kettétört bukóval sétáló versenyzõt!
Masterben kb 10-en indultunk + juniorok meg vagy két csaj. Ez volt a 13 órás rajt. A versenyt nagyon élveztem, bár a polárom néhol 100%-os pulzust is mutatott, nem estem el és nem lettem utolsó sem (hogy hányadik azt sajnos még nem sikerült kideríteni). Összességében elégedett vagyok a teljesítményemmel (ami kb. a béka segge alatt van) viszont ez Bálnáról nem mondható el. Szegény defektet kapott és kiállt, de ha még betolja a bicajt a célba ,akkor kiszólították volna õt mint lekörözöttet és értékelhetõ lenne az eredménye így viszont "DNS" vagy mi. Pedig 9 euró ütötte volna a markát mivel ez C 2-es minõsítésû nemzetközi verseny volt amin elõre megszabott pénzdíjjak vannak és belefért volna az elsõ 25-be. Sajnos nem így lett, talán majd máskor.
Cyclocrossozzatok mert jó buli és szorgos népünk gyõzni fog!!!
(egyébként fényévekkel vagyunk lemaradva, ebben is)
Posted 2008. October 04. - 20:40

Posted 2008. October 04. - 19:24

Milyen a pálya állapota? Lesz sár?:mexico:
Hát ma egész nap esett, valószínûleg lesz sár, de a Dolinkában talán nem annyira vészes... Kaja lesz, Zeusz fõz, sört vettem, mi kell még ? Gyertek minnél többen, ha nem is indultok, legyünk sokan ! :cheers:
Posted 2008. October 04. - 12:20

Mivel már a Gorkijon jártam, az idõsek otthona nem lehet.
Tegnap nagyon jó volt a terep, a mai esõ miatt biztos lesz saras rész.
Kívánok nektek holnapra szép idõt.
Tegnap nagyon jó volt a terep, a mai esõ miatt biztos lesz saras rész.
Kívánok nektek holnapra szép idõt.
Hívnak a hegyek!

Posted 2008. October 04. - 11:27

Posted 2008. October 04. - 09:21

A SZOT szálló melyik ? Az mszp pénztáros által épített családi ház ? Vagy a baglyasi öregek otthona ?
Posted 2008. October 03. - 20:32

Biztos jó volt a Börzsönyi kék túra.
Tényleg nagyon jól éreztük magunkat.
Amikor már túl voltunk a sokadik emelkedõn és éppen egy újabbat másztunk meg nyelvet lógatva, akkor bejött a kék jelzés mellé a piros is. Errõl eszembe jutott, hogy jövõre terveznek erre a jelzésre is egy mozgalmat. Ekkor a következõ párbeszéd zajlott le.
Én - Jövõre szeretettel várlak benneteket majd a "Börzsönyi Piros-túrára" is.
Ispán Pisti - Jól van, de én cross motorral jövök. :-))
Jó az a kör Gyuri! Az elejét nem ismerem, ott jól fog jönni a helyismereted.
Posted 2008. October 03. - 19:03

Biztos jó volt a Börzsönyi kék túra. Ma sikerült egy 40 km-es kört egyik kedvenc terepemen menni. Útvonal: Baglyasalja végén a temetõ felõl terep, végig a gerincen Etes felett majd ráfordulva a zöld és sárga jelzésre tovább Gorkij felé, itt épülõ új SZOT szálló megtekintése, tovább a Rózsafa úton a sárgán fel a kazári útra (Sástó tetõ), tovább Somlyó körút (Kota felé), Pécskõ majd Dolinka, utána Gedõc, Tóstrand, aszfalton haza. A Rózsafa utáni meredeken pár tíz méter leszámítva végig hajtottam, ajánlom mindenkinek, elég kemény terep, de nagyon látványos. Sár alig volt. Elõzetes egyeztetéssel túravezetést vállalok, mert terepismeret nem árt.
Hívnak a hegyek!

Posted 2008. October 03. - 13:54

Jelentem, a Salgótarjáni HKE három tagja teljesítette a "Börzsönyi-kék" útvonalát.
Ragaszkodtunk a kiírt útvonalhaz, így szigorúan csak a jelzéseken mentünk. Nem tántorítottak el a patakátkelések, a sár és a bozót sem. Szerencsére ezek nem voltak túlságosan hosszú szakaszok. Bár már voltak ismerõs részek számomra, azért ekkora tereptúrát még nem csináltam korábban a Börzsönyben. A mozgalom még nagyon friss, hiszen júliusban volt az avatótúrája, de a szervezõk nagyon kézségesek voltak és megengedték a bicajos teljesítést is.
Külön elismerés Sominak, aki több mint 50 km-t ment végig, félig szétnyílt felnivel és - ezzel összefüggésben - hátsó fék nélkül.
Néhány adat a túráról.
Táv: 70 km
Szint: 2000 m
Vázlatos útvonal: Diósjenõ - Drégelyvár - Bernecebaráti - Kemence - Bányahegy - Nagybörzsöny - Nagy-Koppány - Szob
Aszfalt/terep aránya: 10/90
Akit esetleg érdekel a túra, az érdeklõdhet nálam vagy a www.bthe.hu oldalon is.
Jó versengést a VB futamra és a Hungaroringre is!
Hátszelet!
Ragaszkodtunk a kiírt útvonalhaz, így szigorúan csak a jelzéseken mentünk. Nem tántorítottak el a patakátkelések, a sár és a bozót sem. Szerencsére ezek nem voltak túlságosan hosszú szakaszok. Bár már voltak ismerõs részek számomra, azért ekkora tereptúrát még nem csináltam korábban a Börzsönyben. A mozgalom még nagyon friss, hiszen júliusban volt az avatótúrája, de a szervezõk nagyon kézségesek voltak és megengedték a bicajos teljesítést is.
Külön elismerés Sominak, aki több mint 50 km-t ment végig, félig szétnyílt felnivel és - ezzel összefüggésben - hátsó fék nélkül.
Néhány adat a túráról.
Táv: 70 km
Szint: 2000 m
Vázlatos útvonal: Diósjenõ - Drégelyvár - Bernecebaráti - Kemence - Bányahegy - Nagybörzsöny - Nagy-Koppány - Szob
Aszfalt/terep aránya: 10/90
Akit esetleg érdekel a túra, az érdeklõdhet nálam vagy a www.bthe.hu oldalon is.
Jó versengést a VB futamra és a Hungaroringre is!
Hátszelet!
Posted 2008. October 02. - 20:14

Kösz az infót. De hogy találtál rá, az rejtély. Igaz, itt a google meg többi keresõ. Megy valaki egyébként erre a versenyre? (Hungaroring)
5-én sajnos családi elfoglaltság miat nem tudok menni a Vb-re. Hajrá mindenki!
5-én sajnos családi elfoglaltság miat nem tudok menni a Vb-re. Hajrá mindenki!
Hívnak a hegyek!

Posted 2008. October 02. - 08:28

De hova tûnt a Go fast kupa? Eltûnt a honlapról a Hungaroringen rendezenedõ verseny, talán nem is lesz? Ki tud róla? Wanted! 1000 VV (vatikáni valuta)
http://www.markakupa...garoringen/150/
a lap aljan van a kiiras
Posted 2008. October 02. - 08:02

De hova tûnt a Go fast kupa? Eltûnt a honlapról a Hungaroringen rendezenedõ verseny, talán nem is lesz? Ki tud róla? Wanted! 1000 VV (vatikáni valuta)
Hívnak a hegyek!

Posted 2008. September 30. - 20:57

Posted 2008. September 30. - 20:56