Té-mester!!! A bringa videón a Vígh Zoli (madárfejû) neve mellett az Atlantis Csanio KE szerepel! Eztet télleg így kell? Na nem azé...
Hehe... nemtudom. Gondolom a videó készítõire átragadt kis feszkó a szervezõktõl... na de csak szép lassan...
10re volt írva a rajt, de annyi nevezõ volt (274) hogy a Dunáig ért a sor. Pista megkérdezte az indulást - "hááát, lesz 10kor rajt, nem kell félni" Lett is... fél órával késõbb. De ez a legkevesebb. Azt, hogy miért kellett az elõnevezetteknek is ugyanannyi idõt eltölteni a nevezéssel, mint aki ezt nem tette - nemtom. Nah, mind1, rajt fél 11kor, szokás szerint széles útra kiérve mindenki meghülyül, nyúlik a sor... elsõ kellemes meglepetés, NINCS BUKÁS. Ezt a mondatot érdemes megjegyezni, mert késõbb volt.
Az elsõ néhány puklin elég normális tempóban mentünk, bár mindig volt valami kis manki, aki szökni akart, de jó 40km-ig senki nem járt hosszantartó sikerrel. Õszintén szólva volt pár emelkedõ, ami azért nem esett jól, de miután kialakult a végleges szökevénysor - azt hogy 1 vagy két csapat ment el, én már nem tudom - mindenki szépen megnyugodott, és kolbászoltunk ahogy kell.
Na ekkor, már nem lett volna túl sok púp hátra a nagyobbak közül - mert visszafelé arra mentünk, amerrõl jöttünk (simán 53as dombik) volt bazmeg egy akkora perec, ami miatt nem hiányoznak a mezõnyversenyek. Aki hallott meg látott már mezõnyben való bukást, az tudja mirõl is beszélek. Fradis srác, karbonkerékkel lefeküdt az út közepére. Nem kicsit. Akkor dobtam egy éles jobbost az árokba, de egy kövér lósszal még felértem a dombon levõ sor végére. Ha jól tudom, Pityu meg Bence eddig jött velünk - nagyon jól tartották magukat a bukásig

Ekkor csappant meg eléggé a fõmezõny létszáma, nem voltunk már többen mint 20-30ember, de lehet hogy sokat mondtam.
Visszafelé EszterGombába már csak a szél elõl bújtam, meg néztem az arcokat, kire kell még figyelni a végén... Szerencsére nem voltak túl sokan, maradt annyi, hogy a Vaskapu egy részét még nagytányéron másszam meg. Amikor le kellett tenni kicsire - na akkor b@sztak be, onnan már nagyon nem esett jól. Volt akinek a lankásabb rész feküdt, de hála Istennek eléggé meredek volt az utolsó 600méter, ami jól jött, és el tudtam menni néhánynak.
Az útminõség kataszrofális volt, egy teli kulacsom repült ki, és nem én voltam az egyetlen

Szerencsére HalajÁpri ex-kerekeivel mentem, (72küllõ meg 2300gramm, tufo Tire Sealant Extreme a belsõben) A karbont 200milliószor vertem volna szét:krol: