Nahh ittvagyok megvagyok! Tegnap hazazavartak a vágóhídról, ahol igazából semmit nem okoztak velem, csak erõsítették a negatív érzéseket bennem az egészségüggyel kapcsolatban. Mindíg mondom, hogy csak oda ne kerüljön az ember. A röntgen nem mutatott törést, de egyenlõre nem tudok ráálni( lehet mer átment rajta egy autó), azért a kontrollon 1 hét múlva megröntgeneztetem megint. A testem kb 3/4-ét lezúztam/horzsoltam, bal térd, bal kézfej, jobb alkar, jobb lábszár, melyekbõl az utólsó a legsúlyosabb, szép szines meg duzzadt. De mindezek mellett azt mondom nagyon nagy szerencsém volt. Az esetrõl annyit, hogy figyelmetlenségbõl és szerintem pillanatnyi kihagyásból adódóan a kanyarban nem figyeltem elõre, és nem az út széle hanem inkább a közepéhez közel haladtam, mire észleltem az autót olyan közel volt, hogy fékezésemmel és kanyarodni próbálássommal, pedig nem volt nagy a sebesség már az aszfalton oldalt fekve csúsztam az autó alá.
Egy pár válasz:
kicsit bánt, talán, ha nem kell rám várni, nincs a baleset..
Ne bántson, mert nem miattad történt!
Mégegyszer jobbulást Lacinak, ez sajnos bármikor, bármelyikünkkel megtörténhet.
Kösz! És sajnos igen, ma olvastam Kovács Natali tragikus haláláról, nagyon lesújtott, pedig személyesen nem ismertem.
Adjátok át Lacinak, hogy gyógyulást kívánok, így talán nem tart túl sokáig a felépülés. Remélem nem ment el a kedve a bicajozástól
Köszönöm! A kedvem nem ment el, csak mindenki azzal fenyeget, hogy vagy engem vagy a bringákat aprítja fel!
Gyuri elmesélte mi történt. Hát nem semmi. :-(
Sajnálom a dolgot és jobbulást kívánok Lacinak!
Kösz szépen!
Lacikának meg jobbulást innen is!
Köszönöm!
Ami a Lacikát illeti jobbulást igaz én sem tudom ki az a Laci
Köszönöm szépen! Adameék Lacija.
............................
És ezúton köszönöm a társaknak a segítséget mindenben!