Akkor nézzetek be hozzám a szerpentin útra, Fogorvosi ügyeletre, megszponzorálom a csapatot egy-két fog fájdalommentes szublimálásával!
utat kellene csináni a bölcsfogamnak mennyi paleszt kell meinni hozzája :jogging:
Akkor nézzetek be hozzám a szerpentin útra, Fogorvosi ügyeletre, megszponzorálom a csapatot egy-két fog fájdalommentes szublimálásával!
Na, ennyit a mára tervezett bicajozásról. Talán délután? Addig egy kis bringa karbantartást végzek, tavaszi felkészítést.
Ja, ez a mai edzés tetszett, jó elfáradtam:) csak a zabar elötti pukli tetszett:)
má csak az a kérdés h Misi hazaért-e vagy télleg elrabolták a cigok:D
Vasárnap 10.00
106-os
Remélem lesz jó nagy peloton, ma is voltunk vagy 100-an. Mit százan, 50-en!
Na, ez már mindjárt jobban hangzik :cool2:Ok.....
http://www.vatera.hu..._137217311.html
Csak a kormány és a szélvédõ nem eredeti.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Tudok olvasni. Arra akartam rávilágítani, hogy hol ér egy ilyen romhalmaz 28ezret? Egy "hiánytalan" meg mennyibe kerülne?
Megyünk arra.
10-kor indulunk Ózd körre (Pétervására-Ózd-Domaháza-Cered)
Valaki nem akar holnap tekerni? Vagy mindenki? Esetleg erre felém jön-e valaki?
Igaz Bálna javítok. Az általam látott cédulán azok voltak megjelölve, akik jelezték, hogy indulnának és ledták a pénzt, hogy el lehessen utalni.Elutalva biztosan nem lett a pénz, ma délig lett megadva határidõ hogy jelezzen aki indulni akar... (mármint egyesületen belül)
Tudok olvasni. Arra akartam rávilágítani, hogy hol ér egy ilyen romhalmaz 28ezret? Egy "hiánytalan" meg mennyibe kerülne?Biztos?
http://www.vatera.hu....134590865.html
Ilyen állapotban 28e
"hiánytalan..."
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Nos,ahol regisztrálni kell, ott én sem láttam. Viszont ma voltam a boltban és Kovács Norbinál láttam a cetlin rajtam kívül még vagy 7 nevet, akik jelezték, hogy rajthoz állnak, ill. be is fizették a nevezési díjat. Neveket ne kérdezz:)
Ki az a Kovács Norbi? :confused:Nos,ahol regisztrálni kell, ott én sem láttam. Viszont ma voltam a boltban és Kovács Norbinál láttam a cetlin rajtam kívül még vagy 7 nevet, akik jelezték, hogy rajthoz állnak, ill. be is fizették a nevezési díjat. Neveket ne kérdezz:)
Én sem láttam a listát.Hol látjátok a nevezettek listáját?