Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts

Jobbulást Laci!:ok:
A múltkor mondtad haragszol a fullyra, mert estél vele, azért nem használod.
Most gondolom a hard-al voltál, tehát kilõve az is.
Van még otthon valami jármû?

Á, Adame-t nem kell félteni, sok gyerek, sok bicaj...:bananadan
Ja, én nem üzentem, de én is természetesen jobbulást kívánok, számolgattam is, hogy az utóbbi évben párszor törted magad... lassítani kell, nem vagy te mán dh versenyzõ, azt hagyd meg a hülye gyerekeknek...

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts
Jobbulást Laci!:ok:
A múltkor mondtad haragszol a fullyra, mert estél vele, azért nem használod.
Most gondolom a hard-al voltál, tehát kilõve az is.
Van még otthon valami jármû?

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Hajrá Suttyó :)
Laci meg remélem gyorsan helyrerakódik

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Gratulálok a feleségedhez. Az enyém is elég türelmes, csak idõnként sokall be.
A szülõk meg mindig féltik a gyermekeiket, lehetnek akárhány évesek. Dehát neked magyarázzam, akinek három is van.
Hívnak a hegyek! :D

Suttyó

Suttyó

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Sziasztok!

Örülök, hogy Adame bajtárs túl van a nehezén!
Mindketten tudjuk,hogy milyen a kórház.......
A lábacskád meg reméljük gyorsan helyrejön!!!

Aztán irány a Mátra!!!

Ha tudok vasárnap én is mennék!
Július óta nem ültem bicón 2 kilométertõl hosszabb távon.
Merész lesz....

Sziasztok!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Nahh ittvagyok megvagyok!

Ennek nagyon örülök! Gyors felépülést kívánok!

Natalit én is nagyon sajnálom! Személyesen nem találkoztunk, de az írásai nagyon tetszettek. Nagyra tartottam Õt! Hihetetlen sokat tett a kerékpározás népszerûsítésért, fõleg a lányoknál. Egyik alapítója volt a "Száguldó virágok Kerékpár Egyesületnek".
http://www.szaguldoviragok.hu/

Amikor hétfõn meghallottam a hírt, rögtön a legutóbbi Cristalp cikkjére gondoltam. Szegény, mennyire sajnálta a bicaját, hogy milyen körülmények között szállították...pedig inkább legyen karcos a bicaj, törjön le a váltó, csak éljen itt közöttünk az ember.
Megint eszembe jutott, hogy mennyivel fontosabb az élet a fizikai dolgoknál.

"Ne gyûjtsetek magatoknak kincseket a földön, ahol moly és rozsda emészt, ahol tolvajok betörnek és lopnak."
Mt 6:19

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Ismerõs a szitu, mert a feleségem is haragszik idõnként a bicajra

Az én feleségem nem, a kollégák meg a szülõk fenyegetnek!:no:
Ja. Az autón asszem kék acél volt feliratozva ugye? Ha igen akkor az az m.elnökünk cége úgy hallottam.:scared:

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Adlac,
Tényleg örülök, hogy már otthon vagy. Ez egy tépelõdés volt részemrõl, hogy ha így, ha úgy, ha nem ott, ha nem akkor, talán nincs baleset. A lényeg, (most már bizakodhatsz), hogy az elsõ pillanatokban súlyosabbnak tûnõ eset következménye enyhébb lett. Ismerõs a szitu, mert a feleségem is haragszik idõnként a bicajra, pedig nekem 5 éve síelés által volt lábtörésem. De hát féltik a kenyérkeresõt, a ház urát, ez nem baj. Én sem ismertem személyesen Natalit, de írásait olvastam. Elég volt egy roszz mozdulat.

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Orolok h megmaradsz Adlac!
Szedd ossze magad mert vasarnap megyunk megint! Ne felj, kihagyjuk azt a reszt:-)

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
Nahh ittvagyok megvagyok! Tegnap hazazavartak a vágóhídról, ahol igazából semmit nem okoztak velem, csak erõsítették a negatív érzéseket bennem az egészségüggyel kapcsolatban. Mindíg mondom, hogy csak oda ne kerüljön az ember. A röntgen nem mutatott törést, de egyenlõre nem tudok ráálni( lehet mer átment rajta egy autó), azért a kontrollon 1 hét múlva megröntgeneztetem megint. A testem kb 3/4-ét lezúztam/horzsoltam, bal térd, bal kézfej, jobb alkar, jobb lábszár, melyekbõl az utólsó a legsúlyosabb, szép szines meg duzzadt. De mindezek mellett azt mondom nagyon nagy szerencsém volt. Az esetrõl annyit, hogy figyelmetlenségbõl és szerintem pillanatnyi kihagyásból adódóan a kanyarban nem figyeltem elõre, és nem az út széle hanem inkább a közepéhez közel haladtam, mire észleltem az autót olyan közel volt, hogy fékezésemmel és kanyarodni próbálássommal, pedig nem volt nagy a sebesség már az aszfalton oldalt fekve csúsztam az autó alá.

Egy pár válasz:

kicsit bánt, talán, ha nem kell rám várni, nincs a baleset..

Ne bántson, mert nem miattad történt!

Mégegyszer jobbulást Lacinak, ez sajnos bármikor, bármelyikünkkel megtörténhet.

