Ja, megkaptam a GPS-t, letöltöttem az adatokat, egyenlõre a gépen van, majd valamit csinálok vele, aztán átküldöm. Bár még nem mélyedtem bele, hogy lehet a trackabee-re feltölteni, de majd utána nézek.Nándi, remélem sikerült már a GPS készüléken rögzíteni az adatokat. Ha letöltöd, küld már el nekem a letöltött adatokat. Ez is egy jó útvonal, sok szinntel, kevés aszfalttal, nagyrészt a jelzett bringás úton. Ha sikerül letölteni, a részles útvonal leírást elküldöm, ha érdekel.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Salgótarján
Started by
Bálna
, 2005. October 11. 20:15
Posted 2008. October 22. - 19:51

Posted 2008. October 22. - 18:34

Nándi, remélem sikerült már a GPS készüléken rögzíteni az adatokat. Ha letöltöd, küld már el nekem a letöltött adatokat. Ez is egy jó útvonal, sok szinntel, kevés aszfalttal, nagyrészt a jelzett bringás úton. Ha sikerül letölteni, a részles útvonal leírást elküldöm, ha érdekel.
Hívnak a hegyek!

Posted 2008. October 22. - 09:59

Sziasztok!!!
Hétvégén Szlovák cyclocross a közelben!!!
Kiírás:
http://www.zpsport.s...ie_Pravenec.pdf
Hétvégén Szlovák cyclocross a közelben!!!
Kiírás:
http://www.zpsport.s...ie_Pravenec.pdf
Posted 2008. October 21. - 20:22

Posted 2008. October 21. - 20:09

Örülök, hogy elõsegítem a gyógyulásod;), jobbulást minden rehabosnak, most kivételesen nem én vagyok, a lényeg, hogy egészség legyen!szét nevettem a sebemet (áááááuuu)
Posted 2008. October 21. - 19:58

Posted 2008. October 21. - 19:50

Bazze Zsóti!
Kemények a harci tetkók!:beer:
Jobbulást kívánok! Renának meg gratuláció, hogy ilyen szépen egyengetted a kicsi kis kristályokat a vesédtõl egészen a WC-csészéig:beer:
Jobbulást mindenkinek!
Kemények a harci tetkók!:beer:
Jobbulást kívánok! Renának meg gratuláció, hogy ilyen szépen egyengetted a kicsi kis kristályokat a vesédtõl egészen a WC-csészéig:beer:
Jobbulást mindenkinek!
Posted 2008. October 21. - 08:35

Még ennyi eseményt! A Rena követ gördített a Zsóci cycloja elé, erre Õ nekimegy a Gyurma autójának és letöri a tükrét(mi lett volna ha busszal van), erre a Gyurma jól szétveri a Zsóci fejét, és mindezt Nándinapon. Bazzz!!! :mexico:
Laci, szerintem neked valami dumaszínházba kellene fellépned, nagy sikered lenne! Legalább is én ezen a "kitaláción" szét nevettem a sebemet (áááááuuu)
Más! Nem akar valaki szombaton szlovákiába jönni cyclocross versenyre?

Posted 2008. October 21. - 07:33

Posted 2008. October 20. - 21:42

Még ennyi eseményt! A Rena követ gördített a Zsóci cycloja elé, erre Õ nekimegy a Gyurma autójának és letöri a tükrét(mi lett volna ha busszal van), erre a Gyurma jól szétveri a Zsóci fejét, és mindezt Nándinapon. Bazzz!!! :mexico:
Posted 2008. October 20. - 20:50

Gyógyulást, gyógyulást!
Nándi, valami másik gombot mégis meg kellett volna még nyomni, mert nem mért semmit a Garmin. No nem baj., majd máskor. Pedig megcsináltam a nagy 8-ast terepen (majd egyszer leírom az úttvonalat). Csak annyit, hogy kb. 50 km-en 4 óra alatt 2300 kcal energiát égettem el.
Az avarral sajnos vigyázni ekel, vagy 3 éve én is fejreálltam a lejtõn, mert egy kis db fa az elsõ kerék küllõi közé vágódott, a kerék meg blokkolt. Szerencsére a bicaj meg én is jól megúsztam, egy küllõ bánta, meg volt egy kis zúzódás.
Nándi, valami másik gombot mégis meg kellett volna még nyomni, mert nem mért semmit a Garmin. No nem baj., majd máskor. Pedig megcsináltam a nagy 8-ast terepen (majd egyszer leírom az úttvonalat). Csak annyit, hogy kb. 50 km-en 4 óra alatt 2300 kcal energiát égettem el.
Az avarral sajnos vigyázni ekel, vagy 3 éve én is fejreálltam a lejtõn, mert egy kis db fa az elsõ kerék küllõi közé vágódott, a kerék meg blokkolt. Szerencsére a bicaj meg én is jól megúsztam, egy küllõ bánta, meg volt egy kis zúzódás.
Hívnak a hegyek!

Posted 2008. October 20. - 19:56

Jobbulást nektek lányok fiuk!!!! Ma nekem a visszapillantó tükör serült meg a BORSOD VOLÁN közremüködésével mert nyitott csomi tetõvel közlekedett a buzi!! És hát rommá torte a ball tükrömet persze rövid hajsza után megfogtam mert nem észlelte a bajt,keresztbe fordultam elõtte õõõõõ csak pislogott és közöltem vele a tényeket majd betétlap és ggggggooooooo!!!!Ez a gravitáció kemény mint a kádszéle!!!
Posted 2008. October 20. - 19:55

Posted 2008. October 20. - 19:43

Jobbulást Zsóci!
Az ügyeletet én is megjártam a hétvégén (kétszer is), klassz hely:(
Zsócit láttam élõben, megmarad...talán. Nem jött még ki a köved Rena ?
Posted 2008. October 20. - 17:07

Posted 2008. October 20. - 10:17

Mostanában általános tendencia a világban a részvények értékének az esése, gondolom e miatt estem el én is tegnap!
Röviden a sztori: hétvége, szép idõ, tekerés! A montim most gyengélkedik ezért a cyclocrossal vágtam neki. Menjünk terepre mert még lehet! Ezzel nem is volt baj csak ugye a lehullott levelek érdekes dolgokat rejthetnek!
A Tatár-árokban zúgattam lefelé amikor egyszercsak valami (vagy valaki?) kirántotta alólam a bicajt. Kb 40-rõl a lassulás 0-ra ilyenkor elég gyorsan történik és fájdalmas is. Meg is ijedtem rendesen, mert recsegést is hallottam, na gondolta már innen se kell felkelnem, de hál istennek semmi komoly nem történt csak a bukóm tört porrá. Ordítottam egy-párat, kicsit fetrengtem aztán megpróbáltam felkelni. Éreztem, hogy az arcom vérzik , de más "változás" nem történt. A bicajon egy karcolás sincs a sisak kuka + a szemüvegem eltört, ennyi az amortizáció. Meg se néztem mibe estem el, de vagy öt méter hosszan letúrtam az avart az útról.
Na akkor menjünk haza! Telefonos segítség kizárva mert otthon felejtettem, majd akkor haza tekerek! Páran azért megbámultak.
Otthon kis ijedtség után letisztálkodtam és tûz az ügyeletre. Az arcom lehorzsolódott, fülem mögött felszakadt a bõr és a vállam meg a derekam ütöttem meg. A doki megvizsgált ,elmondott egy viccet (nem nagyon esett jó rajta röhögni) és kiadta az irányt: röggeny! Kb. egy órát voltam bent, a Playboyba a csajokról nincs annyi kép mint amennyit rólam csináltak. Törés nincs, kis fertõtlenítés, necc harisnya a fejre, mehet haza.
Hát nem volt valami jó éjszakám, a nyakam, vállam, derekam úgy fáj majd beszarok. De ha nem lett volna rajtam bukó... bele sem érdemes gondolni.
És (rajtam kívül) isten éltesse a Nándorokat is!!!:victory:
Röviden a sztori: hétvége, szép idõ, tekerés! A montim most gyengélkedik ezért a cyclocrossal vágtam neki. Menjünk terepre mert még lehet! Ezzel nem is volt baj csak ugye a lehullott levelek érdekes dolgokat rejthetnek!
A Tatár-árokban zúgattam lefelé amikor egyszercsak valami (vagy valaki?) kirántotta alólam a bicajt. Kb 40-rõl a lassulás 0-ra ilyenkor elég gyorsan történik és fájdalmas is. Meg is ijedtem rendesen, mert recsegést is hallottam, na gondolta már innen se kell felkelnem, de hál istennek semmi komoly nem történt csak a bukóm tört porrá. Ordítottam egy-párat, kicsit fetrengtem aztán megpróbáltam felkelni. Éreztem, hogy az arcom vérzik , de más "változás" nem történt. A bicajon egy karcolás sincs a sisak kuka + a szemüvegem eltört, ennyi az amortizáció. Meg se néztem mibe estem el, de vagy öt méter hosszan letúrtam az avart az útról.
Na akkor menjünk haza! Telefonos segítség kizárva mert otthon felejtettem, majd akkor haza tekerek! Páran azért megbámultak.
Otthon kis ijedtség után letisztálkodtam és tûz az ügyeletre. Az arcom lehorzsolódott, fülem mögött felszakadt a bõr és a vállam meg a derekam ütöttem meg. A doki megvizsgált ,elmondott egy viccet (nem nagyon esett jó rajta röhögni) és kiadta az irányt: röggeny! Kb. egy órát voltam bent, a Playboyba a csajokról nincs annyi kép mint amennyit rólam csináltak. Törés nincs, kis fertõtlenítés, necc harisnya a fejre, mehet haza.
Hát nem volt valami jó éjszakám, a nyakam, vállam, derekam úgy fáj majd beszarok. De ha nem lett volna rajtam bukó... bele sem érdemes gondolni.
És (rajtam kívül) isten éltesse a Nándorokat is!!!:victory:
Posted 2008. October 19. - 14:33

Posted 2008. October 19. - 11:47

Küldtem sms-t,remélem megkaptad!Köszönöm a Nándorok nevében !
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. October 19. - 11:46

Posted 2008. October 19. - 11:06

Boldog névnapot a Nándiknak!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy