Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Kolbi pénteken. Ki jön szombaton kéktúrázni?

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Somogyszil duatlonon még én is voltam annak idején, 95ben...

és tetszett?
mert nekem k*rvára nem
nem volt benne sik:(

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

:puke:Blööööhh! Jajj kicsit tömény volt a gázolaj, muszály lessz valamit:obiad: ennyi

Berúgsz, a kóbász meg nem készül... :D Tényleg, mikor is lesz?

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Somogyszil duatlonon még én is voltam annak idején, 95ben...

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
A 7végi beszámolót én sem hagyhatom ki:D Pénteken 311km autoooval somogyszilre odaértünk este 8 körül,1 körül alvás reggel 6-kor meg az a kocsog kakaks kakas költött.Aztán 9-töl rajtok, az enyém csak 14:35 kor volt.
Kellemes volt volt v 40fok a napon. aztán versenyen KO volt nem sok volt benne a sik:mad:.aztán haza 311km.
Km-böl nem volt hiány. Föleg a vasárnapi nap után: vasárnap + menten 160kmt Galyával benne , eléggé szenvedtem felfelé, de hazafelé az utsó 20 km-en már éreztem h jobban ment. :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Megvannak végre az idõfutam eredményei. Korcsoportonként:
-Pista 25.
-Bence 5.
-jómagam 45.
-Bartkó Zoli 64.
-Ádám 11.
-Kinga 2.
-Hajzser Máté 10.
Képek az x-iont.hu-n.

láttam az eredményeket én is. végre. Má csak az a kérdés hogy Huszár(00:25:01)+ Zoli(00:24:55) mit szedtek be???:scared:
abból kéne nekem is:D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
No, akkor én se maradhatok le a beszámolóval. Sok családi teendõ között pénteken országúton, vasárnap részben terepen tudtam egyet menni, de rövidebbet, mint terveztem.
Vasárnapi útvonal: St-Sugár út-Kisterenye-Nagyátony (vasút mentén)-Alsókatalin-erdészeti út-Bec-kút-Mátraalmási út-Szuha-Dorogháza-újtelep-Kisterenye-vissza a Sugár út felé. Kb. 63 km, 3 óra és 1500 kcal, jó idõ, két kutyatámadás.
A Flandriai körversenyt néztem, egy részét 2007-ben bejártam, jó volt visszaemlékezni. Forma 1-nek csak az elejét láttam, mint kiderült, nem sokat veszítettem. Megvertük Norvégiát! (hokiban)
Hívnak a hegyek! :D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Szia Kohász!
Igen ismerem a srácot, így utólag nem emlékszem rá, hogy sokat tekert volna, persze ez nem zárja ki, hogy valóban így volt. Mostanában egyáltalán nem látom kerékpárral. Sírkövet farag, valószínûleg nincs sok ideje.

Köszönöm! Örülök, hogy jól van a srác (tanítványom volt).
Egyébként az nem tudom, hogy milyen sokat tekert, de azt igen, hogy erõs volt.
A Mátrabércet is kipróbálta és így sikerült neki:
http://www.matraberc...son.php?id=7736

Ha találkoznál vele, akkor üdvözlöm õt!

Ui.: Szép helyen laktok!

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts
Megvannak végre az idõfutam eredményei. Korcsoportonként:
-Pista 25.
-Bence 5.
-jómagam 45.
-Bartkó Zoli 64.
-Ádám 11.
-Kinga 2.
-Hajzser Máté 10.
Képek az x-iont.hu-n.

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
:puke:Blööööhh! Jajj kicsit tömény volt a gázolaj, muszály lessz valamit:obiad: ennyi

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Meg amúgy is bevagyok szippantva! 60 éves a Volán!!! Innya kell!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Bálnus láttam hogy onlány vagy de nekem csak a feleségem gyors és gépíró!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Szombaton én is találkoztam Baalnaékkal Somoskõbe, elég frissnek tûntek (kb. dél felé) Suttyó be is locsolt vagy fél liter vizet a buszba. Nem gondoltam, hogy ez ilyen komoly túra lesz, viszont volt aki a Nógrád Volánt is segítségül hívta a teljesítéshez ( aki nem bírta az az Ikarusra bízta magát és volt akit majdnem lekellett rugdosni a buszrõl mert annyira elpittyedt) Ennyi utasom még sosem volt szombaton (Somoskõbe csak úgy tudtam megfordulni , hogy átszakítottam egy terelõszalagot és majdnem elütöttem vagy három thai (táj) futót) és gondolom nem ketten koptatták a Karancs-Medves útjait! Jó volt látni ennyi természet szeretõ embert nem csak a hétvégi eszetlen részeges bandát! hajrá természetjárók!!!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Izgalmas volt a hétvégi Tour of Flanders! Azt nem gondoltam volna, hogy az esõ miatt leállítják az egészet, de szerintem papírforma volt, hogy Loeb nyeri a versenyt! (Lehet egybe kelleme aludnom a 8 órát nem részletekbe!)

Szerintem szólj Suttyónak, egy kis friss hideg vízzel bármikor felfrissít...! :D:D:D

(a túránk során jött szembe Zsolti Somoskõnél és Suttyó beloccsantott az ablakon egy fél flakon vizet Zsoltira meg a mûszerfalra... :))

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Izgalmas volt a hétvégi Tour of Flanders! Azt nem gondoltam volna, hogy az esõ miatt leállítják az egészet, de szerintem papírforma volt, hogy Loeb nyeri a versenyt! (Lehet egybe kelleme aludnom a 8 órát nem részletekbe!)

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts
GIN30!
Ismersz Mátraballán egy Dudás Balázs nevû srácot? A kilencvenes évek közepén még elég komolyan tekert. Titán bicaja volt, talán Hillside. Bringázik még a srác?
Köszi![/QUOTE]
Szia Kohász!
Igen ismerem a srácot, így utólag nem emlékszem rá, hogy sokat tekert volna, persze ez nem zárja ki, hogy valóban így volt. Mostanában egyáltalán nem látom kerékpárral. Sírkövet farag, valószínûleg nincs sok ideje.

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
Hmmmm.... Edzés nélkül 35ös átlag 40 km-en az jó????:gwizd:

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Áh, érdeklõdés hiányában nem mentem haza :(
Helyette volt szombaton Budai hg, vas. Pilis... Sajna Salgót, Karancsot, Mátrát nem pótolja :(

Nekem meg nem volt a hétvégén annyi szabadidõm, hogy egy mátrai kör belefért volna. Pedig még emlékszem a korábbi, közös mátrai tekerésünkre. Csak 11 éve volt. ;-)

Most szombaton nincs kedved jönni velünk a Bükkbe? Az garantáltan technikás terep lenne. No, meg csodaszép.

ZaskarLe

ZaskarLe

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Áh, érdeklõdés hiányában nem mentem haza :(

Helyette volt szombaton Budai hg, vas. Pilis... Sajna Salgót, Karancsot, Mátrát nem pótolja :(

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Olvasom, hogy jókat mentetek!
Remélem, hogy Zaskar is talált magának társakat a tekerésre. ;-)

GIN30!
Ismersz Mátraballán egy Dudás Balázs nevû srácot? A kilencvenes évek közepén még elég komolyan tekert. Titán bicaja volt, talán Hillside. Bringázik még a srác?
Köszi!