Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Kérném azon látogatókat, akik esetleg voltak a mai Pilis Kupán, vagy esetleg már tudják az eredményeket, tegye közzé, hogy hogyan szerepeltek a klub versenyzõi.

Ahogyan az autóban hazafelé többször is elhagzott, én, azaz: "BÁLNA - A FÕNÖK" :D csak felügyeltem a klub versenyzõit ezúttal. Majd lehet írok róla az oldalra személyeset is, hivatalosan természetes, meg sem említem. Pár szó. Abban a pillanatban, mikor elindult a középtávú rajt, már meg is bántam hogy nem vagyok a mezõnyben. Röviden 2, Középen 6 (!), Elitben 2 Salgótarjáni HKE versenyzõ volt. Sajnos dobogós eredmény ezúttal nem lett, de nem egyszerû kategóriákban vannak a srácok idén (master 1/2, középtáv, elit U23/U19...). Ehhez hozzá tartozik, hogy hosszú-hosszú évek óta elõször volt érezhetõen több versenyzõ XCO-n!!! Sok új arc, jó volt, kívácsi vagyok ha majd lesz eredménylista hogy hány ember volt összesen. Ez egyébként a mi OB-nknak is jó elõjel lehet. A pálya számomra a magyar pályák közül top3, ezúttal is remek vonalvezetés, naggggyon jó lejtõk (szombaton azért bejártam rendesen). Elit versenyben szintén rengeteg versenyzõ, az Elit férfi felnõtt/u23 kategória összesen szerintem bõven 40 fõ felett volt, ebbõl max 5 volt a külföldi. A Cube-Csömör nem egyszerû, kb 10-12 emberük volt az elit futamban. Hát röviden ennyi.

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts
Kérném azon látogatókat, akik esetleg voltak a mai Pilis Kupán, vagy esetleg már tudják az eredményeket, tegye közzé, hogy hogyan szerepeltek a klub versenyzõi.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Javuló bokámmal bevállatam én is egy kb. 65 km laza kört. Remélem jó tesz neki, nem lehetett már még egy hetet kihagyni.
Hívnak a hegyek! :D

ZaskarLe

ZaskarLe

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Holnap (vagyis inkább már ma...) jön valaki otthonról Pilis Kupára? Mer ha igen, kimegyek buzdítani a pálya szélirõl tarjányi csapatot! :)

Ja és Norbi! Köszi az ágasvári infót!

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

Szia Tamás!
Holnap én igen, de nem túl korán, úgy 10.30 - 11.00 felé indulnék. Ha jó Neked, hívj fel és megbeszéljük.

Én reggel 8.15-kor már indulok B. Lacival Tarján felé, onnan Szlovákia irányába, 12.00-13.00 ra itthon akarok lenni!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Gödi hétvégém van, így megcéloztam a "Csiga Biga Bringa" teljesítménytúrát.
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=2180
Eddig kétszer voltam rajta, de ebbõl még az utóbbi is 2002-ben volt. Akkor azonban mindjárt 4 SHKE tag is volt a túrán. Múlt évtõl új rajt/cél hely és útvonala van.
Most sikerült beillesztenem a a logisztikámba, így megcéloztam a rendezvényt.

Vonattal be a Nyugatiba. Útközben a bringaszállító vagonban "downhilles" srácokkal utaztam. Nagyon vitték a "fankit" úgyhogy még a mozdonyvezetõ is hátrajött rájuk parancsolni. Én némán bámultam kifelé az ablakon. ;-)

Budapesten volt egy negyedórás intéznivalóm (a bicajt bevihettem a boltba) majd irány a Keleti. A Flirt vonat nagyon kultúrált utazást biztosított. Állomások bemondása, tisztaság...
http://portal.duf.hu..._motorvonat.jpg

Pécelrõl indult a teljesítménytúra. Már a rajt intervallum után értem oda (a szervezõkkel elõre lebeszéltem a késõbbi rajtolást) és indultam a 45 bringás után. Eleinte hátszélben robogtam, majd volt egy sorompó meg útépítés és már Isaszegen is voltam. Aztán jött Dány, ellenõrzõ pont és kakaós tekercs. Tovább Zsámbok. Itt egy kicsit nosztalgiáztam, mert anno 17 éve Pécsrõl erre jöttem haza. Következett a szembeszél, de kentem neki ahogy bírtam. A valkói hegyen fogtam meg az elsõ bringást. Innen jött egy jó kis lejtõ, aztán Gödöllõ és egy hosszú tehervonat okozta sorompózás. Itt megint beértem három bringást. Ep. és egy kis zsíroskenyér. Innen már csak 15 km a cél, de végig szembeszélben. Aztán cél, oklevél, kitûzõ, fényvisszaverõ ajándék matricák, zsíros kenyér, csalamádé, szörp, beszélgetés.

Visszafelé ugyanaz a logisztika, de az átszállás kicsit húzós volt. A Keletibõl 15 perc alatt kellett átmennem a Nyugatiba. Sikerült a szitu, de nagyon békanyálon.

Szóval ez volt egy kalandos, teljesítménytúrás nap.

Szép vasárnapot!