Kösz! És sajnos igen, ma olvastam Kovács Natali tragikus haláláról, nagyon lesújtott, pedig személyesen nem ismertem.

Adjátok át Lacinak, hogy gyógyulást kívánok, így talán nem tart túl sokáig a felépülés. Remélem nem ment el a kedve a bicajozástól

Köszönöm! A kedvem nem ment el, csak mindenki azzal fenyeget, hogy vagy engem vagy a bringákat aprítja fel!

Gyuri elmesélte mi történt. Hát nem semmi. :-(
Sajnálom a dolgot és jobbulást kívánok Lacinak!

Kösz szépen!

Lacikának meg jobbulást innen is!

Köszönöm!

Ami a Lacikát illeti jobbulást igaz én sem tudom ki az a Laci

Köszönöm szépen! Adameék Lacija.

............................

És ezúton köszönöm a társaknak a segítséget mindenben!

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Nem a saját kezdeményezésem, de megígértem hogy megosztom a bringás ismerõseimmel:
http://www.hirekmedi...oiv/kerdoiv.php

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Jelentem, mára sikerült abszolválnom a "Cserhát forrásai" túramozgalom utolsó, 21 pontját is.
Csodálatos és érdekes helyekre bringázhattam így el. Voltak nehézségek is bõven, de ez is csak növelte a kihívást.

Tulajdonképpen a mozgalmat lehetne "Nógrád megye forrásainak" is nevezni, mert valamennyi a "mi" megyénk területén található, Drégelypalánktól - Mátraverebély-Szentkútig.

Ha valaki érez némi vonzalmat, akkor ne teketóriázzon. Ha pedig segítség kell (navigáció tekintetében), akkor szívesen megosztom a tapasztalataimat.

Itt van a hivatalos kiírás.
http://www.turabazis...leir.php?id=261

Hátszelet!

OFF
Bálna!
Privát ment!
ON

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts
Már válaszoltam e-mailon de biztos -ami biztos itt is mondom 2 fõ
Ami a Lacikát illeti jobbulást igaz én sem tudom ki az a Laci
Én is mentem vasárnap igaz nem a MÁTRÁBA csak itthon, de nekem új összeállítású úton .
Rookant tetõ( Sisalak) -Forgács-Somlyó-Pécskõszilvás-Inászó-sárga-kék jelzéssen visszafelé Szilváskõpuszta-Bárna-földuton a Cerdi utig-Rónafalu-Medvesfensík-Salgóvár-Tatárárok -haza. 44 km 950 szint egyedül 3 óra .

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Na mi a fene ez az új neoprimitív Bálna logó (lego?) Vagy ponty.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Kérek mindenkit akit érint a legutóbbi hírlevél, hogy mielõbb reagáljon, hogy tudjunk asztalt foglalni, hogy együtt ülhessünk meg minden...

Lacikának meg jobbulást innen is!

ZaskarLe

ZaskarLe

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Na. Elsõdlegesen gyorsan arról, hogy Lacikának semmi komoly sérülése nincsen, lába is "csak" zúzódott, úgyhogy mielõbbi gyógyulást kívánunk neki.

Aztán: az eset úgy történt, hogy jöttünk le Szentlászló és Szentistván között aszfalton, ahol az egyik kanyarban Laci picit besokallt, átsodródott a szembeoldalra, ahonnan épp jött egy autó és frontálisan belement. Elég szörnyûnek tûntek a körülmények, szerencsétlen Lacika csak fetrengett meg ordított, a mentõnek is sikerült 1 óra alatt kiérnie, a rendõrök azt sem tudták, hol van Szentistván. Aztán meg a szokásos dolgok, mentõ, rendõrség, 2 óra szarozás.
Végülis az egész kurva jó volt, nagyon jó terepeken brngáztunk, megint mentünk egy 4 óra felettit.
Mégegyszer jobbulást Lacinak, ez sajnos bármikor, bármelyikünkkel megtörténhet.
Ja, Gyuri! Nem miattad történt, visszafelé egyébként bementünk az öregasszonyhoz, már nyitva volt.
Jövõhéten megyünk megint

A rohadt életbe, pont akkor rongyoltam hazafelé (sajna autóval) amikor láttam a csapatot elhúzni a bringásúton... A szívem majd' megszakadt, jó lett volna csatlakozni, rég voltam már a Mátrában...

Ha mentek ezen a hétvégén is mátra mtb-t, és fölfelé nem külditek/bevártok, szívesen csatlakoznék! Lassú vagyok mint a szar :)

Várom az idõpontot!

Hirka Zoli

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Gyuri elmesélte mi történt. Hát nem semmi. :-(
Sajnálom a dolgot és jobbulást kívánok Lacinak!

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Adame

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
milyen lacika perecelt,

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Nagyon örülök, elõször igen riasztónak tûnt a helyzet. Vasból van ez az ember, minden esetre máskor kicsit óvatosabban. Adjátok át Lacinak, hogy gyógyulást kívánok, így talán nem tart túl sokáig a felépülés. Remélem nem ment el a kedve a bicajozástól. Amúgy ezt leszámítva nagyon klassz volt az útvonal (még a sár ellenére is), bár kicsit kemény. Amúgy én hozzá vagyok szokva a toláshoz, a túráinkon (Gáborral) gyakran járun hasonló terepn. Talán csak az iram volt nekem kicsit erõs. Hiába, így 50 felett már más a helyzet.