Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Én is gratulálok az Országutisoknak de jövõre már 130kg-os leszek igy van esélyem olyan versenyeken ahol sok az aszfaltos lejtõ ha emelkedik................akkor meg majd lessz valami!!!!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Azért ez már elképesztõ, hogy az amatõr sportban is ilyen sumálkolás van. Amúgy nekem ezek a klubtársaim igenis profik. Idejüket és energiájukat nem kímélve vettek részt a versenyeken, aztán meg valami "felsõbb" érdek miatt nem kapják meg, amit a pályán elértek. Fáj valakinek, hogy ilyen "kis" vidéki klub vinné el a pálmát, ráadásul montis. Mint írtam, nekem aztán mindegy a mûfaj, országúti, montainbike, túra, verseny, még mondjuk nem triáloztam meg bmx-eztem, meg az igazi downhill is elmaradt. De azért xc-ben is lehet lejtõzni, meg repesztettem már 84 km/h-val (aszfalton). Ez már megint egy tipikus magyar történet. Mindenesetre ne hagyjuk annyiban, minden követ mozgassunk meg az igazság érdekében.
Utóirat: az igazi Gyuri bá én vagyok, legalább is a "helyi" Gyuri bá.
Amúgy fejet hajtok Szuromi "Gyuri bá" teljesítménye elõtt.
Hát ez van, mi már csak ilyen bácsik vagyunk, a múlt kövületei.
Hívnak a hegyek! :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Nagy gratuláció az országútisoknak!:cool2:

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Akkor már többen vagyunk, ezennel én is elküldtem egy "hivatalos" levelet, bár én még azt az ígéretet kaptam -mikor Bence problémája kapcsán beszéltem az egyik "vezetõvel"- hogy a pontokat újraszámolják, azért gondoltam -balgán- hogy megvárom amíg felkerül a honlapra. A mi pontjaink egyértelmûen a legjobb négy versenyzõnk pontjai, az elsõé és harmadikénak viszont köze nincs a legjobb ötük eredményéhez... a leveletket ide nem fogom felrakni, de szerintem kinyomtatom és elolvasható lesz a tagok számára, a Bence dolga is elég sok kérdést felvetõ történet volt, de sajnos szélmalomharcnak volt csak elég egy-egy email... Remélem ebben nem az lesz, itt nem tudnak azért lepattintani egyszerûen, mert ott vannak a pontok és kész.

Mindennek ellenére, volt róla szó, hogy csatlakozzunk ehhez a sorozathoz, de ezek után részemrõl úgy gondolom nem szeretnék ezek közé az emberek (és egy-két verseny is ide tartozik) közé tartozni...

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Most számolgattuk mi is Bálnával, de sehogy nem jött ki semmi... Hány ember számít év végén, a kiírásban 3, de az sem adja ki a pontokat, szóval tényleg érdekes... Biztos megvolt elõre, kit kell kihozni gyõztesnek...

A szabalyzat szerint a 3 legtobb pontot elert versenyzo.
Rena irt emailt nekik, mire egy honap mulva valaszoltak.
Azt irtak, h a tavalyi szabalyzat maradt fenn a honlapon,bocs. Elkerulte a figyelmuket az ez evi szabalyzat kozzetetele. Iden a top 5 versenyzo szamit bele a pontozasba.
Ezt azert meg mindig nem vagom, mert akkor is mi gyujtottuk a legtobb pontot!
Most megint irt nekik, talan egy honap mulva kapunk valaszt is.
De sztem Nandinak igaza van. Nehogyma egy montis egyesulet nyerje az orszagutiak versenyet! Ez van

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Most számolgattuk mi is Bálnával, de sehogy nem jött ki semmi... Hány ember számít év végén, a kiírásban 3, de az sem adja ki a pontokat, szóval tényleg érdekes... Biztos megvolt elõre, kit kell kihozni gyõztesnek...

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Amatõr Kupa Országúti kerékpáros versenysorozat 2008
csapat végeredmény
1 BSMC FILUTÁS KE 766
2 SALGÓTARJÁN HKE 727
3 GIANT-GYÖMRÕ 605

4 BAKONY BIKE KE 573
5 PAPÍR KUTYÁK 560
6 KOMMUNA ORG 440
7 ELTE 432

:cheers:

Gratulalok en is minden egyes resztvevonek!

A dolog szepseghibaja,h az AKESZ igen sajatos pontszamitast hasznal, amit nem tudok kovetni, igy leszorultunk a dobogo legfelso fokarol a masodokra.
Onmagaban ez szep eredmeny lenne, de miert szopatnak a masodik hellyel, ha nekunk van a legtobb pontszamunk?!

http://www.freeweb.hu/akesz/index.php

Mindenki utanajathat, nem kell csak egy szamologep, meg elolvasni a "szabalyok" menupontot. Az osszetett eredmenylistak fennt vannak, nem tudom, h jottek ki ezek a szamok.

Lehet, nem volt szamologep a kozelben...

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Gartulálok a kiváló eredményhez az országúti szekciónak, mint tiszteletbeli országútis, amúgy mindegy, hol megyek bringás (csak guruljon).

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Ha esetleg mindenképpen készültök külföldi maratonokra, akkor ajánlom figyelmetekbe ezt az oldalt.
http://www.radmarath...rmine/index.php

Itt megvannak az MTB és országúti maratonok ill. a hegyi felfutók is.
Ha már ismertétek, akkor bocs.

Folyamatosan töltik fel a 2009-es adatokat.

Hátszelet!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

csapat végeredmény
1 BSMC FILUTÁS KE 766
2 SALGÓTARJÁN HKE 727
3 GIANT-GYÖMRÕ 605

Ehhez igazán gratulálok!
Óriási munkát végeztetek!!!

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
csapat végeredmény
1 BSMC FILUTÁS KE 766
2 SALGÓTARJÁN HKE 727
3 GIANT-GYÖMRÕ 605

4 BAKONY BIKE KE 573
5 PAPÍR KUTYÁK 560
6 KOMMUNA ORG 440
7 ELTE 432

:cheers:

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
ÁÁÁ fasszza

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Üdv a fórumon mjanos!:mexico:

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Az alagutat vállalom. A leghangulatosabb vagy 40db temetõbe való üveg vagy mûanyag mécses lenne, kétoldalt végigpakolva, csak pont annyi, hogy kijelölje a haladási útvonalat, de sok fényt azért ne adjon. Mind valami leszállópálya a sötétben. Az alagút elején meg kiírnánk „ne szállj leeee, nem repülõtér”

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
Bálna ! Kicsit nyugatabra azon a bizonyos versenyen egy agregátról táplált lámpával oldották meg ezt a problémát . Igaz a biztonság érdekében kell mellé egy ember . Nem csak azért ha elromlik legyen ott valaki aki intézkedik , hanem azért is hogy a verseny végén már ne csak lámpa legyen ott hanem az agregát is meglegyen. Az agregátot és a lámpát én megoldom a felügyelet a te dolgod.

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
Nándi ! úgy gondolom mûködik !
Briganti! ... Megyünk !

Briganti

Briganti

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
áááá de jó lesz, fellelkesültem :bananadan , megnéztem a Südtiroli maratont, ez egy jó programm lehet jövõre Salzkammergut helyett, köszi az ötletet :)
:air: Brigi

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Például bicajos lámpák sorával adnánk kis hangulatvilágítást. Az alagút felett, balra a "szikláson" felfelé, az se egy rossz nyomvonal, de az lefelé is technikás, jókat lehet ugratni.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Volt tervben 2005-ben is, ki tudja, lehet megoldjuk, én is gondoltam már rá hogy jó lenne. Nekem a fáklya jutott eszembe, csak ebben a remek vilgában ahol mindenki perel mindenkit mindenért, nem lenne jó ha valaki beleesen a "tûzbe" vagy valami, de biztosan van megfelelõ megoldás.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Remélem az alagút benne lesz, gyér fényû mécsesekkel megvilágítva?:)

Alagút nélkül nem OB az OB.

Minek mécses? :D