Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Tibor! Ennek mi a története? Nem tudod véletlenül? :)

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
Még csak most tudtam megnézni a STOP Cukrászda idõfutam eredményeit. A helyezések alapján gratulálok mindenkinek! Úgy gondolom jó eredmények születtek!!!

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

Boldog névnapot GIN30!
És minden más Tibornak is

Köszönöm szépen a névnapi jókívánságokat! És elnézést a késõ reagálásért, de az elmúlt két napban nem voltam net-közelben.

Suttyó

Suttyó

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Atyavilág!

Ezen a képen még én is rajta vagyok!!!
És nincs pocakom!!!
És könnyebb vagyok 20 kilóval!!!

Na elég a nosztalgiából....

A kohászkék tényleg baromi jó volt!

Élveztem és ennek eredményeképp megugrottam ma Ágasvárt!!!

Közeledik a maraton, nyomni kell(kéne)!
Sziasztok!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

2tõl indul valami macskaköves szingós ganézás a tv-ben... :D

Nyehehe..... ez jó :D

Deamúgy teljesen igazad van, ha érdekli a zembert a ganézás, akkor beállítja a felvevõt és felveszi, közben meg megy a dolgára. Én is éjjel 1 kor néztem meg (amikor a hatból négy kidûlt-borult, egy meg lemaradt, onnantól bele-bele aludva).

ZaskarLe

ZaskarLe

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

Õt még az old school nevelte, még a térre a SITIhez járt a klubgyûlésre :)
Bezzeg ezen a retro (mátrakör 97) képen mind rajtavagyunk, Te is, Zoli is, meg én is :) ésmégsokanmások
Feltöltött kép

Köszi a védelmet Szabi! :) Jaja, régen tök sokat tekertem még együtt Veletek, nekem ezért annyira fájó, hogy amikor ritkán hazajutok bringálni, egyedül kolbászolok az erdõben, mert 2tõl indul valami macskaköves szingós ganézás a tv-ben... :D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
[quote name='transzporter']Bezzeg ezen a retro (mátrakör 97) képen mind rajtavagyunk, Te is, Zoli is, meg én is :) ésmégsokanmások
QUOTE]

Ez a kép a Nógrádban is megjelent. Az egyetlen Mátra-kör (akkor még a klasszikus, galyai mászással), amin én is elindultam, csak valahogy a képrõl maradtam le. Pedig nem én fotóztam. :-)

Ma bevittem a kohász-kék fotókat a Velosportba.

Hátszelet!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Ja, azért vagyok most itt ennyire, mert a hétvégén végre bicajra ültem, kétszer 1.5 órára. Mármint a melóbajáráson kívül, kb február óta elõször. Igen jólesett, öröm-boldogság!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Köszi a névnapi üdvözléseket ( kicsit késõn érõ tipus vagyok) és mindenkinek kellemes húsvétot, igyatok sok sört és pálinkát is (mert jótékony hatással van az agyra!!!) ZaskarLe Te szegény Téged senki nem szeret:) de én megigérem, hogy elmegyek Veled a hétvégén a mátrába (persze csak ha van a bicajodon pótülés a számomra!) A kék túra bejárás tényleg jó volt, amik a legjobban tetszettek:- Ózd és környéke (ne vágyakozzatok egzotikus afrikai országokba mert a feeling itt van a közelbe, láttunk kabrió házat is /by Huszár Norbi/
- az Arló utáni rész a hatalmas fenyõivel és a friss szarvas hússal
- hogy ki tudtam tekerni az egyik brutál részen, igaz csak másodszorra (és azt senki nem látta!!!)
- Istenmezején a korsó Borsó, komoly hatása volt (szerintem dopping listás volt)
- az idõjárás pont megfelelõ volt
- Bárna feladta Bálnába (vagyis fordítva) vagyis akkor ki a király???
- hogy Suttyó most nem reptette a Konát pedig láttam rajta, hogy limiten van (két defektje is volt!)
- néha én is diktáltam elõl a tempót (szigorú szenyor maratonosat)
- senki nem "halt meg" a végére, mindig bevártuk egymást
- nem akartak megölni, kirabolni, nem ért minket atrocitás ( nem mászott a bicajunk alá fogadásból senki az indulás elõtt hogy aztán késõbb mikor már nem tud kapaszkodni a vázba, halálra tiporjunk /mint egy volános helyközis kollega buszára/
- ja és lesz folyt. köv. is.

