Jelentkezz be Regisztrálj

Salgótarján
Posted 2009. April 15. - 23:33

Posted 2009. April 15. - 23:02

Posted 2009. April 15. - 22:18

Köszönöm szépen a névnapi jókívánságokat! És elnézést a késõ reagálásért, de az elmúlt két napban nem voltam net-közelben.Boldog névnapot GIN30!
És minden más Tibornak is
Posted 2009. April 14. - 16:39

Ezen a képen még én is rajta vagyok!!!
És nincs pocakom!!!
És könnyebb vagyok 20 kilóval!!!
Na elég a nosztalgiából....
A kohászkék tényleg baromi jó volt!
Élveztem és ennek eredményeképp megugrottam ma Ágasvárt!!!
Közeledik a maraton, nyomni kell(kéne)!
Sziasztok!
Posted 2009. April 14. - 14:16

2tõl indul valami macskaköves szingós ganézás a tv-ben...
Nyehehe..... ez jó

Deamúgy teljesen igazad van, ha érdekli a zembert a ganézás, akkor beállítja a felvevõt és felveszi, közben meg megy a dolgára. Én is éjjel 1 kor néztem meg (amikor a hatból négy kidûlt-borult, egy meg lemaradt, onnantól bele-bele aludva).
Posted 2009. April 14. - 13:53

Õt még az old school nevelte, még a térre a SITIhez járt a klubgyûlésre
![]()
Bezzeg ezen a retro (mátrakör 97) képen mind rajtavagyunk, Te is, Zoli is, meg én isésmégsokanmások
Köszi a védelmet Szabi!

Posted 2009. April 14. - 12:15

QUOTE]
Ez a kép a Nógrádban is megjelent. Az egyetlen Mátra-kör (akkor még a klasszikus, galyai mászással), amin én is elindultam, csak valahogy a képrõl maradtam le. Pedig nem én fotóztam. :-)
Ma bevittem a kohász-kék fotókat a Velosportba.
Hátszelet!
Posted 2009. April 14. - 10:01

Posted 2009. April 14. - 09:57

Köszi a névnapi üdvözléseket ( kicsit késõn érõ tipus vagyok) és mindenkinek kellemes húsvétot, igyatok sok sört és pálinkát is (mert jótékony hatással van az agyra!!!) ZaskarLe Te szegény Téged senki nem szeret:) de én megigérem, hogy elmegyek Veled a hétvégén a mátrába (persze csak ha van a bicajodon pótülés a számomra!) A kék túra bejárás tényleg jó volt, amik a legjobban tetszettek:- Ózd és környéke (ne vágyakozzatok egzotikus afrikai országokba mert a feeling itt van a közelbe, láttunk kabrió házat is /by Huszár Norbi/
- az Arló utáni rész a hatalmas fenyõivel és a friss szarvas hússal
- hogy ki tudtam tekerni az egyik brutál részen, igaz csak másodszorra (és azt senki nem látta!!!)
- Istenmezején a korsó Borsó, komoly hatása volt (szerintem dopping listás volt)
- az idõjárás pont megfelelõ volt
- Bárna feladta Bálnába (vagyis fordítva) vagyis akkor ki a király???
- hogy Suttyó most nem reptette a Konát pedig láttam rajta, hogy limiten van (két defektje is volt!)
- néha én is diktáltam elõl a tempót (szigorú szenyor maratonosat)
- senki nem "halt meg" a végére, mindig bevártuk egymást
- nem akartak megölni, kirabolni, nem ért minket atrocitás ( nem mászott a bicajunk alá fogadásból senki az indulás elõtt hogy aztán késõbb mikor már nem tud kapaszkodni a vázba, halálra tiporjunk /mint egy volános helyközis kollega buszára/
- ja és lesz folyt. köv. is.
Ez ütõs volt, úgy ahogy van.
Posted 2009. April 14. - 09:48

Õt még az old school nevelte, még a térre a SITIhez járt a klubgyûlésre
![]()
Bezzeg ezen a retro (mátrakör 97) képen mind rajtavagyunk, Te is, Zoli is, meg én isésmégsokanmások
E!
Ezt most jól elmentettem.
Köszi!
Deamúgy én is a térre a SITIhez jártam klubgyûlésre! Mé', most nem ott van?

Posted 2009. April 14. - 09:42

Posted 2009. April 14. - 09:37

A Párizs-Roubaix meg úgyis országúton megy, vagyis minket az nem érdekel...
És ezt így hogy? Te már jóelõre berúgtál vagy mivan???
Posted 2009. April 14. - 08:05

Posted 2009. April 14. - 06:57

Posted 2009. April 14. - 06:24

Köszi a névnapi üdvözléseket ( kicsit késõn érõ tipus vagyok) és mindenkinek kellemes húsvétot, igyatok sok sört és pálinkát is (mert jótékony hatással van az agyra!!!) ZaskarLe Te szegény Téged senki nem szeret:) de én megigérem, hogy elmegyek Veled a hétvégén a mátrába (persze csak ha van a bicajodon pótülés a számomra!) A kék túra bejárás tényleg jó volt, amik a legjobban tetszettek:- Ózd és környéke (ne vágyakozzatok egzotikus afrikai országokba mert a feeling itt van a közelbe, láttunk kabrió házat is /by Huszár Norbi/
- hogy ki tudtam tekerni az egyik brutál részen, igaz csak másodszorra (és azt senki nem látta!!!)
- Istenmezején a korsó Borsó, komoly hatása volt (szerintem dopping listás volt)
- hogy Suttyó most nem reptette a Konát pedig láttam rajta, hogy limiten van (két defektje is volt!)
- nem akartak megölni, kirabolni, nem ért minket atrocitás ( nem mászott a bicajunk alá fogadásból senki az indulás elõtt hogy aztán késõbb mikor már nem tud kapaszkodni a vázba, halálra tiporjunk /mint egy volános helyközis kollega buszára/
Hátez gyönyörû:cry::cry:
Posted 2009. April 13. - 21:34

Posted 2009. April 13. - 13:20

Posted 2009. April 12. - 22:33

Hát, több nagyon fontos dolog miatt is 10 óra a 10 óra, mert egyrészt mind a 100 ember, aki jön biciklizni, úgy tudja (ebbõl 70-nek nincs se telefon, se internet), aztán délután esni fog, az egyik legfontosabb pedig, hogy 2-tõl Párizs-Roubaix.
Meg még ott a család is
Milyen száz ember? Csak hárman vótatok, délután beszéltünk! Helyreigazítást kérek!

A Párizs-Roubaix meg úgyis országúton megy, vagyis minket az nem érdekel...

Posted 2009. April 12. - 07:58

Hát, több nagyon fontos dolog miatt is 10 óra a 10 óra, mert egyrészt mind a 100 ember, aki jön biciklizni, úgy tudja (ebbõl 70-nek nincs se telefon, se internet), aztán délután esni fog, az egyik legfontosabb pedig, hogy 2-tõl Párizs-Roubaix.
Meg még ott a család is
Bizony a 10 az 10! Nekem is már az ügyeleten kellene lennem:( Na mindegy, jó bringázást! Csocsi
Posted 2009. April 12. - 07:47

Meg még ott a család is