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts

Sziasztok!
Ma országúton valaki tervez tekerést?

Szia Tamás!
Holnap én igen, de nem túl korán, úgy 10.30 - 11.00 felé indulnék. Ha jó Neked, hívj fel és megbeszéljük.

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Sziasztok!
Ma országúton valaki tervez tekerést?

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts
Köszönöm Bálna! Így már én is megvilágosodtam:) A nyomozást eredményesen lezárom!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Na szóval... :)

Az én olvasatomban a következõ történt:
Kérdeztem tõled (GIN30 - Tibor) valamit. Mivel egri történetrõl van szó, szerintem R. Szabolcs egri lakos azt hitte tõle kérdezem, csak elírtam a nevét. Mert szerintem õ nem tudta/tudja hogy neked mi is a hivatásod és azt hol végzed... - Ezt a videó alapján már nem nehéz kikövetkeztetni... :)

Na szerintem így történt. Itt a vége fussatok véle... :D

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts
[quote name='Bálna']GIN30 a Tibor, én tudom hogy te a Rácz Szabi vagy... :D

Vagy nem? Most mivan? Nemértem... :)
Bálna!
Ezt már én sem értem:) Mármint, hogy Te mit nem értesz. Én Tibor vagyok!!!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts

GIN30 a Tibor, én tudom hogy te a Rácz Szabi vagy... :D

Ezt is megtudtam, mégsincs este... :) De mégis. Este van. Azért köszönöm! :)

Tuttam hoty Baalna is szippant titokba!!!

Suttyó

Suttyó

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Csõ!!!

Én is a kéken megyek föl a katalini vadászháztól.

Ezután átmegyek tovább Mátraszentlászlóig ,aztán a Vöröskõ alatt átjövök a sárgára és bejövök a Bec-kút mellett.

Erre szoktam én átruccanni....
Csõ!

ZaskarLe

ZaskarLe

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Atyavilág!

Élveztem és ennek eredményeképp megugrottam ma Ágasvárt!!!

Közeledik a maraton, nyomni kell(kéne)!
Sziasztok!

Te, Norbi figyuzz má!
Hol érdemes most fölmenni/lejönni Ágasvárról, mert én meg elõzõ héten mentem (toltam) föl a kéken, és szenvedtem le a piroson, mert az erdészek/fakitermelõk teljesen széttúrták az utat... Hol lehet fajinat csapatni?? :)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
B@zmeg, ilyet szól a tévébe a fickó, a grizzli medve, három órán keresztül képes 55km/h-val "galoppozni". Heh, hülye ez, az már lósznak is megteszi. Jól beb@szik ha a Mátrába is beköltözik néhány... BOCS:D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Túl éltem a Kohászkéket, erre a kertben kificamodott a bokám. Elég csúnya, de remélem hétvégén már bicajra ülhetek. Hétvégén Amstel Gold Race, ez megint kedves verseny, mert 2007-ben egy részét bejártam. A rendõr meg szerintem produkálni akart, aztán nem sikerült.
Hívnak a hegyek! :D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Én nem, Bélám, de jót röhögtem rajta.

GIN30 a Tibor, én tudom hogy te a Rácz Szabi vagy... :D

Sziasztok!
Ahogy azt Rszabi is mondta, valami diáknapi rendezvény volt az egyik iskolában. Onnan kértek valami rendõrségi bemutatót, vagy valami ilyesmi. Ezért volt a kamera. A kolléga érkezett a kocsival nénózva, aztán én úgy hallottam, hogy fékezett õ, csak az nem fogott. Aztán ebbõl mi igaz, mi nem? Lehet csak ráfogták erre? Na mindegy A lényeg, hogy a kocsi tört, a tuja borult

Ezt is megtudtam, mégsincs este... :) De mégis. Este van. Azért köszönöm! :)

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts

Tibor! Ennek mi a története? Nem tudod véletlenül? :)

Sziasztok!
Ahogy azt Rszabi is mondta, valami diáknapi rendezvény volt az egyik iskolában. Onnan kértek valami rendõrségi bemutatót, vagy valami ilyesmi. Ezért volt a kamera. A kolléga érkezett a kocsival nénózva, aztán én úgy hallottam, hogy fékezett õ, csak az nem fogott. Aztán ebbõl mi igaz, mi nem? Lehet csak ráfogták erre? Na mindegy:) A lényeg, hogy a kocsi tört, a tuja borult:)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Ja, nem is!

Most mongyák a kollégák, hogy valami diáknapi ökörködés volt itt a közeli középiskolában. Az egyik diák apja beszállt a buliba, aztán rosszul sült el. Szóval ezért lehetett kéznél a kamera, mert számítottak az akcióra. Csak hát a féktáv...

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Tibor! Ennek mi a története? Nem tudod véletlenül? :)

Én nem, Bélám, de jót röhögtem rajta.

Azt még tudni kell, hogy a röndérség a kereszttõl (ahol a bicajost majdnem felborították) kb. 50 méterre van. Onnan jöttek nyélen :D. Mindenki jobban járt volna, ha átszaladnak gyalog. Bicajos nem kap infarktust, tuja megmarad, oktávia megmarad.