Ez ütõs volt, úgy ahogy van.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Bezzeg ezen a retro (mátrakör 97) képen mind rajtavagyunk, Te is, Zoli is, meg én is :) ésmégsokanmások

E!

Ezt most jól elmentettem.

Köszi!

Deamúgy én is a térre a SITIhez jártam klubgyûlésre! Mé', most nem ott van? :D

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
Feltöltött kép

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

A Párizs-Roubaix meg úgyis országúton megy, vagyis minket az nem érdekel... :D

És ezt így hogy? Te már jóelõre berúgtál vagy mivan???

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Boldog névnapot GIN30!

Én is minden jót kívánok Nekik!

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Boldog névnapot GIN30!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Köszi a névnapi üdvözléseket ( kicsit késõn érõ tipus vagyok) és mindenkinek kellemes húsvétot, igyatok sok sört és pálinkát is (mert jótékony hatással van az agyra!!!) ZaskarLe Te szegény Téged senki nem szeret:) de én megigérem, hogy elmegyek Veled a hétvégén a mátrába (persze csak ha van a bicajodon pótülés a számomra!) A kék túra bejárás tényleg jó volt, amik a legjobban tetszettek:- Ózd és környéke (ne vágyakozzatok egzotikus afrikai országokba mert a feeling itt van a közelbe, láttunk kabrió házat is /by Huszár Norbi/
- hogy ki tudtam tekerni az egyik brutál részen, igaz csak másodszorra (és azt senki nem látta!!!)
- Istenmezején a korsó Borsó, komoly hatása volt (szerintem dopping listás volt)
- hogy Suttyó most nem reptette a Konát pedig láttam rajta, hogy limiten van (két defektje is volt!)
- nem akartak megölni, kirabolni, nem ért minket atrocitás ( nem mászott a bicajunk alá fogadásból senki az indulás elõtt hogy aztán késõbb mikor már nem tud kapaszkodni a vázba, halálra tiporjunk /mint egy volános helyközis kollega buszára/

Hátez gyönyörû:cry::cry:

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
ZaskarLe. Igaz, ami igaz, nekem is a montizás az igazi, de a Paris-Roubaix az nagyon nagy verseny. Ma tudtam megnézni felvételrõl, voltak esmények bõven, fõleg a végén a bukásokkal. Tom "Tornádó" Boonen megérdemelten nyert, mert igaz hogy Hushovd meg a többiek buktak, de korábban õ is bukott, meg bicajt is cserélt.
Hívnak a hegyek! :D

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás

ZaskarLe

ZaskarLe

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

Hát, több nagyon fontos dolog miatt is 10 óra a 10 óra, mert egyrészt mind a 100 ember, aki jön biciklizni, úgy tudja (ebbõl 70-nek nincs se telefon, se internet), aztán délután esni fog, az egyik legfontosabb pedig, hogy 2-tõl Párizs-Roubaix.
Meg még ott a család is

Milyen száz ember? Csak hárman vótatok, délután beszéltünk! Helyreigazítást kérek! :D

A Párizs-Roubaix meg úgyis országúton megy, vagyis minket az nem érdekel... :D

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Hát, több nagyon fontos dolog miatt is 10 óra a 10 óra, mert egyrészt mind a 100 ember, aki jön biciklizni, úgy tudja (ebbõl 70-nek nincs se telefon, se internet), aztán délután esni fog, az egyik legfontosabb pedig, hogy 2-tõl Párizs-Roubaix.
Meg még ott a család is

Bizony a 10 az 10! Nekem is már az ügyeleten kellene lennem:( Na mindegy, jó bringázást! Csocsi

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Meg még ott a család is