Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

Nándi, remélem sikerült már a GPS készüléken rögzíteni az adatokat. Ha letöltöd, küld már el nekem a letöltött adatokat. Ez is egy jó útvonal, sok szinntel, kevés aszfalttal, nagyrészt a jelzett bringás úton. Ha sikerül letölteni, a részles útvonal leírást elküldöm, ha érdekel.

Ja, megkaptam a GPS-t, letöltöttem az adatokat, egyenlõre a gépen van, majd valamit csinálok vele, aztán átküldöm. Bár még nem mélyedtem bele, hogy lehet a trackabee-re feltölteni, de majd utána nézek.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Nándi, remélem sikerült már a GPS készüléken rögzíteni az adatokat. Ha letöltöd, küld már el nekem a letöltött adatokat. Ez is egy jó útvonal, sok szinntel, kevés aszfalttal, nagyrészt a jelzett bringás úton. Ha sikerül letölteni, a részles útvonal leírást elküldöm, ha érdekel.
Hívnak a hegyek! :D

rejszi

rejszi

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Sziasztok!!!
Hétvégén Szlovák cyclocross a közelben!!!

Kiírás:
http://www.zpsport.s...ie_Pravenec.pdf

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Jajj te laci te hallod-e gyere má akárhová!!! EZ KURVA JÓ VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

szét nevettem a sebemet (áááááuuu)

Örülök, hogy elõsegítem a gyógyulásod;), jobbulást minden rehabosnak, most kivételesen nem én vagyok, a lényeg, hogy egészség legyen!

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
:kapturek:

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Bazze Zsóti!
Kemények a harci tetkók!:beer:
Jobbulást kívánok! Renának meg gratuláció, hogy ilyen szépen egyengetted a kicsi kis kristályokat a vesédtõl egészen a WC-csészéig:beer:
Jobbulást mindenkinek!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás

Még ennyi eseményt! A Rena követ gördített a Zsóci cycloja elé, erre Õ nekimegy a Gyurma autójának és letöri a tükrét(mi lett volna ha busszal van), erre a Gyurma jól szétveri a Zsóci fejét, és mindezt Nándinapon. Bazzz!!! :mexico:

Laci, szerintem neked valami dumaszínházba kellene fellépned, nagy sikered lenne! Legalább is én ezen a "kitaláción" szét nevettem a sebemet (áááááuuu)
Más! Nem akar valaki szombaton szlovákiába jönni cyclocross versenyre?:D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Sajnálom a történteket. :-(
Jobbulást mindenkinek!!!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Még ennyi eseményt! A Rena követ gördített a Zsóci cycloja elé, erre Õ nekimegy a Gyurma autójának és letöri a tükrét(mi lett volna ha busszal van), erre a Gyurma jól szétveri a Zsóci fejét, és mindezt Nándinapon. Bazzz!!! :mexico:

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Gyógyulást, gyógyulást!
Nándi, valami másik gombot mégis meg kellett volna még nyomni, mert nem mért semmit a Garmin. No nem baj., majd máskor. Pedig megcsináltam a nagy 8-ast terepen (majd egyszer leírom az úttvonalat). Csak annyit, hogy kb. 50 km-en 4 óra alatt 2300 kcal energiát égettem el.
Az avarral sajnos vigyázni ekel, vagy 3 éve én is fejreálltam a lejtõn, mert egy kis db fa az elsõ kerék küllõi közé vágódott, a kerék meg blokkolt. Szerencsére a bicaj meg én is jól megúsztam, egy küllõ bánta, meg volt egy kis zúzódás.
Hívnak a hegyek! :D

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Jobbulást nektek lányok fiuk!!!! Ma nekem a visszapillantó tükör serült meg a BORSOD VOLÁN közremüködésével mert nyitott csomi tetõvel közlekedett a buzi!! És hát rommá torte a ball tükrömet persze rövid hajsza után megfogtam mert nem észlelte a bajt,keresztbe fordultam elõtte õõõõõ csak pislogott és közöltem vele a tényeket majd betétlap és ggggggooooooo!!!!Ez a gravitáció kemény mint a kádszéle!!!

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
De! Péntek este megszületett a kicsike:)

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

Jobbulást Zsóci!
Az ügyeletet én is megjártam a hétvégén (kétszer is), klassz hely:(

Zsócit láttam élõben, megmarad...talán. Nem jött még ki a köved Rena ?

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Jobbulást Zsóci!
Az ügyeletet én is megjártam a hétvégén (kétszer is), klassz hely:(

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Mostanában általános tendencia a világban a részvények értékének az esése, gondolom e miatt estem el én is tegnap!
Röviden a sztori: hétvége, szép idõ, tekerés! A montim most gyengélkedik ezért a cyclocrossal vágtam neki. Menjünk terepre mert még lehet! Ezzel nem is volt baj csak ugye a lehullott levelek érdekes dolgokat rejthetnek!
A Tatár-árokban zúgattam lefelé amikor egyszercsak valami (vagy valaki?) kirántotta alólam a bicajt. Kb 40-rõl a lassulás 0-ra ilyenkor elég gyorsan történik és fájdalmas is. Meg is ijedtem rendesen, mert recsegést is hallottam, na gondolta már innen se kell felkelnem, de hál istennek semmi komoly nem történt csak a bukóm tört porrá. Ordítottam egy-párat, kicsit fetrengtem aztán megpróbáltam felkelni. Éreztem, hogy az arcom vérzik , de más "változás" nem történt. A bicajon egy karcolás sincs a sisak kuka + a szemüvegem eltört, ennyi az amortizáció. Meg se néztem mibe estem el, de vagy öt méter hosszan letúrtam az avart az útról.
Na akkor menjünk haza! Telefonos segítség kizárva mert otthon felejtettem, majd akkor haza tekerek! Páran azért megbámultak.
Otthon kis ijedtség után letisztálkodtam és tûz az ügyeletre. Az arcom lehorzsolódott, fülem mögött felszakadt a bõr és a vállam meg a derekam ütöttem meg. A doki megvizsgált ,elmondott egy viccet (nem nagyon esett jó rajta röhögni) és kiadta az irányt: röggeny! Kb. egy órát voltam bent, a Playboyba a csajokról nincs annyi kép mint amennyit rólam csináltak. Törés nincs, kis fertõtlenítés, necc harisnya a fejre, mehet haza.
Hát nem volt valami jó éjszakám, a nyakam, vállam, derekam úgy fáj majd beszarok. De ha nem lett volna rajtam bukó... bele sem érdemes gondolni.

És (rajtam kívül) isten éltesse a Nándorokat is!!!:victory:

Briganti

Briganti

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Boldog névnapot Nándi!!! :)
:air: Brigi

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag